Είμαι 17 χρονών και ένα πράγμα έχω καταλάβει τόσο καιρό! Πόσο πίσω είναι μερικοί άνθρωποι! Την πρώτη φορά που οδήγησα μηχανάκι και είδα αγώνα enduro ήταν το 1999 σε ένα πανελλήνιο που είχε γίνει στο νησί! Διάφοροι λοιπόν ντόπιοι βγαίναν και φωνάζαν στους αναβάτες επειδή περνούσαν κοντά από τα κτήματα τους ή επειδή τα μονοπάτια τα οποία είχαν επιλεχθεί από την οργανωτική επιτροπή είχαν επιλεχθεί ως βοσκοτόπια από μερικούς (παρανόμως βέβαια )! Πριν λίγες μέρες έψαχνα στο utube κάτι video από έναν αγώνα και πήρε το μάτι μου αυτό το video! Κάποιος από Σπέτσες βγήκε και φώναζε ότι ήταν παράνομη η δημιουργία της πίστας motocross! Ο εν λόγω άνθρωπος λοιπόν φώναζε ότι πέραν ότι ήταν παράνομη η πίστα, καταστρέφουν και τα δάση, δηλαδή εν ολίγοις οι mxers νοιάζονται μόνο για το που θα βρουν χώμα για τα μηχανάκια τους! Αυτοί οι άνθρωποι όμως ξεχνάνε ότι οι dirt riders έχουν ανάγκη τα δάση και τα χώματα και άρα τα διατηρούνε! Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ακούσει μάλλον τις εξατμίσεις να βαράνε στα αυτιά τους! Αυτοί οι άνθρωποι βολεύονται στους καναπέδες τους και ξέρουν μόνο να κράζουν και να αντιτίθενται στις προσπάθειες μερικών για εξέλιξη! Και άμα τους ενοχλούσε τόσο η κατασκευή πίστας στο συγκεκριμένο χώρο γιατί δεν τους παραχώρησαν κάποιον άλλο χώρο; Και αφού ήταν παράνομη η κατασκευή γιατί η δασική υπηρεσία δεν επενέβη;
Αυτά! Δεν ξέρω μπορεί και να είναι λάθος η θέση μου πάνω στο θέμα! Τεσπα γράψτε τις γνώμες σας!