Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Ένα πράγμα μου έχει σπάσει τα φρύδια....

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas

Ένα πράγμα μου έχει σπάσει τα φρύδια....

οι μπροστινές αναρτήσεις........

Έχει ξεσκιστεί γαμώτο....... βγάζει λαδάκι από πάνω (και δεν είναι η πρώτη φορά), και την περίοδο αυτή μέχρι και 27/08 είναι όλα κλειστά.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled-1.jpg 
Προβολές:	476 
Μέγεθος:	6,1 KB 
ID:	99041

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akamarinos
    μην ανησυχείς
    μου το εχει κανει και μενα

δακρυζει αλλα δεν χανει ποσοτητα συμαντικη
    και κανα δυο μηνες να το αφησεις δεν θα χασει λαδια απλα θα δακρυζει

από σεπτεμβριο το πας στον τασουλη και όλα οκ

Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
    μην ανησυχείς
    μου το εχει κανει και μενα

δακρυζει αλλα δεν χανει ποσοτητα συμαντικη
    και κανα δυο μηνες να το αφησεις δεν θα χασει λαδια απλα θα δακρυζει

από σεπτεμβριο το πας στον τασουλη και όλα οκ
    δεν είναι θέμα ανησυχίας...έτσι και αλλιώς με τα ΚΤΜ...για να περάσεις καλά...δε θα πρέπει να ανησυχείς για τίποτα

απλά υποτίθεται ότι έχει πάνω κορυφαία περιφερειακά και το συγκεκριμένο έχει αρχίσει και με εκνευρίζει

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Το λαδάκι Little Johny μάλλον το βγάζει από την βίδα εξαέρωσης (και όχι από την χειρόβιδα της απόσβεσης, όπως φαίνεται συνήθως...).

Βάλε το μηχανάκι στο διπλό stand, σήκωσε το μπροστινό στον αέρα, ξεβίδωσε τις βίδες (μία κάθε φορά...), καθάρισε το σπείρωμά τους και το O-ring που τις σφραγίζει και ξαναβίδωσέ τες (τόσο σφιχτά όσο χρειάζεται να κατέβει το κεφάλι τους ΑΜΥΔΡΑ κάτω από την γύρω επιφάνεια).

Warning : Αν η μύτη του κατσαβιδιού σου δεν είναι PZ1 ή GrZ1, θα τους μαμήσεις την μάνα και τον πατέρα (και 2-3 κοντινούς συγγενείς τους...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Το λαδάκι Little Johny μάλλον το βγάζει από την βίδα εξαέρωσης (και όχι από την χειρόβιδα της απόσβεσης, όπως φαίνεται συνήθως...).

Βάλε το μηχανάκι στο διπλό stand, σήκωσε το μπροστινό στον αέρα, ξεβίδωσε τις βίδες (μία κάθε φορά...), καθάρισε το σπείρωμά τους και το O-ring που τις σφραγίζει και ξαναβίδωσέ τες (τόσο σφιχτά όσο χρειάζεται να κατέβει το κεφάλι τους ΑΜΥΔΡΑ κάτω από την γύρω επιφάνεια).

Warning : Αν η μύτη του κατσαβιδιού σου δεν είναι PZ1 ή GrZ1, θα τους μαμήσεις την μάνα και τον πατέρα (και 2-3 κοντινούς συγγενείς τους...)
    Σας ευχαριστώ μεσιέ!!!
    Να επισημάνω βέβαια ότι κοίταξα τα καλάμια αμέσως μετά από ένα thread, στο οποίο περιπαικτικά μου θύμισες κάτι περί τσιμούχες μπροστινού.
    (μπας και είσαι συγγενής του ακατανόμαστου?????αν και δεν είσαι χανιώτης...)

Στο θέμα μας τώρα.
    Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου (λες να ξεβιδώσω τις βίδες - μία υπάρχει, αυτή της εξαέρωσης)....αλλά είμαι βέβαιος ότι προέρχεται από την χειρόβιδα, γιατί όταν την πιέζω-κουνάω βγάζει, σα να έχει μπόσικα.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
    (λες να ξεβιδώσω τις βίδες - μία υπάρχει)....
    Μία σε κάθε μπουκάλα ...

(προέρχεται από την χειρόβιδα, γιατί όταν την πιέζω-κουνάω βγάζει, σα να έχει μπόσικα.
    Τι την κάνεις την χειρόβιδα ???

Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι στον σκοπό ύπαρξής της περιλαμβάνεται ΜΟΝΟ το στρίψιμο (και όχι το πάτημα, ζούληγμα, κούμημα κ.λ.π.)

Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι στον σκοπό ύπαρξής της περιλαμβάνεται ΜΟΝΟ το στρίψιμο (και όχι το πάτημα, ζούληγμα, κούμημα κ.λ.π.)
    Δίκιο έχεις εσύ.....αλλά αν προσπαθήσεις να την ζουλήξεις....αααααν...λεω, τότε δείχνει να βγάζει λαδάκι. Γι' αυτό είπα ότι με φαίνεται να έχει μπόσικα.

Μία σε κάθε μπουκάλα ...

+1

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Δίκιο έχεις εσύ.....αλλά αν προσπαθήσεις να την ζουλήξεις....αααααν...λεω, τότε δείχνει να βγάζει λαδάκι. Γι' αυτό είπα ότι με φαίνεται να έχει μπόσικα.
    Καλα σου λεει Αντωνη... Ενταξει την ζουληξε ελαφρως... Και τι εγινε ???

Το να βγαζει λαδι εστω και στο ζουληγμα δεν ειναι φυσιολογικο, ουτε το μποσικο ....

Moderator
    Ρε έναν φούστη που αγαπήσαμε ....

Γιάννη μου (καλέ μου Γιάννη) ...

Η χειρόβιδα είναι πλαστική μέχρι μέσα, πράγμα που σημαίνει ότι χρησιμοποιεί μέρος της "ευκαμψίας" της για να σφραγίσει την δίοδό της !!

Αν εσύ την ζουλάς....ααααν λέω, να είσαι ευχαριστημένος που ξερνάει μόνο λαδάκι (και όχι και τίποτε ΧριστοΠαναγίες !!!).

Η χειρόβιδα είναι πλαστική μέχρι μέσα, πράγμα που σημαίνει ότι χρησιμοποιεί μέρος της "ευκαμψίας" της για να σφραγίσει την δίοδό της !!

Αν εσύ την ζουλάς....ααααν λέω, να είσαι ευχαριστημένος που ξερνάει μόνο λαδάκι (και όχι και τίποτε ΧριστοΠαναγίες !!!).

οκ, όταν λέω ζούληγμα δεν εννοώ ότι ρίχνω το βάρος μου πάνω, απλά την πιέζω λίγο. Δεν είναι δυνατόν εφαρμόζοντας λίγη πίεση να καταστρέφεται έτσι εύκολα (όταν μάλιστα είναι και σε κοινή θέα).
    Επιπλέον όταν κάνω το ίδιο και στην άλλη, αυτή κρατάει χαρακτήρα και δε με φτύνει.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Κατσε ρε φιλε... Και εγω την εχω ζουληξει στριβωντας σε στιγμες "πανικου" ( καθισμενος στο μηχανακι και το μονο που δεν εχω στο μυαλο μου ειναι αν θα την ζουμπηξω στριβωντας .. )

Τοσο ευαισθητη ειναι ???

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Γιαννη ο Χαρης εχει κλεισει (σημερα) αλλα παιζει να ειναι ανοιχτος ο Κατσαφαρος, πηγαινε μια βολτα ή παρε τηλεφωνο!

Και μην ζουλας πραγματα που δεν ξερεις αν πρεπει....(γενικα μιλωντας...)
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Σε προσφατο σερβις της μηχανης, ο εξουσιοδοτημενος εξαερωσε τις μπουκαλες πληρως συμπιεσμενες (πατωντας μπροστινο φρενο και σπρωχνωντας μπροστα). Μετα απο την περιγραφη εξαερωσης απο τον oldman, υποθετω οτι κατι λαθος εκανε ο μηχανικος , εχω δικιο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από adventurer
    Σε προσφατο σερβις της μηχανης, ο εξουσιοδοτημενος εξαερωσε τις μπουκαλες πληρως συμπιεσμενες (πατωντας μπροστινο φρενο και σπρωχνωντας μπροστα). Μετα απο την περιγραφη εξαερωσης απο τον oldman, υποθετω οτι κατι λαθος εκανε ο μηχανικος , εχω δικιο?
    Ναι.

Η βίδα εξαέρωσης σκοπό έχει να εξισώνει την πίεση με την ατμοσφαιρική (καθότι με την λειτουργία του πηρουνιού, μπαίνει αέρας μέσα και σηκώνει πίεση μεγα, λύτερη της ατμοσφαιρικής ή/και λόγω της ανόδου της θερμοκρασίας αυξάνεται και η πίεση).
    Με τον τρόπο που το έκανε ο μηχανικός σου, έχεις πίεση μικρότερη της ατμοσφαιρικής (δηλαδή υποπίεση).

Αν και θα επανέρθει μόνο του, μπορείς να αποφορτίσεις το μπροστινό (όπως λέει ο old παραπάνω) και να ξεβιδώσεις τις 2 βίδες για λίγα δλ. μέχρι να εξισωθεί η πίεση....:smilea:

You BETA believe...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 397
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2009, 22:52
  2. Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2007, 05:31
  3. Aλλο ένα "εργαλείο" ΜΟΥ!!!
    από maintenance στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2006, 17:44
  4. Απαντήσεις: 23