μην ανησυχείς
μου το εχει κανει και μενα
δακρυζει αλλα δεν χανει ποσοτητα συμαντικη
και κανα δυο μηνες να το αφησεις δεν θα χασει λαδια απλα θα δακρυζει
από σεπτεμβριο το πας στον τασουλη και όλα οκ
δεν είναι θέμα ανησυχίας...έτσι και αλλιώς με τα ΚΤΜ...για να περάσεις καλά...δε θα πρέπει να ανησυχείς για τίποταΑρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
μην ανησυχείς
μου το εχει κανει και μενα
δακρυζει αλλα δεν χανει ποσοτητα συμαντικη
και κανα δυο μηνες να το αφησεις δεν θα χασει λαδια απλα θα δακρυζει
από σεπτεμβριο το πας στον τασουλη και όλα οκ![]()
απλά υποτίθεται ότι έχει πάνω κορυφαία περιφερειακά και το συγκεκριμένο έχει αρχίσει και με εκνευρίζει![]()
Το λαδάκι Little Johny μάλλον το βγάζει από την βίδα εξαέρωσης (και όχι από την χειρόβιδα της απόσβεσης, όπως φαίνεται συνήθως...).
Βάλε το μηχανάκι στο διπλό stand, σήκωσε το μπροστινό στον αέρα, ξεβίδωσε τις βίδες (μία κάθε φορά...), καθάρισε το σπείρωμά τους και το O-ring που τις σφραγίζει και ξαναβίδωσέ τες (τόσο σφιχτά όσο χρειάζεται να κατέβει το κεφάλι τους ΑΜΥΔΡΑ κάτω από την γύρω επιφάνεια).
Warning : Αν η μύτη του κατσαβιδιού σου δεν είναι PZ1 ή GrZ1, θα τους μαμήσεις την μάνα και τον πατέρα (και 2-3 κοντινούς συγγενείς τους...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Σας ευχαριστώ μεσιέ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το λαδάκι Little Johny μάλλον το βγάζει από την βίδα εξαέρωσης (και όχι από την χειρόβιδα της απόσβεσης, όπως φαίνεται συνήθως...).
Βάλε το μηχανάκι στο διπλό stand, σήκωσε το μπροστινό στον αέρα, ξεβίδωσε τις βίδες (μία κάθε φορά...), καθάρισε το σπείρωμά τους και το O-ring που τις σφραγίζει και ξαναβίδωσέ τες (τόσο σφιχτά όσο χρειάζεται να κατέβει το κεφάλι τους ΑΜΥΔΡΑ κάτω από την γύρω επιφάνεια).
Warning : Αν η μύτη του κατσαβιδιού σου δεν είναι PZ1 ή GrZ1, θα τους μαμήσεις την μάνα και τον πατέρα (και 2-3 κοντινούς συγγενείς τους...)![]()
Να επισημάνω βέβαια ότι κοίταξα τα καλάμια αμέσως μετά από ένα thread, στο οποίο περιπαικτικά μου θύμισες κάτι περί τσιμούχες μπροστινού.
(μπας και είσαι συγγενής του ακατανόμαστου?????αν και δεν είσαι χανιώτης...)
Στο θέμα μας τώρα.
Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου (λες να ξεβιδώσω τις βίδες - μία υπάρχει, αυτή της εξαέρωσης)....αλλά είμαι βέβαιος ότι προέρχεται από την χειρόβιδα, γιατί όταν την πιέζω-κουνάωβγάζει, σα να έχει μπόσικα.
Μία σε κάθε μπουκάλα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
(λες να ξεβιδώσω τις βίδες - μία υπάρχει)....![]()
Τι την κάνεις την χειρόβιδα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
(προέρχεται από την χειρόβιδα, γιατί όταν την πιέζω-κουνάωβγάζει, σα να έχει μπόσικα.
![]()
Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι στον σκοπό ύπαρξής της περιλαμβάνεται ΜΟΝΟ το στρίψιμο (και όχι το πάτημα, ζούληγμα, κούμημα κ.λ.π.)
Δίκιο έχεις εσύ.....αλλά αν προσπαθήσεις να την ζουλήξεις....αααααν...λεω, τότε δείχνει να βγάζει λαδάκι. Γι' αυτό είπα ότι με φαίνεται να έχει μπόσικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τι την κάνεις την χειρόβιδα ???![]()
Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι στον σκοπό ύπαρξής της περιλαμβάνεται ΜΟΝΟ το στρίψιμο (και όχι το πάτημα, ζούληγμα, κούμημα κ.λ.π.)
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μία σε κάθε μπουκάλα ...![]()
Τι την κάνεις την χειρόβιδα ???![]()
![]()
Καλα σου λεει Αντωνη... Ενταξει την ζουληξε ελαφρως... Και τι εγινε ???Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Δίκιο έχεις εσύ.....αλλά αν προσπαθήσεις να την ζουλήξεις....αααααν...λεω, τότε δείχνει να βγάζει λαδάκι. Γι' αυτό είπα ότι με φαίνεται να έχει μπόσικα.![]()
Το να βγαζει λαδι εστω και στο ζουληγμα δεν ειναι φυσιολογικο, ουτε το μποσικο ....![]()
Ρε έναν φούστη που αγαπήσαμε ....![]()
Γιάννη μου (καλέ μου Γιάννη) ...
Η χειρόβιδα είναι πλαστική μέχρι μέσα, πράγμα που σημαίνει ότι χρησιμοποιεί μέρος της "ευκαμψίας" της για να σφραγίσει την δίοδό της !!
Αν εσύ την ζουλάς....ααααν λέω, να είσαι ευχαριστημένος που ξερνάει μόνο λαδάκι (και όχι και τίποτε ΧριστοΠαναγίες !!!).![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Η χειρόβιδα είναι πλαστική μέχρι μέσα, πράγμα που σημαίνει ότι χρησιμοποιεί μέρος της "ευκαμψίας" της για να σφραγίσει την δίοδό της !!
Αν εσύ την ζουλάς....ααααν λέω, να είσαι ευχαριστημένος που ξερνάει μόνο λαδάκι (και όχι και τίποτε ΧριστοΠαναγίες !!!).![]()
![]()
![]()
οκ, όταν λέω ζούληγμα δεν εννοώ ότι ρίχνω το βάρος μου πάνω, απλά την πιέζω λίγο. Δεν είναι δυνατόν εφαρμόζοντας λίγη πίεση να καταστρέφεται έτσι εύκολα (όταν μάλιστα είναι και σε κοινή θέα).
Επιπλέον όταν κάνω το ίδιο και στην άλλη, αυτή κρατάει χαρακτήρα και δε με φτύνει.
Κατσε ρε φιλε... Και εγω την εχω ζουληξει στριβωντας σε στιγμες "πανικου" ( καθισμενος στο μηχανακι και το μονο που δεν εχω στο μυαλο μου ειναι αν θα την ζουμπηξω στριβωντας .. )Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τοσο ευαισθητη ειναι ???![]()
Γιαννη ο Χαρης εχει κλεισει (σημερα) αλλα παιζει να ειναι ανοιχτος ο Κατσαφαρος, πηγαινε μια βολτα ή παρε τηλεφωνο!
Και μην ζουλας πραγματα που δεν ξερεις αν πρεπει....(γενικα μιλωντας...)![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Σε προσφατο σερβις της μηχανης, ο εξουσιοδοτημενος εξαερωσε τις μπουκαλες πληρως συμπιεσμενες (πατωντας μπροστινο φρενο και σπρωχνωντας μπροστα). Μετα απο την περιγραφη εξαερωσης απο τον oldman, υποθετω οτι κατι λαθος εκανε ο μηχανικος , εχω δικιο?
Ναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από adventurer
Σε προσφατο σερβις της μηχανης, ο εξουσιοδοτημενος εξαερωσε τις μπουκαλες πληρως συμπιεσμενες (πατωντας μπροστινο φρενο και σπρωχνωντας μπροστα). Μετα απο την περιγραφη εξαερωσης απο τον oldman, υποθετω οτι κατι λαθος εκανε ο μηχανικος , εχω δικιο?
Η βίδα εξαέρωσης σκοπό έχει να εξισώνει την πίεση με την ατμοσφαιρική (καθότι με την λειτουργία του πηρουνιού, μπαίνει αέρας μέσα και σηκώνει πίεση μεγα, λύτερη της ατμοσφαιρικής ή/και λόγω της ανόδου της θερμοκρασίας αυξάνεται και η πίεση).
Με τον τρόπο που το έκανε ο μηχανικός σου, έχεις πίεση μικρότερη της ατμοσφαιρικής (δηλαδή υποπίεση).
Αν και θα επανέρθει μόνο του, μπορείς να αποφορτίσεις το μπροστινό (όπως λέει ο old παραπάνω) και να ξεβιδώσεις τις 2 βίδες για λίγα δλ. μέχρι να εξισωθεί η πίεση....:smilea:
You BETA believe...