Γεια σε όλους τους φίλους του δίτροχου. Θα σας είμαι υπόχρεος εάν με τις γνώσεις σας με βοηθήσετε .Συνέβη λοιπόν το εξής –προχθές έχω παρκάρει τη μηχανή (cbr 600f)έξω από το σπίτι μου σε σημείο τρία μέτρα εκτός δρόμου. Μια κυρία οδηγός ι.χ., άγνωστο σε εμένα το γιατί, κάνει κάτι τρελά και πέφτει πάνω στη μηχανούλα μου. Η μηχανή με την στουκα που τρώει από το ιχ στην αριστερή πλευρά, γυρίζει και σκάει κάτω με την δεξιά πλευρά.
Το αποτέλεσμα το φαντάζεστε όλοι σας. Γρατσουνιές και χτυπήματα ΠΑΝΤΟΥ πάνω στη μηχανή. Παιδιά, με πόνεσε η καρδιά όταν την είδα. Το ευχάριστο είναι ότι η κυρία δέχτηκε, ότι φέρει την ευθύνη (φως φανάρι) και μου έκανε υπεύθυνη δήλωση, επίσης καταγράφηκε το συμβάν και στην αστυνομία .
Το αυτοκίνητο έχει Γερμανικές πινακίδες ,οδηγός ήταν η κόρη του ιδιοκτήτη και έχει ασφάλεια ALLIANZ, ενώ η μηχανή ,που αγοράστηκε το 2006 τον Ιούλιο, καινούργια από την Ηοnda,έχει ασφάλεια GENERAL. EΔΩ θέλω την βοήθεια σας. Ακόμη μιάς και είναι αργίες, δεν έχει δει κανείς τη μηχανή (ούτε ασφαλιστής, ούτε πραγματογνωμών) . Υπάρχουν γρατσουνιές μικρές σχετικά σε διάφορα κομμάτια πχ ουρά ,εξάτμιση , τα δέχεται για αντικατάσταση η ασφάλεια ή πρέπει να <<γίνουν>> πιο έντονες ;;;;;
και γενικότερα τι πρέπει να προσέξω μιας και οι ασφάλειες είναι ψιλολαμογια.;;;;;
Ευχαριστώ συνάδερφοι ,με την ευχή να μην σας τύχει κάτι ανάλογο.
![]()