Αύγουστος ήτανε,παχιές οι μύγες ήτανε και το καρντάσι μού είχε πει πως θα κατέβαινε στα νότια για διακοπές.
Πολύ το χάρηκα γιατί,από το λίγο που τον γνώρισα περαστικός από Θεσσαλονίκη,τον συμπάθησα τα μάλα,όχι μόνο γιατί είναι ΑΕΚΑΡΑΣ άρρωστος![]()
αλλά να....μού έταξε πως θα μού δώσει το Hayabusa να τού πιω το αίμα όποτε γουστάρω.:rotflmao: :rotflmao:
Έφτασε λοιπόν στον Πόρο ένα Σαββατιάτικο απόγευμα,μετά από μια περιήγηση στην Πελοπόννησο,μετά τής συζύγου και τού Peugeot SW(πού μηχανές τώρα...)όπου θα καθόντουσαν για 3-4 μέρες.
Τελικά έκατσαν μόνο 2 γιατί κατενθουσιάστηκαν με το τρομερό σέρβις και την καθαριότητα τών δωματίων.Ντροπή στα μούτρα μας,τέλος πάντων.......
Αφού τούς προϋπάντησα,κάτσαμε για λίγο μαζί στη βεράντα τού δωματίου και παίρνω τηλέφωνο τον Γιώργο!-Ήρθε,τού λέω.Ο Γιώργος,που δεν το περίμενε....-Λοιπόν θα δω τι μπορώ να κάνω,μην τού πείς τίποτα,μάλλον θα έρθω αύριο το πρωί!
Και ήρθε το θηρίο!Μέσα στον καύσωνα,μέρα μεσημέρι με δερμάτινα,κράνος και μπαλάσκες.
-Έφτασα είμαι στον Γαλατά και σε 5' περνάω στον Πόρο.
Ωραία λοιπόν,δώσαμε ραντεβού κάτω από το σπίτι μου όπου και τον περίμενα από στιγμή σε στιγμή.Εκείνη την ώρα μού τηλεφωνεί και ο ΑΕΚΑΡΑΣ,τού λέω ότι είμαι στο δρόμο κι έρχεται με το σκούτερ που είχε νοικιάσει.Κοίτα σύμπτωση αδερφέ!
Κι εκεί που τα λέγαμε....τσουπ νάτονε ο Γιώργος!Η στιγμή που ήρθε κοντά μας,που γελάγανε τ' αυτιά του μέσα από το κράνος,η ψιλοαμηχανία τού καρντάση,απλά δεν περιγράφεται.
-Γειά σου Άγγελε,είμαι ο Γιώργος.......Ψώνιο σάς λέω![]()
Ε,αφού ανταλλάχτηκαν οι σχετικές φιλοφρονήσεις και ο Γιώργος άλλαξε την πανοπλία,πήγαμε για καφεδάκι.
Είναι γεγονός....Trooper και iriniaa τετ α τετ
:a19:![]()
Παιδιά σάς ευχαριστώ που ήρθατε,που ταλαιπωρηθήκατε,που τέλος πάντων τα ξανάπαμε από κοντά.Ήταν λίγο αλλά όμορφο!![]()
![]()
![]()
![]()
Α!Εδώ να πω ότι ο Άγγελος το κατέχει το τόπι,όχι από τον καναπέ αλλά μέσα στο γήπεδο.Την Κυριακή που παίξαμε(όχι 5Χ5,το άλλο το αντρικό):rotflmao: :rotflmao: ήταν καταπληκτικός.
Γι αυτό,όσοι γράφετε στίς Διαμάχες,προσέξτε.![]()
Λοιπόν...από αριστερά πρός τα δεξιά:iriniaa-Trooper και ο υπογράφων.Η φωτό είναι σκαναρισμένη δυστυχώς.
![]()