Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Hornet 250

Question Hornet 250

Ξερω πως εχει ξανασυζητηθει αλλα θελω να κανω μερικες ερωτησεις μηπως εχει ακουστει κατι.
    1)Υπαρχει περιπτωση να βρεθει καινουργιο στην ελλαδα???
    2)Αν οχι μηπως εχει ακουστει τιποτα του τυπου "οτι θα ξαναρχησει να ερχεται ελλαδα???

Συγνωμη για την επαναληψη των θεματων και ευχαρστω εκ των προτερων

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Γεια χαρά...
    Κοιτα εχεις δυο επιλογές...
    Απο οτι κατάλαβα εισαι μικρός σε ηλικία και γι'αυτο γουστάρεις 250.Ομως μπορείς να κανεις υπομονη και να χτυπήσεις το 600αρι οταν στο επιτρέπει το διπλωμα για 2 λόγους

Το 250 δεν υπάρχει καινουργιο μονο παραεισαγωγη και κοστιζει όσο ενα 600αρι καινουργιο.
    2ον δεν προκειτε να βγει καινουργιο ελλάδα μονο και μονο επειδη δεν συμφέρει τον Σαρακάκη.

Οτι και να επιλέξεις καλες βολτες σου εύχομαι

Παλαιό μέλος

+1

ασε που θα ζοριστεισ να το πουλησεις,ανταλακτικα+++
    ειναι ομως πολυ ομορφο!
    μπορεισ να βρεις ειςαγωγεα και να το φερεις αλλα θα σου κοστισει πολλα!!!

Question

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Γεια χαρά...
    Κοιτα εχεις δυο επιλογές...
    Απο οτι κατάλαβα εισαι μικρός σε ηλικία και γι'αυτο γουστάρεις 250.Ομως μπορείς να κανεις υπομονη και να χτυπήσεις το 600αρι οταν στο επιτρέπει το διπλωμα για 2 λόγους

Το 250 δεν υπάρχει καινουργιο μονο παραεισαγωγη και κοστιζει όσο ενα 600αρι καινουργιο.
    2ον δεν προκειτε να βγει καινουργιο ελλάδα μονο και μονο επειδη δεν συμφέρει τον Σαρακάκη.

Οτι και να επιλέξεις καλες βολτες σου εύχομαι
    Εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα τωρα εχω ενα varadero 125. Δε λεω φοβερω μηχανακι σκυλι και πολυ αξιοπιστο αλλα πολυ αργο.Αλλα εγω δυστυχως δεν το εχω για την πλακα μου, με αυτο τραβαω
    αθηνα ευβοια καθε βδομαδα. Και ενω αυτο που εχω ειναι πολυ ανετο ειναι στιγμες μου βγαζει την παναγια.
    Οταν λες παραεισαγωγη ξερεις και απο που???
    Τι εννοειται οταν λετε παραεισαγωγη???

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    HMOYN ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...

Κανε υπομονη και χτύπα το 600αρι, καταλαβαινω πως νιώθεις και οτι δεν μπορείς να κανεις υπομονη ομως μετα με τα ιδια λεφτα πέρνεις το μεγάλο το hornet και εισαι αρχοντας...

Πραγματικα σε καταλαβαινω και σε συμβουλεύων να μην δώσεις αλλα λεφτα για μηχανακια που αργοτερα θα πρέπει να πουλήσεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    HMOYN ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...

Κανε υπομονη και χτύπα το 600αρι, καταλαβαινω πως νιώθεις και οτι δεν μπορείς να κανεις υπομονη ομως μετα με τα ιδια λεφτα πέρνεις το μεγάλο το hornet και εισαι αρχοντας...

Πραγματικα σε καταλαβαινω και σε συμβουλεύων να μην δώσεις αλλα λεφτα για μηχανακια που αργοτερα θα πρέπει να πουλήσεις...
    Πιστεψε με σεβομαι απολυτα την γνωμη σου αλλα και οσων την εκφραζουν.
    Απλως θελω να ξερω

Κοίτα η αλήθεια είναι οτι πρέπει και μας συμφέρει να κοιτάμε την μεταπωλητική αξία της μηχανής, αλλιώς την παντρεύεσαι που λέμε. Εχει δίκιο ο alchimist καλυτερα το 600. Γιατι το 250 θα σου μείνει προίκα και δεν θα μπορείς να το σουτάρεις όταν θα αισθανθείς λίγο το μηχανάκι που καβαλάς.
    Δεν Θα Πεθάνουμε Ποτέ Κουφάλα Νεκροθάφτη

Απο την άλλη όμως , ο γάμος είναι καλή φάση , άμα η νύφη έχει καλή προίκα

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Απο την άλλη όμως , ο γάμος είναι καλή φάση , άμα η νύφη έχει καλή προίκα
    Respect

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt

Re: Hornet 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
    Ξερω πως εχει ξανασυζητηθει αλλα θελω να κανω μερικες ερωτησεις μηπως εχει ακουστει κατι.
    1)Υπαρχει περιπτωση να βρεθει καινουργιο στην ελλαδα???
    2)Αν οχι μηπως εχει ακουστει τιποτα του τυπου "οτι θα ξαναρχησει να ερχεται ελλαδα???

Συγνωμη για την επαναληψη των θεματων και ευχαρστω εκ των προτερων

Δεν θυμάμαι να ερχόταν επίσημα στην Ελλάδα...(μάλλον δεν ερχόταν)
    Καλό θα ήταν να μην το έπαιρνες, είναι πολύ καλό (για 250)...αλλά θα είναι σαν να έχεις aprilia, θα περιμένεις μήνες για μία ντίζα.

Αν θες κάτι μεγαλύτερο από αυτό που έχεις τώρα και δεν σε παίρνει για 600, πάρε ένα 400 μεταχειρισμένο. Ενα Cbδακι 400 είναι ότι πρέπει. Αλλιώς, αν πας για καινούργιο και σε παίρνει οικονομικά, μην το σκέφτεσαι καθόλου πάρε 600
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos

Πάρτο φίλε μή ρωτάς κανέναν!

Πάρτο φίλε.. Μή το σκέφτεσαι.. Μόλις ήρθα απο θεσνίκη στην αθήνα.. Έχω κάνει πολύ ταξίδι αυτά τα 2+ χρόνια που το έχω.. Έχει 55.000 χιλιόμετρα.. Κάθε χιλιόμετρο και καλύτερο.. Άμα το γουστάρεις πάρτο.. Είναι το μόνο κριτήριο για μένα..

Re: Πάρτο φίλε μή ρωτάς κανέναν!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
    Πάρτο φίλε.. Μή το σκέφτεσαι.. Μόλις ήρθα απο θεσνίκη στην αθήνα.. Έχω κάνει πολύ ταξίδι αυτά τα 2+ χρόνια που το έχω.. Έχει 55.000 χιλιόμετρα.. Κάθε χιλιόμετρο και καλύτερο.. Άμα το γουστάρεις πάρτο.. Είναι το μόνο κριτήριο για μένα..
    Να διευκρινησω καποια πραγματα. Ειμαι 19 χρονων και αν δε μου απαντησεται σε αυτα που ρωτησα συγουρα δεν θα το παρω. Πιστεψτε με εχω ακουσει και τα θετικα και τα αρνητικα του συγκεκριμενου μοντελου. αυτο το ποστ δεν δημιουργηθηκε για να δω αν με συμφερει η αν αξιζει τα λεφτα του αλλα για να μου δωσεται πληροφοριες για την αποκτηση του.

Φιλικα παντα

Τελικα μπορει να βρεθει καινουργιο???
    Και τι ειναι η παραεισαγωγη???

Παλαιό μέλος
    AΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ 250 Κ ΟΧΙ 400 ΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΣΤΟ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

http://www.imported-bikes.com/webapps/contact.html

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos

Re: Re: Πάρτο φίλε μή ρωτάς κανέναν!

Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
    Να διευκρινησω καποια πραγματα. Ειμαι 19 χρονων και αν δε μου απαντησεται σε αυτα που ρωτησα συγουρα δεν θα το παρω. Πιστεψτε με εχω ακουσει και τα θετικα και τα αρνητικα του συγκεκριμενου μοντελου. αυτο το ποστ δεν δημιουργηθηκε για να δω αν με συμφερει η αν αξιζει τα λεφτα του αλλα για να μου δωσεται πληροφοριες για την αποκτηση του.

Φιλικα παντα

Τελικα μπορει να βρεθει καινουργιο???
    Και τι ειναι η παραεισαγωγη???
    Δε ξέρω φίλε αν μπορεί να βρεθεί καινούριο.. Στη γιαπωνία βγαίνει καινούριο αν υπάρχει κανένας τσάκαλος που μπορεί να το φέρει καινούριο από εκεί τότε έχει καλώς.. Παραεισαγωγής θα πει ότι ο τσάκαλος θα το φέρει από γιαπωνία ή από άλλη χώρα (αλλά τότε θα είναι σίγουρα 2πλής παραεισαγωγής γιατί μόνο στην ιαπωνία βγαίνει επίσημα), αντί να εισάγει επίσημα όντας επίσημος αντιπρόσωπος της honda.. Αν όμως πας στη honda και ρωτήσεις για το 250 θα σου πουν τί είναι αυτό?.. Κοινώς μόνο παραεισαγωγής..

Το δικό μου δε ξέρω από πόσες χώρες πέρασε, πάντως εγώ είμαι τουλάχιστον ο 4ος ιδιοκτήτης της.. Η άδεια έγραφε ότι ήταν του 2001 (όταν έγινε εισαγωγή στην ελλάδα δηλαδή) και αυτός που μου την έδωσε δεν ήξερε ακριβώς τί μοντέλο ήταν.. Τελικά ανακάλυψα ότι είναι μοντέλο 96' (ένα από πρώτα hornet παγκοσμίως δηλαδή) και ότι ήταν κόκκινο αρχικά (εγώ το πήρα μαύρο), και όλη αυτή η προιστορία του μηχανακίου με συνεπήρε τρελά.. Τώρα πια δεν το πουλάω με τίποτα.. Το έχω ερωτευτεί βαθιά..

OK παιδια ευχαριστω πολυ για τις info. Οταν θα εχω νεοτερα θα ενημερωσω

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF