...τουλάχιστον κάνετε δουλειά!
Κι εξηγώ...
Πρίν πολλά χρόνια είχα μόνιμη παρέα μιά κ@λο-ιγμορητιδα! Την αποχωρήστικα γιατι μου ζάλιζε τα @@δια μέχρι την προηγούμενη βδομαδα!
Ξαναγύρισε όμως η πουτ@ν@!!!![]()
Τα τελευταία χρόνια κινούμαι μονιμως με τη μοτό!
Χειμώνα καλοκαίρι και δεν εχω κρυώσει ποτέ!
Τη Πέμπτη άρχισα να πονάω στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού λές και κάποιος μου πίεζε με δύναμη την περιοχή γύρω από το μάτι!
"Μ@λ@κίες" λέω, από τη κουραση είναι και την πίεση που έχω τον τελευταίο καιρό!
Πήρα ένα Panadol και συνήλθα λίγο!
Την άλλη μέρα το πρωί τα ίδια! Δεν πήγα στο γιατρό μιάς και τρέχω (το ξανα είπα αυτό) σαν τον Βέγγο και λέω "κρυωματάκι" είναι!
Τσίμπησα ένα mesulid και βρήκα την υγεία μου!
Για λίγο βέβαια!
Κυκλόφωρώ μονίμως με μπουφάν και ιδρώνω, σταματάω, το βγάζω και ψάχνω να βρώ "ρεύμα" να καθήσω να δροσιστώ! :a31:
Τα ίδια και με το κράνος και την κλειστή ζελατίνα!
Μουσκεμα και μόλις τυχει να πηγαίνω σιγάτην ανοίγω να μου φυσήξει!
ΠΑΡ ΤΑ Μ@Λ@Κ@!!!![]()
Πέρασαν λοιπόν οι μέρες μέχρι σήμερα όπου λέω δεν μπορεί, θα περάσει! Τί διάολο!
Τα mesulid πήγαιναν 1-2 τη μέρα για να μπορώ να τη παλέψω να δουλεύω ασταμάτητα!
Τους χέζομαι λίγο τους γιατρούς ομολωγώ και μιάς και δεν αρρωσταίνω και συχνά, την παλέυω και μου περνάει ένα κρυωματάκι κάποιες φορές!
Απόψε λοιπόν έπεσα κατά τις 23:00 για ύπνο μιά χαρά (αν εξαιρέσουμε το συναχι που είχα) αλλά στις 02:00 πετάχτηκα από απίστευτους πόνους στο κεφάλι λές και κάποιος μου το πάταγε!![]()
Τρελάθηκα! Καβαλάω τη μοτο και βρουρ για το "ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ" να δώ τί σκατά θα γίνω!
Γενική αίματος, ακτινογραφία εγκεφάλου και τα σχετικά!
Πέραν του "κάλου" που έχωτο πόρισμα έβγαλε ότι επανήλθε η πουτ@ν@ όπου ήταν καλά κρυμένη εκει για χρόνια εξ αιτίας της μοτο και του εξοπλισμού!
Αφού ακουσα το κορυφαίο από έναν γιατρο -"μή το φοράς το κράνος άμα είναι να ιδρώνεις έτσι"![]()
πήγα φαρμακείο, πήρα τα ΤΕΣΣΕΡΑ διαφορετικά φαρμακα που μου έδωσε ο ωρυλα, (θα τα παίρνω για 15 μέρες)και μόλις πήρα το πρώτο μαζί με ένα αποσυμφοριτικό για τη μύτη, ήρθα στα ίσα μου!
Να δώ πώς θα την παλέψω με τη μηχανη τώρα ρε γμτ!
Θα κάνουν δουλειά τα φάρμακα, πρέπει όμως κι εγώ να προσέξω γιατί...![]()
Περαστικά μου!![]()