Σελίδα 1 από 24 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 349

Θέμα: -10 χρόνια προσδόκιμο

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

-10 χρόνια προσδόκιμο

...από τη ζωή μου. Μου φόλιασαν τα σκυλιά εχθές και ευτυχώς τα πρόλαβα στο τσακ. Κατά της εννιά το βράδυ γαυγίζανε πολύ και έντονα. βγάινω εξώ και βλέπω κωλόγερο με σακκούλα στο χέρι να πετάει δολώματα μέσα στην αυλή. Με το που τον είδα κατευθείαν την έπιασα την φάση αλλά ηταν ήδη αργά, είχαν φάει ήδη φόλα. Σε δευτερόλεπτα αρχίζουν τα συμπτώματα, απίστευτο τρέμουλο, αφρούς και σάλια στο στόμα και αφασία. Να κυνηγήσω τον πουστόγερο ούτο λόγος, πρέπει να σώσω τα σκυλιά. Τηλέφωνο στον κτηνίατρο και πετάδην το αμάξι για Κόρινθο. Ακολούθησαν ώρες; λεπτα; ούτε που ξέρω, απίστευτης αγωνίας, το να βλέπεις τα σκυλιά σου να ψυχοραγούν είναι ότι χειρότερο, δεν επικοινωνούσα με το περιβάλλον δεν ήξερα τι μου λέγανε που ήμουν και ποιος ήμουν... ευτυχώς αναταποκρίθηκαν και τα δύο στην θεραπεία... ισχυρότατο εμετικό, ατροπίνη και όρος.

Ολονυκτία δίπλα στα σκυλιά με έτοιμη ένεση κορτιζόνης στο χέρι μήπως υποτροπιάσουν. Ευτυχώς την παλέψανε μια χαρά. Ωρά να ασχοληθώ με τον κωλόγερο. Τον είχε φωτογραφίσει η μνήμη μου 110% με ακρίβεια. Της γειτονίας φυσικά... ρωτάω τον βρίσκώ. Πάω στο ΑΤ της περιοχής και μου εξηγούν τι χαρτία και στοιχεία πρέπει να συγκεντρώσω για τη μήνυση. Μου λείπει η διέυθυνση του και πάω ποδαράτος στο σπίτι του να την καταγράψω. Φθάνω και μπαίνω στην αυλή του... απο τα νευρά μου ανοίγει η μύτη. Συγκρατιέμαι, ούτε ξέρω πως. Είναι η γρία του έξω και τον ζητάω. Ψύχραιμα του εξηγώ πως αν ξαναπλησιάσει σε ακτίνα 50 μέτρων το σπίτι δεν ξέρω τι θα κάνω και ότι θα του υποβληθεί μήνυση. Φυσικά κάνει πως δεν ξέρει τίποτα. Γυρίζω σπίτι και χτυπάει το τηλέφωνο, είναι η κόρη του που έχει πάρει με ύφος να ζητήσει τα ρέστα... μέσα σε όλα μου λέει "άντε μην έρθω απο εκεί ε;"... μετά το μόνο που θυμάμαι είναι ότι μου πήρε με δυσκολία το τηλέφωνο από το χέρι ο αδερφός μου και απ΄οτι μου εξήγησεέτσι και αλλιώς άναρθρες κραυγές έβγαζα. Δεν ξέρω τι της είπα και τις της είπε μετά ο αδερφός μου αλλά έκλασε μαλλί και άρχισε τα παρακάλια...

Η μήνυση έχει δρομολογηθε και θα υποστεί τις νόμιμες συνέπειες, επίσης έχουν ενημερωθεί όλες οι φιλοζωικές της περιοχής και δικηγόρος. Τα 10 χρόνια απ΄τη ζωή μου χαλάλι, μου φτάνει που είναι καλά τα σκυλιά.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Γιατι δεν μας λές και που μένει να ξέρουμε του γαμοσπιτου πουσταρα; όποιος εχει δει ζωντανο να αφρίζει ξέρει...
    Ban 'em all

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    δηλαδη ηρθε να ριξει φολα στα σκυλια μεσα στο σπιτι σου;εχει τιποτα προηγουμενα με σενα η με τα σκυλια;οχι οτι δικαιολογειται αλλα λεμε...
    τι τρομπες ψυχανωμαλοι υπαρχουν ρε πουστη μου....πηγαινε το μεχρι τερμα.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Αν ειναι δυνατον....

Ευτυχως τα γλυτωσες!!!! Και Μπραβο που φερθηκες οπως φερθηκες. Δεν ξερω αν θα μπορουσα να ειμαι τοσο ψυχραιμος.

Αλλα κυνηγησε τον, τον π0&στη!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    παλι καλα που συγκρατηθηκες Κωστα...
    περα απο το ποινικο κομματι θα ελεγα να του ζητησεις και αποζημιωση μεσω αγωγης...
    εκει τους ποναει περισσοτερο...

αφου ολα καλα με τα σκυλακια σου, μια χαρα...

Παλαιό μέλος
    Ο νεος νομος ειναι πολυ σκληρος.Αν το χειριστει σωστα ο δικηγορος,την εκατσε τη βαρκα ο παππους.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    να το κυνηγήσεις νομικά και ας κοστίσει τους δικηγόρους και τα χαρτόσημα 1000 ΦΟΡΕΣ ΑΞΙΖΕΙ οχι μόνο για αυτό που έχουν υποστεί τα σκυλιά σου αλλά για να μη το ξανακάνει ο πουσταράς ο σκατάνθρωπος σε άλλες ψυχές
    επίσης να ενημερωθούν οι φιλοζωικές για την εξέλιξη της μήνυσης, να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις οποιαδήποτε πρόκληση

σκατά στον τάφο σου κωλόγερε
    you rise you fall you're down then you rise again

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    Πωπω ρε φίλε! Έχεις κουράγιο! Περαστικά σας, και κάνε ό,τι νόμιμο.
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Και ο Παρης ειναι ενα απο τα δυο?

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    σε τετοια περιπτωση (να μην τυχει σε κανεναν ευχομαι) γαλα και ξυδι εμετικο σκευασμα με αμεσα αποτελεσματα.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    ρε φιλε πραγματικα περαστικα στα ζωντανα σου , απο τα χειροτερα που μπορει να δει καποιος , εχω βρει γατι αδεσποτο & αν εβρισκα τον π@υστη που το εκανε δεν ξερω & εγω τι θα εκανα , απο τα χειροτερα που μπορει να κανει ενας ανθρωπος , καλο κουραγιο & να τον σκισεις τον μ@λακα , περαστικα & αγυριστα
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Σκίστον κανονικά το παλιοπουστα ούτε βήμα πίσω μην κάνεις.
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    Μερικοι δεν ειναι ανθρωποι. δεν επραξες σωστα ομως, δεν επρεπε να πας απο το σπιτι του αλλα κατευθειαν σε φιλοζωικη, αυτοι εχουν τροπο μεσω δικηγορων να πιεσουν καταστασεις και πηγαινουν με ενταλμα σπιτι του το κανουν ανω κατω και σιγουρα θα βρουν καποια ουσια. Μετα του γαμμανε τε ραμματα. τουλαχιστον ετσι ειχε κανει ο θειος μου πριν χρονια και απεδωσε καρπους. εσταξε ενα μεγαλο ποσο για εγγυηση και επισης του εσπασαν και τα μουτρα ενα βραδυ μετα απο καιρο. ο λογος ηταν οτι ειχε μια σκυλα που πηδουσε τον φραχτη του θειου μου και πηγαινε να αλλαχτει με τον σκυλο του που ηταν δεμενος. και ετσι αποφασισε να φολιασει τον ξενο σκυλο απο το να δεσει τον δικο του ή να τον στειρωσει.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Οσο και να νευριάζεις πρέπει να είσαι ψύχραιμος για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις σωστά αυτό το 'όν' που έκανε αυτη τη δουλειά και να την πληρώσει όπως πρέπει.
    Περαστικά στα σκυλιά!!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Banned
    Να τον ταΐσεις ότι σου έριξε

Σελίδα 1 από 24 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 10 Χρονια moto.gr. Ετήσια βόλτα Κυριακή 20 Μαΐου 2012
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 276
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2012, 00:55
  2. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2012, 23:33
  3. 10 χρονια γραφει ιστορια !!
    από nic mor στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2010, 11:31
  4. 10 χρόνια μετά... τι άλαξε?
    από idomeneas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2009, 14:33
  5. μετα τα χρονια πολλα να πουμε και τα καλημερουδια 14-10?
    από 675 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2007, 16:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF