Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: προσαχθησαν 2 ύποπτοι εμπρησμού

όπου γης Το avatar του/της iosif

προσαχθησαν 2 ύποπτοι εμπρησμού

από ΓΑΔΑ

πρόκειται για 2 μικρά πράσινα ανθρωπάκια κατοίκους που πλανήτη κρύπτον που είχαν στη κατοχή τους ένα αναπτήρα και ένα γκαζάκι κάμπινγκαζ και μία κονσέρβα φασόλια (που ως γνωστόν δημιουργούν επικίνδυνα αέρια μεθανίου).

η χρόνια διαμάχη τους με τους κατοίκους του πλανήτη ΕΛ (προέλευση των ελλήνων και όλης της ανθρωπότητας) καθώς και η συχνή παρουσία τους σε γνωστό μπαρ των εξαρχείων τους καθιστά ύποπτους

εξετάζεται η πιθανότητα διασύνδεης με την αλ κάιντα/αναρχικούς ή κούρδους τρομοκράτες.
    τα κόκκινα μαλλιά του ενός στην αρχή οδήγησαν τις έρευνες στην πλευρά του IRA αλλά δεν αποδείχτηκε σχέση διότι ήταν βαμένα.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

Re: προσαχθησαν 2 ύποπτοι εμπρησμού

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    από ΓΑΔΑ

πρόκειται για 2 μικρά πράσινα ανθρωπάκια κατοίκους που πλανήτη κρύπτον που είχαν στη κατοχή τους ένα αναπτήρα και ένα γκαζάκι κάμπινγκαζ και μία κονσέρβα φασόλια (που ως γνωστόν δημιουργούν επικίνδυνα αέρια μεθανίου).

η χρόνια διαμάχη τους με τους κατοίκους του πλανήτη ΕΛ (προέλευση των ελλήνων και όλης της ανθρωπότητας) καθώς και η συχνή παρουσία τους σε γνωστό μπαρ των εξαρχείων τους καθιστά ύποπτους

εξετάζεται η πιθανότητα διασύνδεης με την αλ κάιντα/αναρχικούς ή κούρδους τρομοκράτες.
    τα κόκκινα μαλλιά του ενός στην αρχή οδήγησαν τις έρευνες στην πλευρά του IRA αλλά δεν αποδείχτηκε σχέση διότι ήταν βαμένα.

Μήπως να έμπαινε στα ανέκδοτα?????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Ευτυχώς που δεν ψάξανε το σπίτι μου. Έχω συλλογή από αναπτήρες , πάνω από 100. Δεν γλύτωνα την κρεμάλα με τίποτα. (Τους πέταξα όλους στην χέστρα όταν αντιλήφθηκα τον κίνδυνο τώρα δεν κινδυνεύω)
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Καλο θα ηταν να ποσταρουμε και πληροφοριες
    για αυτους που εχουν συλληφθει και οντως φαινεται να εχουν ΑΜΕΣΗ
    σχεση με οικονομικα συμφεροντα...

Στην Φλωρινα για παραδειγμα μετα απο κατασβεση της Πυρκαγιας που
    ευτυχως δεν προλαβε να παρει διαστασεις συννεληφθει ατομο νεαρο
    στου οποιου το αυτοκινητο βρεθηκαν

-24 ΓΚΑΖΑΚΙΑ

-4 ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ(δεν διευκρινηστηκε αν ηταν παρομοιου τυπου με αυτο που βρεθηκε σε Χολαργο-Υμηττο)

Στην πρωτη ανακριση ειπε στους μπατσους οτι πληρωθηκε για να το κανει
    και αν δεν κανω λαθος ηρθε κλιμακιο αντιτρομοκρατικης για να συνεχισει και να τα πει ολα!!!

Η ειδηση μεταδοθηκε απο ρεπορτερ του ΑΝΤ1 πριν 2 μερες πριν απο το βραδυνο δελτιο

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΤΗς ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ
    ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΖΛ ΑΠΟ ΕΔΩ...

για μενα αυτη η καταστροφη δεν ανηκει στους "γενικους και αοριστους εμπρηστες"

εχει ονομα και ΑΦΜ (γαμω τα κερατα!!!)

Περιμενω αλλα σχολια και ειδησεις καθως πιστευω οτι κατι παραπανω θα εχετε ακουσει κι εσεις
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Καλο θα ηταν να ποσταρουμε και πληροφοριες
    για αυτους που εχουν συλληφθει και οντως φαινεται να εχουν ΑΜΕΣΗ

Περιμενω αλλα σχολια και ειδησεις καθως πιστευω οτι κατι παραπανω θα εχετε ακουσει κι εσεις
    +750

και οχι σαχλαμαρες με εξωγήινους και αναπτηρες για ενα συμβαν που στοίχισε τη ζωη 65 ανθρώπων μονο να λετε για τους αλλους ειστε τι δικια σας σαχλαμαρα δε την υπολογιζετε (και τουλαχιστον αν την υπολογιζατε δε θα την λεγατε σε αλλους μονο για το Θεαθηναι)

παντως εγω ακουσα χωρις να ξερω οτι σε 2-3 περιπτωσεις μιλανε για αμελεια η παρανοια ηλικιωμενου. δε ξερω.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Εμεις που γυρισαμε Ολλανδια και ειχαμε βενζινα στα ντεποζιτα να φοβομαστε ;;;;

Να πεταξουμε στη τουαλετα τα παπακια μας ;;;

:hypnotize :hypnotize :hypnotize :a53:

ουπς σόρρυ εύη δεν θα το ξανακάνω
    θα ακούω προσεκτικά τα σχόλια/ δηλώσεις του σαμουράι πολύδωρα και του μπουχέσα πρωθυπουργού που είναι σοβαρά και τεκμηριωμένα και σέβονται τον πόνο που υπάρχει τριγύρω
    επίσης τις διαδόσεις των μμε για "παρμένους" παππούδες και ανήλικους αλβανούς που περνούν την ώρα τους καίγοντας τα ΣΠΊΤΙΑ ΤΟΥΣ

λοιπόν αφού σοβαρεύουμε

κάποια επένδυση -τουριστικό χωριό-κάποιου εφοπλιστή κωσταντακόπουλου στη μεσσηνία που έχει κολλήσει μια δεκαετία από οικολόγους την ξέρετε???

όσον αφορά την ιόνια οδό το σενάριο παίζει δυνατά. όπως και σενάρια για αξιοποίηση καιάφα (προσπάθειες δεκαετιών και βάλε)

κάτι τέτοια πάιζουν και για νότιο εύβοια.
    αλλά μην ανησυχείται
    θα βρεθούν οι ένοχοι όπως βρέθηκαν στην περίπτωση φιλόπουλου, στην περσυνή πυρκαγιά στη χαλκιδική, στην πάρνθηθα, στο αίγιο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    θα ακούω προσεκτικά τα σχόλια/ δηλώσεις του σαμουράι πολύδωρα και του μπουχέσα πρωθυπουργού που είναι σοβαρά και τεκμηριωμένα και σέβονται τον πόνο που υπάρχει τριγύρω
    επίσης τις διαδόσεις των μμε για "παρμένους" παππούδες και ανήλικους αλβανούς που περνούν την ώρα τους καίγοντας τα ΣΠΊΤΙΑ ΤΟΥΣ

λοιπόν αφού σοβαρεύουμε

κάποια επένδυση -τουριστικό χωριό-κάποιου εφοπλιστή κωσταντακόπουλου στη μεσσηνία που έχει κολλήσει μια δεκαετία από οικολόγους την ξέρετε???

όσον αφορά την ιόνια οδό το σενάριο παίζει δυνατά. όπως και σενάρια για αξιοποίηση καιάφα (προσπάθειες δεκαετιών και βάλε)

αλλά μην ανησυχείται
    θα βρεθούν οι ένοχοι όπως βρέθηκαν στην περίπτωση φιλόπουλου, στην περσυνή πυρκαγιά στη χαλκιδική, στην πάρνθηθα, στο αίγιο....
    Πεστα ρε μαν
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    +750

και οχι σαχλαμαρες με εξωγήινους και αναπτηρες για ενα συμβαν που στοίχισε τη ζωη 65 ανθρώπων μονο να λετε για τους αλλους ειστε τι δικια σας σαχλαμαρα δε την υπολογιζετε (και τουλαχιστον αν την υπολογιζατε δε θα την λεγατε σε αλλους μονο για το Θεαθηναι)

παντως εγω ακουσα χωρις να ξερω οτι σε 2-3 περιπτωσεις μιλανε για αμελεια η παρανοια ηλικιωμενου. δε ξερω.

δεν ειναι ολες οι φωτιες αποτελεσμα εμπρησμων, δεν ειναι κ ολες αποτελεσμα αμελειας.

καποιες απο τις πολλες φωτιες που μας εκαψαν, μπηκαν απο αμελειες [νεκροταφεια, καψιμο κλαριων, μαγειρεμα σε υπαιθρο, εργασιες συγκολησης, τσιγαρα....]

καποια απο τα νεα μετωπα τα κοντινα σε αλλες φωτιες ηταν αποτελεσμα της φυσης της φωτιας κ αυτων των οποιων εκεινη τη στιγμη καιει [πευκα, ζωα κτλ]

κ καποιες ηταν καθαρα αποτελεσμα εμπρησμου, δεν μπορω να εξηγησω αλλιως φωτιες που εβλεπα μπροστα μου να αναβουν στις 01:30 το πρωι...

βεβαια στις συγκεκριμενες συνθηκες, το θεμα της αμελειας σηκωνει πολυ κουβεντα. Αφου ξερεις οτι φυσαει κ δεν εχει βρεξει ολο το καλοκαιρι, πας κ αναβεις φωτια στην υπαιθρο.... δεν ειναι πια αμελεια, χοντρομαλακια ειναι.

τωρα σε οτι εχει να κανει με εξωγηινους, αριστεριστες κ λοιπες ευρωπαικες δυναμεις, ο καθενας στον υπνο του, βλεπει τους εφιαλτες που καλλιεργει στη μερα του

οτι ναναι

ρε φιλε κουνα το κεφαλακι σου το μικρο σου ειπα εγω να δινεις βαρύτητα στο καθε λαμογιο πολιτικο?που το ειδες αυτο?αλλο ειπα ξεκολλα μη γραφεις μονο για να γραψεις (μοδα ειναι ?)

εμενα με ενδοιαφερει πραγματικα να μαθαινω νεα για το θεμα θελω να βγει η αληθεια ολη! αυτο ειναι το ιδανικο!

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    δεν ειναι ολες οι φωτιες αποτελεσμα εμπρησμων, δεν ειναι κ ολες αποτελεσμα αμελειας.

καποιες απο τις πολλες φωτιες που μας εκαψαν, μπηκαν απο αμελειες [νεκροταφεια, καψιμο κλαριων, μαγειρεμα σε υπαιθρο, εργασιες συγκολησης, τσιγαρα....]

καποια απο τα νεα μετωπα τα κοντινα σε αλλες φωτιες ηταν αποτελεσμα της φυσης της φωτιας κ αυτων των οποιων εκεινη τη στιγμη καιει [πευκα, ζωα κτλ]

κ καποιες ηταν καθαρα αποτελεσμα εμπρησμου, δεν μπορω να εξηγησω αλλιως φωτιες που εβλεπα μπροστα μου να αναβουν στις 01:30 το πρωι...

βεβαια στις συγκεκριμενες συνθηκες, το θεμα της αμελειας σηκωνει πολυ κουβεντα. Αφου ξερεις οτι φυσαει κ δεν εχει βρεξει ολο το καλοκαιρι, πας κ αναβεις φωτια στην υπαιθρο.... δεν ειναι πια αμελεια, χοντρομαλακια ειναι.

τωρα σε οτι εχει να κανει με εξωγηινους, αριστεριστες κ λοιπες ευρωπαικες δυναμεις, ο καθενας στον υπνο του, βλεπει τους εφιαλτες που καλλιεργει στη μερα του

+750 μεγαλο δικιο καπως ετσι το σκεφτομε και εγω

λοιπόν αφού σοβαρεύουμε

αλλά μην ανησυχείται

τωρα γυρνας στο αλλο ακρο κ προσπαθεις να κερδισεις τι; τη συμπαθεια; να μας κανεις το μεταμελλημενο παιδακι με το διαβολικο χαμογελο;
    τη δικη μου τη συμπαθεια την εχεις, ετσι κ αλλιως παντα συμπαθουσα αυτους που κυνηγανε μια ιδεα. Ασχετο αν συμφωνω η οχι.

Τωρα στο σοβαρο...
    Η Ιονια Οδος ειναι σιγουρα ενας βασικος λογος για την καταστροφη που συνεβη. Η βλακεια κ η παντελης ελειψη οργανωσης ειναι ο βασικοτερος.
    Το δασος του Καιαφα προστατευεται απο διεθνης συνθηκες κ ανηκει στο παγκοσμιο ταμειο για τη φυση, τη WWF δε θυμαμαι τωρα κ προστατευεται [ειρωνικη λεξη ε;]. Αν τωρα εχει βρεθει τροπος να καταστρατηγηθει αυτη η προστασια, τι να πω;

Οι αντιδικιες μεταξυ καλλιεργητων ''καλωπιστικων/αρωματικων'' φυτων στην περιοχη ειναι επισης ενας λογος για τον οποιο αρπαξαν ολες οι περιοχες που φιλοξενουσαν καλλιεργειες

Οι διεκδικησεις επιχειρηματιων, εκκλησιας, ιδιωτων ειναι επισης ενας λογος

Η βλακεια μας ειναι ο βασικοτερος

Ο καιρος δεν βοηθησε καθολου, ουτε κ η μαζικοτητα των μετωπων βοηθησε στην συγκεντρωση δυναμεων

Κ για να προλαβω μερικους που μπορει να πιστευουν οτι κανω κριτικη απο την ασφαλεια του καναπε μου, ημουν εκει. Ειμαι απο εκει.
    Σε καποια στιγμη οταν ηρεμησω μπορει να γραψω για την παρανοια που συνεβενε γυρω μου.
    Την παρανοια που επιασε κ μενα κ εκανα περιπολα με οπλισμενη καραμπινα στο δασος για να σωσω το χωριο κ το σπιτι μου.
    Την παρανοια του να ακους για φιλους σου να χανουν τις περιουσιες τους
    Την παρανοια του να βλεπεις τα δαση που λατρεψες κ γυρισες σπιθαμη σπιθαμη να καιγονται μπροστα σου κ εσυ να εισαι με ενα κουβαδακι κ ενα κλαρι κ να τα κοιτας ανημπορος
    Την παρανοια του να εχεις χασει 3 γνωστους

που ξέρεις ότι έχω μικρό κεφάλι?
    φοράω xs στην shark!:rotflmao:

τωρα γυρνας στο αλλο ακρο κ προσπαθεις να κερδισεις τι; τη συμπαθεια; να μας κανεις το μεταμελλημενο παιδακι με το διαβολικο χαμογελο;
    τη δικη μου τη συμπαθεια την εχεις, ετσι κ αλλιως παντα συμπαθουσα αυτους που κυνηγανε μια ιδεα. Ασχετο αν συμφωνω η οχι.

Τωρα στο σοβαρο...
    Η Ιονια Οδος ειναι σιγουρα ενας βασικος λογος για την καταστροφη που συνεβη. Η βλακεια κ η παντελης ελειψη οργανωσης ειναι ο βασικοτερος.
    Το δασος του Καιαφα προστατευεται απο διεθνης συνθηκες κ ανηκει στο παγκοσμιο ταμειο για τη φυση, τη WWF δε θυμαμαι τωρα κ προστατευεται [ειρωνικη λεξη ε;]. Αν τωρα εχει βρεθει τροπος να καταστρατηγηθει αυτη η προστασια, τι να πω;

είναι περιοχή natura

στις περιοχές natura μπορεί να υπάρξουν "ήπιες χρήσεις"
    τι είναι ήπιες χρήσεις? Ας ΠΟΎΜΕ η παραλία λαγανά στην ζάκυνθο!?
    Α! δε θέλω τη συμπόνοια κανενός
    τον έζησα το κόσμο και τον είδα..

(πάνος γαβαλάς νομίζω)

είναι περιοχή natura

στις περιοχές natura μπορεί να υπάρξουν "ήπιες χρήσεις"
    τι είναι ήπιες χρήσεις? Ας ΠΟΎΜΕ η παραλία λαγανά στην ζάκυνθο!?
    Α! δε θέλω τη συμπόνοια κανενός
    τον έζησα το κόσμο και τον είδα..

(πάνος γαβαλάς νομίζω)
    Δεν εχω προβλημα με τις Ηπιες αναπτυξεις, εχω προβλημα με το ποιος ελεγχει την ηπια αναπτυξη κ πως.
    Αλλωστε στον Καιαφα, υπηρχε ηπια αναπτυξη εδω κ πολυ καιρο, κ ολα ηταν αρμονικα ενταγμενα στο περιβαλλον. Σιγουρα υπαρχουν πολλοι που αντιλαμβανονται αλλιως το ηπια αναπτυξη, αλλα αυτο ειναι παρακλαδι του θεματος μας.

αααα

Τη συμπονοια να μην τη θελεις, εγω συμπαθεια εδωσα

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2007, 17:32
  2. ΜΗ φοράτε κράνος ... είστε ΎΠΟΠΤΟΙ
    από dio650gs στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 91
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2006, 13:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα