Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ!!!

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ.......

ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ
    ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ
    ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ
    ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ

ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΔΙΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.......

ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Δεν άντεξε! Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. «Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές που ζούμε. Είναι οξύμωρο να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Πολλοί συμπατριώτες προσπαθούν να σώσουν το βιός τους»

απο την συνεντευξη τυπου που για τον αγωνα με την Σεβιλλη.....

Ειναι το πρωτο δημοσιο προσωπο (προτυπο για πολλους) που δειχνει την πραγματικη εικονα....δεν εχει κανενα συμφερον,μονο ΠΟΝΟ οπως σχεδον ολοι μας.Και οι ρουφιανοδημοσιογραφισκοι και οι πολιτικοι συνεχειζουν να λενε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	400_zzaswe.jpg 
Προβολές:	316 
Μέγεθος:	13,5 KB 
ID:	100982

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    να βαλει τον προεδρο του τα εσοδα απο σεβιλλη να πανε στους πυροπληκτους, οπως δηλωσε ο ατρομητος.
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    να βαλει τον προεδρο του τα εσοδα απο σεβιλλη να πανε στους πυροπληκτους, οπως δηλωσε ο ατρομητος.
    ... γιατί από λόγια χορτάσαμε...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Επειδη πιστευω οτι σε κατι τετοια θεματα ο Θεμιστοκλης Νικολαιδης ειναι αρκετα ευαισθητοποιημενος οταν ερθει η στιγμη θα κανει το ΣΩΣΤΟ......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Επειδη πιστευω οτι σε κατι τετοια θεματα ο Θεμιστοκλης Νικολαιδης ειναι αρκετα ευαισθητοποιημενος οταν ερθει η στιγμη θα κανει το ΣΩΣΤΟ......

Δηλαδή... πότε ρε φιλαράκι;
    Κι εγώ ΑΕΚ είμαι αλλά οκ τα λόγια. Ας πει από δύο αγώνες τι δύο τρεις αγώνες τα έσοδα από τα εισιτήρια στους πληγέντες!
    Και να προσθέσω κάτι ακόμα.
    ΟΛΕΣ οι ομάδες θα έπρεπε να το κάνουν.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

+ 100.000 !!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    και στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ οταν επαιζε ΨΥΧΑΡΑ τον ελεγα...

απλα μιλησε σαν ανθρωπος...και δυστυχως αυτο σπανιζει...

να τσακιστουν ολοι οι μαλακες κωλο-προεδροι να κανουν καμια κινηση...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Δηλαδή... πότε ρε φιλαράκι;
    Κι εγώ ΑΕΚ είμαι αλλά οκ τα λόγια. Ας πει από δύο αγώνες τι δύο τρεις αγώνες τα έσοδα από τα εισιτήρια στους πληγέντες!
    Και να προσθέσω κάτι ακόμα.

Το θεμα παει να ξεφυγει,γιατι το ανοιξα για αλλο λογο.....αυτη ειναι η τελευταια απαντηση μου για αυτο.....Βρισκομαστε ακομα σε κατασταση εκτακτου αναγκης.....οι φωτιες δεν εχουν σβησει.......δεν ξερουμε ακομα δυστηχως το τελικο μεγεθος των ζημιων και τον αναγκων.....η παραπληροφορηση παει και ερχεται (πχ κατοικος ανωνυμα καταγγειλε οτι σε καποιο ιατρικο κεντρο δεν υπηρχε κανεις και πεθενανε μπροστα τους,και στο καπακι βρηκανε και βγαλανε τον υπευθηνο που επωνυμα δηλωσε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει).......η αγαπη και η βοηθεια του κοσμου ειναι τοσο τεραστεια που υπαρχει προβλημα συντονισμου (στο 0300 το ξερουν καλυτερα...θα ειμαι εκει κατα τις 6 να βοηθησω αν μου πουν οκ).....Ωσ που να μπουνε ολα σε ενα σωστο δρομο και ροη θελουμε δυστηχως χρονο....ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ....εν θερμω δεν περιμενω να μου πουν κατι γιατι το ποσο που μπορει να δωσουν ολοι αυτοι, οταν τα πραγματα θα ξερουμε ποσο τραγικα θα ειναι,μπορει να ειναι πολυ μεγαλυτερο απο καποιο που θα προσφεραν τωρα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Το θεμα παει να ξεφυγει,γιατι το ανοιξα για αλλο λογο.....αυτη ειναι η τελευταια απαντηση μου για αυτο.....Βρισκομαστε ακομα σε κατασταση εκτακτου αναγκης.....οι φωτιες δεν εχουν σβησει.......δεν ξερουμε ακομα δυστηχως το τελικο μεγεθος των ζημιων και τον αναγκων.....η παραπληροφορηση παει και ερχεται (πχ κατοικος ανωνυμα καταγγειλε οτι σε καποιο ιατρικο κεντρο δεν υπηρχε κανεις και πεθενανε μπροστα τους,και στο καπακι βρηκανε και βγαλανε τον υπευθηνο που επωνυμα δηλωσε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει).......η αγαπη και η βοηθεια του κοσμου ειναι τοσο τεραστεια που υπαρχει προβλημα συντονισμου (στο 0300 το ξερουν καλυτερα...θα ειμαι εκει κατα τις 6 να βοηθησω αν μου πουν οκ).....Ωσ που να μπουνε ολα σε ενα σωστο δρομο και ροη θελουμε δυστηχως χρονο....ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ....εν θερμω δεν περιμενω να μου πουν κατι γιατι το ποσο που μπορει να δωσουν ολοι αυτοι, οταν τα πραγματα θα ξερουμε ποσο τραγικα θα ειναι,μπορει να ειναι πολυ μεγαλυτερο απο καποιο που θα προσφεραν τωρα....

Μπορούν να κάνουν ένα πρώτο βήμα. Μία πρώτη κίνηση. και μετά μόλις καταλαγιάσει κάπως ο χαμός τότε συμφωνώ μαζί σου να προχωρήσουν σε άλλες κινήσεις.
    Αλλά νομίζω πως ένα πρώυο δείγμα πρέπει να το δώσουν.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ola ksexniounte ke tora me ta kinita pou katastrefoun tin mnimi mas 8a ta ksexasoume ke pio grigora

ke siga re min plironoun i polites tis rimoules ton politikon ke tou sinafiou tous

afti ta kanane skata afti na ta ka8arisoun
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

+998 και απο μενα!

και για να μην λεω για τον ποδοσφαιριστη της 1 ομαδας (που ετυχε να ειναι ο της απο πανω φωτο) και οι αλλες ομαδες. και οσες βγαλουν καποια παραπανω εσοδα ειτε λογω ch.l. ειτε γιατι μοσχοπουλησαν παικτες, ΑΣ αποδειξουν ποσο πολυ αγαπανε το φιλαθλο/συναδελφο/ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ πνευμα των πληγεισων περιοχων...
    H κλίκα μου!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    στα @@ τους.

εχουν ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ παρα ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ δε φανταζεστε ποσο.

η αγγελοπουλου εδωσε 3000000 ΕΥΡΩ! ΑΒΛΕΠΗ εγω αν δοσω 5 ευρω θα μου λειψουν (που λεει ο λογος)

ενταξη εκλαψε και οι αλλοι του στιβου στεναχωρεθηκαν και ο λεμονης στεναχωρεθικε ΜΠΟΥΡΔΕΣ

ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ (ετσι και αλλιως τα μισα + εμεις τους τα εχουμε δωσει)

μην παραμυθιαζεστε αλλο.(γενικα μιλωντας)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    στα @@ τους.

εχουν ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ παρα ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ δε φανταζεστε ποσο.

η αγγελοπουλου εδωσε 3000000 ΕΥΡΩ! ΑΒΛΕΠΗ εγω αν δοσω 5 ευρω θα μου λειψουν (που λεει ο λογος)

ενταξη εκλαψε και οι αλλοι του στιβου στεναχωρεθηκαν και ο λεμονης στεναχωρεθικε ΜΠΟΥΡΔΕΣ

ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ (ετσι και αλλιως τα μισα + εμεις τους τα εχουμε δωσει)

μην παραμυθιαζεστε αλλο.(γενικα μιλωντας)
    καταλαβες τωρα γιατι αν και ειμαστε της ιδιας ομαδας, δεν τους πληρωνω ουτε αμεσα (μεσα στο γηπεδο) ουτε εμμεσα (αγοραζοντες εφημεριδες/μπλουζες κλπ)?
    γιατι πανε στις τσεπες τους και να γουσταρουμε κιολας να μας παραμυθιαζουν για την δηθεν ποιοτητα που προσφερουν και την δηθεν στεναχωρια που τραβανε...

(γενικα ομιλωντας και εγω...)
    H κλίκα μου!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    καταλαβες τωρα γιατι αν και ειμαστε της ιδιας ομαδας, δεν τους πληρωνω ουτε αμεσα (μεσα στο γηπεδο) ουτε εμμεσα (αγοραζοντες εφημεριδες/μπλουζες κλπ)?
    γιατι πανε στις τσεπες τους και να γουσταρουμε κιολας να μας παραμυθιαζουν για την δηθεν ποιοτητα που προσφερουν και την δηθεν στεναχωρια που τραβανε...

(γενικα ομιλωντας και εγω...)

+750 στο νεο καραισκακη εχω πατησει 2 φορες που ανοιξαν τις πορτες ελευθερα δεν ειμαι μελος και ουτε θα γινω

στο οακα πληρωνει ο ιντι εγω ποτε δε θα το κανω αυτο

υπαρχει και η τβ

γενικα λεμε τωρα :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλι βγαινουμε εκτος θεματος.......bart και Evi......ανοιξα αυτο θρεντ για να καταδειξω οτι ενω καποιοι που θα επρεπε να ντρεπονται και να κρυβονται,γιατι ξεσκιζουν τον πονο των απλων ανθρωπων,η τους λενε μαλακιες και δεν εχουν χυσει ουτε ενα δακρυ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)........ενας ασχετος θεωριτικα,που ομως ειναι δημοσιο προσωπο δεν τον ενοιαξε να φαινεται να κλαιει μπροστα στις καμερες,για τον πονο που ενοιωθε....Η Γιαννα και η καθε Γιαννα οσα λεφτα και να χαρισει,δεν πιστευω να εχει ριξει εστω ενα δακρυ (μην χαλασει και το μεικ απ)...και το κανει μονο για την δημοσια προβολη της......

Υ.Γ. Τελικα ο αγωνας Αεκ-Σεβιλλη ακυρωθηκε για την ερχομενη Δευτερα.....ο λογος οχι ο γνωστος,αλλα γιατι μολις τωρα ανακοινωθηκε οτι πεθανε απο καρδια ο 22χρονος παικτης της Σεβιλλης Πουερτα......

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF