Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 41

Θέμα: καλυτερα ενας νεκρος εμπρηστης λοιπον

καλυτερα ενας νεκρος εμπρηστης λοιπον

παρα δεκαδες αθωοι καμμενοι,ζωα, δεντρα και αλλα πολλα.ελπιζω τωρα να εγινα καλυτερα κατανοητος στο "θανατικη ποινη" στις γενικες συζητησεις.ειναι η ψυχρη λογικη ρε παιδια

Στις 5:47 πρωινιάτικα , τέτοια λόγια !! Μήπως πίνεις τίποτα ?

Ασε μας ρε παλικάρι ... βαρέθηκα τα κλαψωμηνύματα απελπισίας , από το Fun Club του καναπέ .
    Αμα θες δράση , πάρε ενα φτυάρι και τρέχα στην φωτιά .

μεγαλε μολις γυρισα απο βαρδια πυροσβεσης.φτιαρια παιρνουμε οταν δεν υπαρχει νερο.αν θες να ακουσεις καλημερες βαλε ειδησεις να δεις τι εγινε το βραδυ και ξαπλα στον καναπε σου .να δεις πως θα σου φτιαξει η μερα.κι αμα γουσταρεις να μαθεις και τι πινω ,στο επομενο παρτυ θα σου στειλω φλαιερ να ρθεις να σε βαρεσουνε λιγο οι χαμηλες συχνοτητες μπας και ξυπνησεις.αντε τουβλο

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost

Ασε μας ρε παλικάρι ... βαρέθηκα τα κλαψωμηνύματα απελπισίας , από το Fun Club του καναπέ .
    Βασικα το μηνυμα καθε αλλο απο κλαψομηνυμα μου φαινεται...

Αν και εγω ειμαι κατα της θανατικης ποινης στην συγκεκριμενη περιπτωση συμφωνω απολυτα...

Τωρα το να παρει καποιος το φτυαρι και να αρχισει να τρεχει στις φωτιες...λιγο δυσκολο μου φαινεται
    αν δεν ειναι οι φωτιες εξω απο το σπιτι του...και λογικο το βρισκω...

Τωρα θα υπαρξει πολυς κοσμος ο οποιος θα ειναι αντιθετος στην αποψη του φιλου,αλλα σκεψου ομως σε μερικα χρονια που ολα αυτα θα αρχισουν να εχουν επιπτωσεις στην ζωη ολων μας και κυριως των παιδιων μας, αν τελικα αυτο που λεει ειναι εν μερη ειναι σωστο...

Επισης το να παρει το φτυαρι και να τρεχει να ρισκαρει την ζωη του δεν ειναι δικη του υποχρεωση...
    ειναι υποχρεωση του κωλοκρατους που τοσα χρονια το πληρωνουμε και τοσα χρονια δεν κανει τπτ...Αρα το καλυτερο θα ηταν να παρουμε ολοι μαζι τα φτυαρια και τους γκαζμαδες και παμε οχι να σβηνουμε φωτιες αλλα να τα κοπαναμε στα κεφαλια του καθε υπευθυνου ανευθυνου...

Ακους κυριε Φουρλα? ακους εσυ και ολοι οι αλλοι της πολιτικης προστασιας και της πολιτικης γενικοτερα???

Ακουτε ρε γαμω τα σπιτια σας και τις οικογενειες μαζι??

Υ.Γ Χωρις να θελω να σε κρινω η να σου κανω καποια υποδειξη,δεν μου πεφτει λογος αλλωστε,
    θα σου προτεινα στις απαντησεις σου να εισαι λιγοτερο ερειστικος.Φιλικα ετσι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexrs1
    μεγαλε μολις γυρισα απο βαρδια πυροσβεσης..........μπας και ξυπνησεις.αντε τουβλο

Μεγάλε ... αυτές τις μπαρούφες ... να τις πουλήσεις σε κανένα παιδάκι .... που τρώει άχυρο .

Μας την πέφτει τώρα , η κάθε Μαγδαληνή της τρόμπας .

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Επισης το να παρει το φτυαρι και να τρεχει να ρισκαρει την ζωη του δεν ειναι δικη του υποχρεωση...
    ειναι υποχρεωση του κωλοκρατους που τοσα χρονια το πληρωνουμε και τοσα χρονια δεν κανει τπτ...

liakaros .... Φιλε, υπάρχει μια αλήθεια , που δεν την λέει κανένας ... Η επαρχεία στην Ελλάδα είναι ξεχασμένη από τα πολιτειακά κέντρα , και υπολογίζει πλέων μόνο στο θεό !!

Δεν έχουμε ασθενοφόρα - πυροσβεστικά - ουτε καν γκρέϊντερ για να ανοίγουν τους δρόμους ... χιόνια είναι ... πλημμύρα είναι ... φωτιά είναι ... την πατήσαμε !! όταν έρθει το κακό ..

Ο Βολος μέσα στην πόλη έχει τέσσερα οχήματα !!! και 40 ταβλαδόρους πυροσβέστες

εσενα τελικα, τα σηκωνει τα μπινελικια ο οργανισμουλης σου....

δε μου λες ρε Κυριακο, εχεις στησει καρτερι στη γωνια , να τη λες στον καθενα με την πρωτη ευκαιρια? δεν καταλαβαινω πραγματικα το λογο, για την τσαντιλα που βγαζεις εδω μεσα....μαλλον λαθος φορουμ διαλεξες για να ξεθυμανεις....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    εχει δικιο ο ανθρωπος!

και στην τελικη δεν καταλαβα γιατι πρεπει καποιος να δινει διαπιστευτηρια ενεργου δρασης για να πει την γνωμη του...

kiriakost τραβα κανε γκαλοπ σχετικα με το θεμα στην Ζαχαρω....οχι θανατικη ποινη....καψιμο ζωντανοι θελουν οι πουστηδες.

Νέο μέλος
    και 40 ταβλαδόρους πυροσβέστες
    Εγώ εύχομαι να είναι όλοι τους ταβλαδόροι...όταν δε παίζουν τάβλι βλέπεις κάποιος κινδυνεύει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    καψιμο ζωντανοι θελουν οι πουστηδες.
    Ρε παιδια .. και εγώ μαζί σας είμαι ... αλλά βαρέθηκα να διαβάζω μηνύματα .. ή να το πω καλύτερα διακηρύξεις του τρελού πάθους .

Ανοίγω το παράθυρο πριν ένα μηνά ... καίγονταν το σπίτι μου "το Πήλιο " ... ανοίγω το χαζοκούτι .. καίγεται η Ελλάδα .... εεε μπαίνω μέσα το Νετ να ξεφύγω λίγο ... και ερχετε ο κάθε ένας .... που νομίζει οτι είμαστε κλεισμένοι σε κανένα κουτάκι αεροστεγώς κλεισμένο , να μας δώσει ιδέες ..

Ας κάνει ο κάθε alexrs1 οτι θέλει ... με το φόρουμ για μοτοσυκλέτες που κολλάει η φάση ???

Οεο

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    εσενα τελικα, τα σηκωνει τα μπινελικια ο οργανισμουλης σου....

δε μου λες ρε Κυριακο, εχεις στησει καρτερι στη γωνια , να τη λες στον καθενα με την πρωτη ευκαιρια? δεν καταλαβαινω πραγματικα το λογο, για την τσαντιλα που βγαζεις εδω μεσα....μαλλον λαθος φορουμ διαλεξες για να ξεθυμανεις....
    +1000
    έλα ντε...

και ναι ρε φίλε 8 μήνες παίζουν τάβλι γιατι δεν υπάρχει φωτιά να σβήσουν.εσύ τι περιμένεις να κάνουν...να ρίχνουν νερό στην βροχή??
    πας καλά???

αλλά 4 μηνες γ@!#$νται με τις φωτιές και όσο να ναι έναν κίνδυνο τον διατρέχουν και τρέχουν για όλο το χρόνο.
    είναι ίσως οι μόνοι Δ.Υ που δεν μπορείς να τους πεις κουβέντα για τους 8 μήνες.
    λογική μηδέν ρε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ρε παιδιά βγήκαν οι καφροδημοσιογράφοι και είπαν ότι και καλά πήρε κάποιος τηλ. λέγοντας πως είναι ο εμπρηστής αυτής της ιστορίας προκειμένου να απειλήσει αυτούς που τον έβαλαν και να του δώσουν τα 700.000€ της συμφωνίας διότι όπως υποστήριξε του κάνουν νούμερα με τα φράγκα..

Αλήθεια;..Ψέματα;..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ρε παιδια .. και εγώ μαζί σας είμαι ... αλλά βαρέθηκα να διαβάζω μηνύματα .. ή να το πω καλύτερα διακηρύξεις του τρελού πάθους .

Ανοίγω το παράθυρο πριν ένα μηνά ... καίγονταν το σπίτι μου "το Πήλιο " ... ανοίγω το χαζοκούτι .. καίγεται η Ελλάδα .... εεε μπαίνω μέσα το Νετ να ξεφύγω λίγο ... και ερχετε ο κάθε ένας .... που νομίζει οτι είμαστε κλεισμένοι σε κανένα κουτάκι αεροστεγώς κλεισμένο , να μας δώσει ιδέες ..

Ας κάνει ο κάθε alexrs1 οτι θέλει ... με το φόρουμ για μοτοσυκλέτες που κολλάει η φάση ???

Οεο
    Ρε δε πάμε καθόλου καλά...Καταλάβαίνεις τι γράφεις? Μπήκες στο νετ να ξεφύγεις λίγο? Οι άλλοι σκοτώνονται και εσύ μπήκες να ξεφύγεις λίγο...& μεγάλε τις μοτοσυκλετες τις οδηγούν ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Μπήκες στο νετ να ξεφύγεις λίγο?

Καλά .. άμα είναι να σπάσεις το κεφάλι σου ... θα κάνω Log Out

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Καλά .. άμα είναι να σπάσεις το κεφάλι σου ... θα κάνω Log Out
    Δεν αξίζει να σου δίνουμε σημασία. Καλύτερα να πας σε κανά ξένο φόρουμε να ξεφύγεις λίγο.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF