καλησπερα παιδια,
εχει κανεις τηλεφωνο, η στοιχεια καμιας καλης φορτωτικης? στην περιοχη της αθηνας? θελω να μεταφερω 2 νεκρα μηχανακια απο τον μηχανικο μου στη γλυφαδα->φαληρο και δεν ξερω πως.
καλησπερα παιδια,
εχει κανεις τηλεφωνο, η στοιχεια καμιας καλης φορτωτικης? στην περιοχη της αθηνας? θελω να μεταφερω 2 νεκρα μηχανακια απο τον μηχανικο μου στη γλυφαδα->φαληρο και δεν ξερω πως.
οχιΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
χρυσο οδηγο εχεις σπιτι σου?
επισης δεν εχω κ σταθερο τηλεφωνο να παρω το 11888 και να ρωταω στα τυφλα, αν γνωριζει καποιος, καλος, ειδαλλος δεν ειναι αναγκη να μου την λετε. εχω που εχω τον καημο μου με τα μηχανακια και τα δικαστιρια.
νασαι καλα
κιφα 3164700
δεν ξερω εαν κανει εσωτερικα δρομολογια αλλα ρωτα με καποιον που ισως να συνεργαζονται
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Που ξέρεις εσύ ρε Φαινόμενο τηλ φορτωτικής στην Αθήνα?Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
κιφα 3164700
δεν ξερω εαν κανει εσωτερικα δρομολογια αλλα ρωτα με καποιον που ισως να συνεργαζονται
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Που ξέρεις εσύ ρε Φαινόμενο τηλ φορτωτικής στην Αθήνα?
![]()
![]()
![]()
Μάλιστα....Βρωμοδουλειά μου μυρίζει..Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
Όλο το ΣΚ καβαλούσα ένα dr350 με αναρτήσεις WP & λάστιχα χώμα..Καλά ε..Το έσκισα λέμε!
& πόσο ελαφρύ ήταν......
λαθος νουμεροΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
κιφα 3164700
δεν ξερω εαν κανει εσωτερικα δρομολογια αλλα ρωτα με καποιον που ισως να συνεργαζονται![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aleziel
λαθος νουμερο![]()
sorry
3461700
![]()
![]()
![]()
xmou..
douleuw sth genikh taxydromikh, alla den nomizw na se symfereina ta metafereis me Γ.Τ.
Einai synarmologhmena?
Glyfada pou?
better nowΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
sorry
3461700
![]()
![]()
![]()
![]()
den metaferoun entos athinas omos
ta mixanakia synarmologimena einai kanonika, apla einai dialimena :P spasmena blok kai straves zantes. kai o mixanikos mou den einai dorean garaz, egine i ektimisi k twra dromo
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μάλιστα....Βρωμοδουλειά μου μυρίζει..
Όλο το ΣΚ καβαλούσα ένα dr350 με αναρτήσεις WP & λάστιχα χώμα..Καλά ε..Το έσκισα λέμε!
& πόσο ελαφρύ ήταν......
ειναι οι μονοι που φορτωνουν βραδυ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτή είναι η δουλειά τους αλλά ρώτα κόστος
6936070698
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Μάλλον χρειάζεσαι Γραφείο Τελετών ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Aleziel
θελω να μεταφερω 2 νεκρα μηχανακια![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
poly kalos! euyxaristo poly! tzaba pramaΑρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Αυτή είναι η δουλειά τους αλλά ρώτα κόστος
6936070698
![]()
![]()