Οριστικά και αμετάκλειτα ο πόδις μου είναι πλέον δίχως σίδερα. Ούτε ρομποκόπ πιαούτε γέφυρα Καλατραβάει ούτε τίποτα!
Για όσουε είναι σε παρόμοια φάση (υπομονή Σωτήρι μου)να πω μερικά πράγματα-συμβουλές.
1). ΜΗΝ ακούτε ΠΟΤΕ τι λένε οι άλλοι. Όλοι έχουν την τάση να λένε α κι εμένα μου έτυχε α κι εγώ τα πέρασα ξέρω από αυτά κ.λπ. ΜΗΝ τους ακούτε! Δεν αίναι όλα τα χτυπήματα τα ίδια. ΑΚόμα και τον ίδιο αριθμό καρφιών και βιδών να έχετε ακόμα και στο ίδιο σημείο να έχετε χτυπήσει ο χρόνος επούλωσης και το πως θα συμπεριφερθεί το πόδι είναι θέμα του γιατρού και του ΕΑΥΤΟΥ του καθενός. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.
2). ΑΚΟΥΤΕ και ΥΠΑΚΟΥΣΤΕ σε αυτά που σας λένε οι γιατροί! Με θρησκευτική ευλάβεια. Είναι υπέρ σας. Καλύτερα λίγο αργότερα να βγουν τα σίδερα οι νάρθηκες δεν ξέρω γω τι άλλο παρά νωρίτερα και κάτι να πάει στραβά. Ότι σας πούνε αυτά να κάνετε.
3). Πολλά από τα σφάλματα που καταλογίζουμε στους γιατρούς δεν είναι δικά τους αλλά δικά μας. Για παράδειγμα, μικρόβια τα οποία μπορούν ΕΥΚΟΛΑ να μπουν στην πληγή και να μας κάνουν ζημιά είναι θέμα της δικής μας καθαριότητας και προσοχής του χτυπήματος. ΘΡΗΣΕΥΤΙΚΗ ευλάβεια στην καθαριότητα μας, στην περιοχή του χτυπήματος.
4). ΜΗΝ απαρνιέστε το ρόλο της ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ στον τραυματισμό σας. ΔΕΝ μπορείτε να καταλάβετε να κατανοήσετε τι ρόλο παίζει. Μακάρι να μπορούσα ειλικρινά να το έδειχνα σε βιντεάκι. Και πιοο ΓΡΗΓΟΡΑ θα επουλωθεί το τραύμα και πιο καλά θα το αντιμετωπίσετε και το σημαντικότερο θα νιώθετε καλύτερα από το αν ξεκινήσετε το αμάν τι πάθαμε.
Και μετά αυτές τις συμβουλές να τελειώσω με:
Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους όσους έτρεξαν για μένα, όλους όσους με επισκεύθηκαν και όλους όσους μου έδωσαν συνβουλές. Εκτιμώ κι ευχαριστώ. Επίσης ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όσους έγραψαν ένα περαστικά εδωμέσα και είπαν μια καλή κουβέντα. Είναι υπέροχο πράγμα να σου λένε άγνωστοι περαστικά ή θάρρος.![]()
Αλλά... το πιο ΜΕΓΑΛο και το πιο ΤΕΡΑΣΤΙΟΤΑΤΟ ευχαριστώ στους γιατρούς το Παναρκαδικού Νοσοκομείου στην Τρίπολη. Αυτοί δεν είναι απλώς γιατροί είναι.. ΓΙΑΤΡΑΡΕΣ!!!!!!!!
ΑΝ (χτυπάω όλα τα ξύλα του κόσμου) συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο σε κάποιον εδωμέσα στην Πελοπόννησο... παιδιά με κλειστά μάτια!!!!! Τρίπολη, Παναρκαδικό ή στον Φόρτη ή στον Δήμα! Απίστευτοι άνθρωποι απίστευτοι γιατροί!
Για του λόγου το αληθές... αυτό μου το είπε γιατρός στην Αθήνα κοιτάζοντας τις ακτινογραφίες.
"Στέλιο είσαι πολύ κωλόφαρδος. Έπεσες σε ανθρώπους που ήξεραν πολύ καλά τη δουλειά τους. Γνώριζαν τι έκαναν".
Σόρι αν σας έπρηξα να προσθέσω μία κουβέντα.
Εγώ ΔΕΝ πόνεσα στην αφαίρεση των σιδέρων ούτε ταλαιπωρήθηκα. Γρήγορα απλά και ανώδυνα.
Φιλιά σε όλους.![]()