Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 62

Θέμα: Επικινδυνοι πεζοι!!!

Επικινδυνοι πεζοι!!!

Γραφω αυτο το post με αφορμη δυο περιστατικα που μου συνεβησαν σημερα στη τσιμισκη και πιστευω οτι εχουν συμβει σε ολους εμας τους μοτοσυκλετιστες.Οπως λοιπον πηγαινα στη γραμμη μου και παω να περασω διπλα απο λεωφορειο(απο τη δεξια μερια παντα και οχι απο τη μερια με τις πορτες)πεταγεται ενας βιαστικος κυριος χωρις βεβαιως βεβαιως να ελεγξει και χωρις να περναει απο διαβασεις με σκοπο να περασει απεναντι.Οταν λοιπον του ειπα με ηρεμο τροπο οτι φταιει μου ειπε οτι ειναι πεζος και κανει οτι θελει και με εβγαλε εξω απο τα ρουχα μου.Δηλαδη αν τον σκοτωνα θα εφταιγα?Δεν θα πρεπει σε τετοιες περιπτωσεις να τιμωρειται ο πεζος?Επισης μπορει το σκεπτικο και τα αντανακλαστικα του ελληνα να ειναι χιλιαδες χρονια πισω σε θεματα οπως ο πολιτισμος η προστασια του περιβαλλοντος και αλλα τετοια αλλα εχει ενα μοναδικο ταλεντο να παταει τη κορνα ταυτοχρονα με το φαναρι οταν αναβει πρασινο!!!Μα τετοια ανυπομονησια να κερδισει λιγα εκατοστα του δευτερολεπτου!!!Ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου!!!!
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

To ιδιο θα κανει και με το αμαξι του,η ακομα και με πατινι κτλ, μην ανυσηχεις
    Φυσικα και κανονικα τιμωρειται,αλλα......Ελλαδισταν

Επρεπε να του σκασεις μια σφαλιαρα οπως εφευγες, να ησουν και ενταξει με τον εαυτο σου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Εχεις απολυτο δικιο..καμια φορα .. αμα τους βλεπω πχ πανω σε στροφη...η γενικως να ειναι μες στη μεση...μου ερχεται κα8ως περναω ..να χωσω ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ που 8α'ναι ολη δικη τους !!!

Ισως ειναι ενα μετρο που μπορουμε να παρουμε ως μοτοσυκλετιστες...μας λενε που μας λενε τσαντακηδες κι αλητες..ε ας λενε και..:''εσεις!!! που χαστουκιζετε τον κοσμο που κα8εται αμεριμνος!!''

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

Επρεπε να του σκασεις μια σφαλιαρα οπως εφευγες, να ησουν και ενταξει με τον εαυτο σου

Ωπ!!με προλαβες!!!

Re: Επικινδυνοι πεζοι!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
    ...
    (απο τη δεξια μερια παντα και οχι απο τη μερια με τις πορτες)
    ...
    προφανώς εννοείς την αριστερή πλευρά

...
    Δεν θα πρεπει σε τετοιες περιπτωσεις να τιμωρειται ο πεζος?
    ...

ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ!!!
    Βάσει Κ.Ο.Κ. πεζός που ΔΕΝ διασχίζει δρόμο από ανάλογη διάβαση ΔΕΝ έχει προτεραιότητα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag

τα λεωφορεια τις πορτες τις εχουν απο δεξια
    οποτε εσυ ησουν αριστερα.
    και δεν ειχες ορατοτητα
    κ ναι πρεπει να προσεχεις
    γιατι μπορει να πεταχτει ενα παιδακι ...

σου ετυχε κυριος βιαστικος , οκ...
    δυστυχως πρεπει να προσεχουμε διπλα κ 3πλα καθοτι δεν ζουμε
    σεμια απταιστα οργανωμενη πολη /χωρα
    κ οτι δυσκολιες αντιμετωπιζουν οι οδηγοι , αναλογα αντιεμτωπιζουν κ οι πεζοι.

το οτι δεν ηταν στις διαβασεις ειναι λαθος του..σιγουρα

σε τι αποσταση απο τις διαβασεις εγινε το σκηνικο ?
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    οπως ο ΚΟΚ ορίζει τα μηχανοκίνητα οχήματα έτσι υπάρχουν και όροι/νόμοι για την κυκλοφορία των πεζών.....αλλα ο ΚΟΚ εδω στην ελλαδα δεν υπάρχει για να παρέχει κανονισμούς κίνησης (έτσι οπως τον έχουμε απαξιώσει) αλλα παρέχει το νομικό πλαίσιο για να βρίσκουμε τον υπαιτιο του ατυχήματος και για να τιμωρηθεί.

επιδή ομως ως μοτοσυκλετηστές σε περίπτωση ατχήματος, ειτε φταίμε είτε οχι, ειμαστε ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ προσέχουμε και κάνουμε οτι μπορούμε για να αποφύγουμε/προλάβουμε ενα ατύχημα ακόμα και αν αυτό σημαινει να ''παραβιάσουμε τον ΚΟΚ!

την επόμενη φορά που θα προσπεράσεις ενα λεωφορειο ή φορτηγό ή αλλο μεγάλο οχημα που δεν σε αφήνει να έχεις ορατότητα, να κρατήσεις τουλχ. 1 μέτρο αποσταση και οταν φτάσεις στο μπροστινό μέρος να κόψεις ταχύτητα ωστε να ελεγξεις αν έρχεται πεζός.
    μπορείς επίσεις να κοιτάξεις στο κενο που αφήνει το αμαξωμα με το οδοστρωμα (μπροστά απο την μπροστινή ρόδα) αν δεις παπουτσια/ποδια σημανει οτι υπάρχει πεζός που θα σου πεταχτεί....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Re: Επικινδυνοι πεζοι!!!

.Δηλαδη αν τον σκοτωνα θα εφταιγα?
    ναι .........θα σε τραβουσαν ασχημα φιλε.

καποιος ειπε ......."καλυτερα νεκρος πεζος παρα τραυματιας" αστα να πανε

Νέο μέλος Το avatar του/της agelos
    ΚΑΘΑΡΑ ΩΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ : ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ !!!!!!!!

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ 1.000.000.000.000.00000000000............ΑΠΕΙΡΟ........ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ Η ΕΜΠΟΔΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΟΡΑΤΗΤΑ......ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ Αiramhag & αν ηταν ενα παιδακι ? & KATI ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ 'ΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

ΝΑ 'ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ & ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Ωπ!!με προλαβες!!!

ΚΙ ΕΣΥ SOBER ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΜΑΚΙΕΣ !!!!!!

αδερφε και η β.Ολγας ειναι πολυ επικίνδυνη...

Κατα παραδοξη συμπτωση ΠΑΝΤΑ θα μου πεταχτει καποιος πεζος περνωντας απεναντι απ'τα μποτιλιαρισμενα αυτοκινητα.
    Το κακο ειναι οτι δεν εχει να κανει μονο με παπουδια το φαινομενο αλλα και με νεαρα ατομα που ξεπεταγονται πισω απο βανακια και SUV απαξιωντας να κοιταξουν δεξια-αριστερα,ΣΑΝ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΑ!

Ερχομενος απο Εθνικης Αντιστασεως,οπως ειναι ψηλα σε μια φαση ο δρομος,βλεπω μακρυα αν εχει μποτιλιαρισμα και τοτε φευγω δεξια στην Δελφων γι'αυτο το λογο.

Τι να πω πια? Πρεπει να'ναι μαλλον στραβος ο γυαλός...
    ~~Νέο forum για Suzuki - GSR600~~

Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .

Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από agelos
    ΚΙ ΕΣΥ SOBER ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΜΑΚΙΕΣ !!!!!!

Σορρυ αν δε σ'αρεσε το αστειακι μου...αλλα αν 8ες να ξερεις με εχει χτυπησει μοτοσυκλετα παλια επειδη πεταχτηκα σαν το ζωο πισω απο λεωφορειο..εννοειται οτι το βουλωσα και δε μανουριασα οταν ο αν8ρωπος εντρομος με ρωταγε αν ημουν καλα (ειχε χτυπησει κι αυτος λιγο...αλλα δεν επεσε..) γιατι ηξερα πως εκανα μαλακια..

Πρεπει να παραδεχτεις οτι ωρες ωρες ΕΙΝΑΙ προκλητικοι!!! Μου εχει τυχει αρκετες φορες να μου πεταχτει καποιος και τη γλιτωσαμε τελευταια στιγμη ... ΠΟΣΟ δηλ να προσεχεις???

Απεριοριστα 8α μου πεις ... ελα ομως που ΟΣΟ κι αν προσεχεις αμα σου πεταχτει ο αλλος ....ε...ειναι να μη γινει το κακο...

ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΡΕ SOBER !

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΣΗΡΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΤΙΛΙΒΕΡΑΣ & ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΑΛΛΩΣΩ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ Ν' ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ PARTY ΣΤΑ ΤΟΤΕ LA MAMOYNIA

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ & ΝΑ 'ΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΥΘΥΝΗ . & ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΟΜΑ & ΣΕ EDO H ΣΟΥΖΟΥΝΙ Η ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΦΡΑΠΕΔΕΣ & ΕSPRΕSSAKIA ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΜΙΔΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ , ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ & ΤΡΕΛΟ ΣΟΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ :

+200 & ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΑ -5 & ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ & ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ , ΤΥΠΟΥ ΤΟ'ΧΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΜΕ 'ΧΕΙ , ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟ !!!!!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ & Σ' ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από agelos
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ PARTY ΣΤΑ ΤΟΤΕ LA MAMOYNIA
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2010, 22:40
  2. Πεζοί
    από spyro στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 45