![]()
![]()
![]()
Ουτε να ξυσεις το κεφαλι σου δεν μπορεις στην βαζελοεδρα........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με τον τζιγγερ πρόεδρο τι περιμένεις
![]()
σε λίγο θα παίζουμε με τα χέρια δεμένα πίσω απο την πλάτη και με γάντια εσκιμώον
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
ΤΟΥς ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤς ΣΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΨΥΧΗ ΚΑΠΟΤΕ....:a13: :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αντί για τιμωρία να του δώσουν ένα κιβώτιο σαμπουάν για ψείρες..
Α,να πάρει κ τη γυναίκα του μαζί στην απολογία..Ποιός ξέρει τι θα κάνει αν την αφήσει μόνη της..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι έκανε ρε παιδιά;![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ναι ρε παιδιά πέστε γιατί δεν θα κοιμηθώ απ’ την αγωνία μουΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τι έκανε ρε παιδιά;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
εσεις να μιλατε λιγοτερο και να γεμιζετε τη λεωφορο γιατι σε μισογεματο γηπεδο δε μπορουμε να σας κερδισουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Αντί για τιμωρία να του δώσουν ένα κιβώτιο σαμπουάν για ψείρες..
Α,να πάρει κ τη γυναίκα του μαζί στην απολογία..Ποιός ξέρει τι θα κάνει αν την αφήσει μόνη της..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γεμιστε το και θα σας προσφερουμε θεαμα![]()
![]()
Το πιο αδιάφορο ντέρμπι που θυμάμαι..Εγώ ούτε πολύ μίλησα (καθόλου για την ακρίβεια),ούτε πολλά περίμενα κ να σου πω ούτε το ρολόι κοίταγα πότε θα φτάσει η ώρα ν'αρχίσει το ματς..Θες επειδή ήταν ακόμα καλοκαίρι,επειδή ήταν πρώτη αγωνιστική,λόγω των πυρκαγιών,λόγω της περσινής αποτυχημένης (ξεφτιλισμένης καλύτερα) χρονιάς..ξερω γω..Και βαρέθηκα κιόλας κατά τη διάρκεια του ματς..Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εσεις να μιλατε λιγοτερο και να γεμιζετε τη λεωφορο γιατι σε μισογεματο γηπεδο δε μπορουμε να σας κερδισουμε.
![]()
Ούτε κι εγώ θα πήγαινα στο γήπεδο..
Με ποιούς ρεεεεεεε;Διώξατε και τον Ανατολάκη και το θέαμα λιγόστεψε.Καλά που ήρθε ο Λεμονής.χαχαχαχαχαχαχαχαχΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αδικια ....
του ανθρωπου του ξαναφυτρωνε το κερατο και τον ετρωγε....να μην ξυθει;
ουτε εγω το ειδα ρε...ειμουν στο αεροπλανο.Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Το πιο αδιάφορο ντέρμπι που θυμάμαι..Εγώ ούτε πολύ μίλησα (καθόλου για την ακρίβεια),ούτε πολλά περίμενα κ να σου πω ούτε το ρολόι κοίταγα πότε θα φτάσει η ώρα ν'αρχίσει το ματς..Θες επειδή ήταν ακόμα καλοκαίρι,επειδή ήταν πρώτη αγωνιστική,λόγω των πυρκαγιών,λόγω της περσινής αποτυχημένης (ξεφτιλισμένης καλύτερα) χρονιάς..ξερω γω..Και βαρέθηκα κιόλας κατά τη διάρκεια του ματς..
Ούτε κι εγώ θα πήγαινα στο γήπεδο..
![]()
τοση χαρα εσεις που τη βρισκετε???Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Με ποιούς ρεεεεεεε;Διώξατε και τον Ανατολάκη και το θέαμα λιγόστεψε.Καλά που ήρθε ο Λεμονής.χαχαχαχαχαχαχαχαχ
γκολ δε μπορειτε να σταυρωσετε.
τερμα δεν εχετε.
πισω εισαστε χωνι.
χαιρεστε κιολας...καρτελακι πηρατε κυριε?????να περιμενετε στη σειρα σας !!!![]()
![]()
![]()
ρε το σκορ εδειχνε σου λεω...απλα επεσε εξω.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αδικια ....
εγω ειδα τον λουα που κοροιδευετε και αν τον πιασει παιχτης της αεκ η του βαζελου δε ξανα ματα μιλαω ποτε μου λεμε λες και ειχε παρει σπιντακι εκανε![]()
![]()
και ελειπε και ο αρχηγος να πεταξει ενα γκολακι ετσι για το καλο (ουκ ολιγες ευκαιρειες ο γαυρος)
αλλα αλλο ενα παιχνιδι αδιαφορο τα ντερμπυ στην ελλαδα εχουν τοση πιεση που δε γινοντε ωραιες φασεις .........
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αδικια ....
:a5: :a5: :a5: :a5: