Ρε παιδια μπορω να βαλω ADSL χωρις να πληρωνω παγιο στον ΟΤΕ,δηλ να μην εχω αριθμο τηλεφωνου,εχοντας μονο τη γραμμη???
Ρε παιδια μπορω να βαλω ADSL χωρις να πληρωνω παγιο στον ΟΤΕ,δηλ να μην εχω αριθμο τηλεφωνου,εχοντας μονο τη γραμμη???
χωρίς πάγιο ΟΤΕ γίνεται
το δίνουν οι Vivodi, Tellas, HOL, FORTHnet, on telecoms σίγουρα... μπορεί να ξεχνάω μερικούς![]()
αλλά τηλέφωνο θα έχεις, θα σου δώσουν αυτοί
αν δε θες να το χρησιμοποιείς δικαίωμά σου![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
χωρίς πάγιο ΟΤΕ γίνεται
το δίνουν οι Vivodi, Tellas, HOL, FORTHnet, on telecoms σίγουρα... μπορεί να ξεχνάω μερικούς![]()
Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να εχω μονο ADSL...![]()
Αν δεν κάνω λάθος και με κινητό γίνετε αλλά ρώτα καλύτερα
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Τα πάντα σ' αυτή την ζωή είναι σχετικά Γκαζοφωνίξ...
1. Είσαι φοιτητής (ακόμα και του ΕΑΠ);
2. Χρησιμοποιείς το τηλέφωνο;
3. Μιλάς πολύ σε αστικά - υπεραστικά;
4. Τι χρήση του ίντερνετ κάνεις; (κατεβάζεις ταινίες, ανεβάζεις ταινίες, το θες απλά για τα μειλ σου και να στέλνεις κανά .doc)
5. Τι λεφτά είσαι διατεθιμένος να δώσεις
6. Κάνεις πολλές διεθνείς κλήσεις;
7. Το θες ενσύρματο ή ασύρματο; (Σε βολεύει εκεί που είναι το πριζάκι του τηλεφώνου σε σχέση με τον υπολογιστή σου; )
8. Όλες οι εταιρείες σου λένε ότι φεύγεις από το πάγιο του ΟΤΕ (το οποίο παρεπιπτώντος είναι δίμηνο) αλλά για την παροχή ίντερνετ και τηλεφωνίας σου χρεώνουν ένα ΜΗΝΙΑΙΟ "πάγιο" (για πακέτα 2play μιλάω)
9. Αν έχεις κινητό vodafone μπορείς να δεις και το δικό τους πακέτο που βγάλανε.
10. Ένα καλό (εκ πρώτης όψεως) πακέτο φαίνεται να είναι αυτό της On Telecoms όπου προσφέρει ίντερνετ, αστικά-υπεραστικά αλλά και διαθνή (για 15 χώρες) δωρεάν με 33 ευρώ τον μήνα. (Αν πρόσεξα καλά την διαφήμιση)
11. Ό,τι και να αποφασίσεις κοιτα να το ψάξεις καλά και να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες. Αυτές κάνουν την διαφορά.
12. Τώρα που είδα το προηγούμενο ποστ γίνεται και με κάρτα 3g (αν τα λέω καλά) αλλά νομίζω ότι θα είναι ασύμφορο. Δεν το έχω ψάξει.
Υπάρχουν και άλλα πολλά αλλά όταν σκεφτείς την χρήση που θες να κάνεις τα ξαναλέμε![]()
Επίτηδες το κάνεις να τον μπερδέψεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
Τα πάντα σ' αυτή την ζωή είναι σχετικά Γκαζοφωνίξ...
1. Είσαι φοιτητής (ακόμα και του ΕΑΠ);
2. Χρησιμοποιείς το τηλέφωνο;
3. Μιλάς πολύ σε αστικά - υπεραστικά;
4. Τι χρήση του ίντερνετ κάνεις; (κατεβάζεις ταινίες, ανεβάζεις ταινίες, το θες απλά για τα μειλ σου και να στέλνεις κανά .doc)
5. Τι λεφτά είσαι διατεθιμένος να δώσεις
6. Κάνεις πολλές διεθνείς κλήσεις;
7. Το θες ενσύρματο ή ασύρματο; (Σε βολεύει εκεί που είναι το πριζάκι του τηλεφώνου σε σχέση με τον υπολογιστή σου; )
8. Όλες οι εταιρείες σου λένε ότι φεύγεις από το πάγιο του ΟΤΕ (το οποίο παρεπιπτώντος είναι δίμηνο) αλλά για την παροχή ίντερνετ και τηλεφωνίας σου χρεώνουν ένα ΜΗΝΙΑΙΟ "πάγιο" (για πακέτα 2play μιλάω)
9. Αν έχεις κινητό vodafone μπορείς να δεις και το δικό τους πακέτο που βγάλανε.
10. Ένα καλό (εκ πρώτης όψεως) πακέτο φαίνεται να είναι αυτό της On Telecoms όπου προσφέρει ίντερνετ, αστικά-υπεραστικά αλλά και διαθνή (για 15 χώρες) δωρεάν με 33 ευρώ τον μήνα. (Αν πρόσεξα καλά την διαφήμιση)
11. Ό,τι και να αποφασίσεις κοιτα να το ψάξεις καλά και να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες. Αυτές κάνουν την διαφορά.
12. Τώρα που είδα το προηγούμενο ποστ γίνεται και με κάρτα 3g (αν τα λέω καλά) αλλά νομίζω ότι θα είναι ασύμφορο. Δεν το έχω ψάξει.
Υπάρχουν και άλλα πολλά αλλά όταν σκεφτείς την χρήση που θες να κάνεις τα ξαναλέμε![]()
:rotflmao:
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Εγώ πάλι πιστεύω πως δεν έχει υπάρξει ιδιώτης που θα έκανε σκόντο σε πελάτη του έναντι των Υπηρεσιών του ΟΤΕ. Λένε πως συμφέρουν αλλά κοιττώντας τα ψιλά γράμματα είναι σαν να διαβάζεις κρυμμένο γρίφο .Εγώ τελικά έχω καταλήξει στον ΟΤΕ conn-x και έχω και το σέρβις μου όποτε παραστεί ανάγκη και ακόμα και αν τους καλέσεις θα σου απαντήσουν. Εχω δοκιμάσει να δω το servis customer των άλλων εταιρειών και πραγματικά είναι άστα να πάνε .![]()
![]()
Ε τότε να απαντήσω αλλιώς....Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Επίτηδες το κάνεις να τον μπερδέψεις?
:rotflmao:
![]()
ΝΑΙ => με κάρτα 3g πως τις λένε
ΟΧΙ => Αν θες να συνδεθείς οικονομικότερα και να είσαι 24/7 στο νετ.
δεν την σβηνεις την τελευταια..Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
χωρίς πάγιο ΟΤΕ γίνεται
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Καλό και το conn-x αλλά αν πας στο coo-x talk (και για τηλεφωνία) θα διαβάσεις στα "ψιλά" ότι το μεν φτηνό (με 6-7 ευρώ επιπλέον -για αστικές υπεραστικές) είναι για καθημερινές από τις 20.00 ως τιε 08.00 αν θυμάμαι καλά και το "απεριόριστο" είναι με 13-14 ευρώ επιπλέον. (και το "απεριόριστο" το έκανε τον τελευταίο μήνα).Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Εγώ πάλι πιστεύω πως δεν έχει υπάρξει ιδιώτης που θα έκανε σκόντο σε πελάτη του έναντι των Υπηρεσιών του ΟΤΕ. Λένε πως συμφέρουν αλλά κοιττώντας τα ψιλά γράμματα είναι σαν να διαβάζεις κρυμμένο γρίφο .Εγώ τελικά έχω καταλήξει στον ΟΤΕ conn-x και έχω και το σέρβις μου όποτε παραστεί ανάγκη και ακόμα και αν τους καλέσεις θα σου απαντήσουν. Εχω δοκιμάσει να δω το servis customer των άλλων εταιρειών και πραγματικά είναι άστα να πάνε .![]()
![]()
Επίσης, δεν θυμάμαι να "φεύγεις" από το πάγιο του ΟΤΕ.
Η μόνη λύση για ADSL είναι το κινητό που πάλι δεν έχει το πάγιό του ; ή και το καρτοκινητό μπορεί να κάνει ;Δεν το ξέρω αυτό με το κινητό πάντως ούτως ή άλλως πάγιο γραμμής δεν νομίζω να μην υπάρχει και απλά πιστεύω πως χίλιες φορές τον ΟΤΕ με το δίκτυό του παρά σε άλλες που λειτουργούν με modem server και εγώ δεν ξέρω τι άλλο αλλά με πολλά προβλήματα σύνδεσης και τηλεφωνίας . Και η Τellas επιχείρησε να μπει στο χώρο και απλά πάτωσε ....Και μην ξεχνάτε πως πολλές από αυτές οι εταιρείες που παρουσιάζουν προγράμματα χωρίς πάγιο του ΟΤΕ έχουν νοικιάσει από τον ΟΤΕ γραμμές φορητότητας από κάπου αλλού σου τα παίρνουν διότι αυτές χρησιμοποιούν τις γραμμές φορητότητας του ΟΤΕ και δυστυχώς δεν καταβάλλουν και τα μισθώματα κάνοντας το αλλοδαπό και χρεώνοντας τον ΟΤΕ με βερεσέδια. Η χειρότερη λαμογιά κατα εμέ είναι και αυτά τα τετραψήφια στυλ ΟΤΕ νούμερα πληροφοριών καταλόγου Αττικής που τι νομίζετε πως κάνουν ; Ενα χρυσό οδηγό έχουν ..... Προσωπικά όποτε πήρα τηλέφωνο για να μάθω κάτι το μόνο που εισέπραξα ήταν ένα ξερό λυπάμαι δεν είναι καταχωρημένο το όνομα που ψάχνετε ..... Ωστόσο η μονάδα πληρώθηκε ..Πόσοι δοκιμάζουν έτσι και τι οικονομάνε αυτοί που στήνουν αυτές τις δουλειές ;
Ρε παιδια με μπερδεψατε γμτ...
Τι ηθελα και ρωταγα...![]()
Βασικα για να καταλαβεται δε θα χρησιμοποιω καθολου το τηλεφωνο...
Στη γραμμη θα υπαρχει μονο internet...
Παμε παλι απ'την αρχη...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν το πουλάει κανείς αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από Γκαζοφωνιξ JR
Παμε παλι απ'την αρχη...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
σε συμφέρουσα τιμή για τον οικιακό χρήστη
Φίλε μου γίνεται να έχεις μόνο ADSL internet (χωρίς πάγιο ΟΤΕ και τηλέφωνο), από την Forthnet (έως 24Mbps) με 21,50?/μήνα, αρκεί το ιδιόκτητο δίκτυό της να καλύπτει την περιοχή που μένεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Γκαζοφωνιξ JR
Παμε παλι απ'την αρχη...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δες ΕΔΩ
αυτό προϋποθέτει την παρουσία γραμμής ΟΤΕΑρχικά δημιουργήθηκε από slacker
Φίλε μου γίνεται να έχεις μόνο ADSL internet χωρίς πάγιο ΟΤΕ και τηλέφωνο, από την Forthnet (έως 24Mbps) με 21,50?/μήνα, αρκεί το ιδιόκτητο δίκτυό της να καλύπτει την περιοχή που μένεις.
Δες ΕΔΩ
edit : δες στις συχνές ερωτήσεις το "Θα συνεχίσω να λαμβάνω λογαριασμό του ΟΤΕ;"