Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: Στροφόμετρο Hornet 600

Νέο μέλος

Στροφόμετρο Hornet 600

Γεια χαρα
    εχω μια hornet του 2000 και ενα μεγαλο προβλημα. Το στροφομετρο μου ειναι χαλασμενο και κολλαει περιπου στις 9.000 στροφες. Το μοτερ δουλευει κανονικα αλλα η βελονα σταματαει στις 9.000. μονο οταν μπει στον κοφτη ξεκολαει το στροφομετρο και πετιεται στο τερμα, και μετα ξανα τα ιδια. Εχω προσπαθησει να βρω μεταχειρισμενο σε διαφορα μαγαζια της Αθηνας (ζω Ηρακλειο) αλλα μάταια. Ετσι λοιπον , πριν ακουμπισω τα 300+ ευρω που κανει το καινουργιο στροφομετρο , ειπα να κανω και μια ερωτηση εδω μηπως μπορει και καποιος να βοηθησει. Ισως εχει τύχει και σε άλλον, ίσως υπάρχει κάτι aftermarket που εχω δεν εχω καταφερει να βρω, ίσως ακόμα να μπορεί και να κάτσει πάνω στο hornet ενα στροφομετρο άλλου μοντελου.

Ελπιζω να μπορει να βοηθησει κάποιος....

Παλαιό μέλος
    φιλε μου μετα απο μια βλακεια μου χαλασα το στροφομετρο του χορνετ μου μοντ. 2002 εχω ψαξει και δεν εχω βρει κατι, καλη τυχη στην αναζητηση σου και αν βρεις κατι οντως τελικα σφυρα το και απο εδω

παντως αμα ειναι να σκασεις την 300αρα παρε της κοσο το στροφομετρο

Νέο μέλος
    τι να πω ? ή δεν τρακάρει κανείς με hornet , ή όντως όπως μου είπε κάποιος που εμπορευεται ανταλακτικά " η hornet δεν πούλησε στην Ελλάδα" ....
    υπάρχει aftermarket στροφόμετρο ?

Νέο μέλος
    ok ... σήμερα το έπιασα . ειδα τα οργανα της KOSO . ειδικά αυτο το RX-2 ειναι αρκετα εντυποσιακό
    με μια μικρουλα ζελατινα (σαν του 2006 πχ) να κρυβει την πίσω μεριά του ισως κάτι να λέει . το έχει δει κανείς πάνω σε hornet ? μπορεί να μπει ή υπάρχει κάποιο θέμα ασυμβατότητας?

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF