Ειχε φτασει πλεον η στιγμη του αποχωρισμουΗ στιγμη που επρεπε να αφαιρεσω τα προσωπικα μου αντικειμενα απο το πολυταξιδευμενο CBF/600S μου.
. Ενα βαρυ συναισθημα που δεν ηταν πλεον αναστρεψιμο καθως το παρεδιδα στην μαμα HONDA ως προκαταβολη για το χωρις αποθηκευτικους χωρους, μεγαλυτερη καταναλωση βενζινης, ακριβοτερα ανταλλακτικα, ακριβοτερη συντηρηση,δυσκολοτερο στην πολη, (θερμοκρασια νερου ανεβαινει στους 105-108 εντος πολης), χαμηλοτερη θεση τιμονιου. Με απλουστερα λογια, CBR 1100 XX BLACKBIRD
Ναι!!! Το πηραααα!!! Αν ωστοσο αναφερω τι μου αρεσει σ'αυτη τη μηχανη θα με πεταξουν απο το site για υπερβολικα μεγαλο κειμενο... Εκανα ηδη 1500 χιλ. σε μια εβδομαδα και οσο εχω τα χερια μου στο τιμονι του ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΟΡΤΑΣΩ
![]()
Οσο αφορα το CBF.... Υπηρξε μια υπεροχη εμπειρια στα ταξιδακια μου και δεν μου ενοχλησε ποτε την τσεπη σε ανταλλακτικα και συντηρηση (περα των βασικων). Θα ηταν προσβλητικο να συγκρινα 2 μηχανες που αντιπροσωπευουν διαφορετικες φιλοσοφιες οδηγησης. Αυτα... Οι μανετες της καινουριας μου μηχανης αρχισαν να κρυωνουν... πρεπει να αποχαιρετησω.. Θελω να ευχαριστησω ιδιαιτερα τον Nostra και τον Makis206 στην συμπαρασταση τους οταν ειχα το CBF και για τις μελλοντικες τους γνωμες και αποψεις σε αυτο που ολοι αγαπαμε. Την Μηχανη μας!!
Stay safe.![]()