Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Λυπη και χαρα..

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos

Λυπη και χαρα..

Ειχε φτασει πλεον η στιγμη του αποχωρισμου Η στιγμη που επρεπε να αφαιρεσω τα προσωπικα μου αντικειμενα απο το πολυταξιδευμενο CBF/600S μου. . Ενα βαρυ συναισθημα που δεν ηταν πλεον αναστρεψιμο καθως το παρεδιδα στην μαμα HONDA ως προκαταβολη για το χωρις αποθηκευτικους χωρους, μεγαλυτερη καταναλωση βενζινης, ακριβοτερα ανταλλακτικα, ακριβοτερη συντηρηση,δυσκολοτερο στην πολη, (θερμοκρασια νερου ανεβαινει στους 105-108 εντος πολης), χαμηλοτερη θεση τιμονιου. Με απλουστερα λογια, CBR 1100 XX BLACKBIRD Ναι!!! Το πηραααα!!! Αν ωστοσο αναφερω τι μου αρεσει σ'αυτη τη μηχανη θα με πεταξουν απο το site για υπερβολικα μεγαλο κειμενο... Εκανα ηδη 1500 χιλ. σε μια εβδομαδα και οσο εχω τα χερια μου στο τιμονι του ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΟΡΤΑΣΩ Οσο αφορα το CBF.... Υπηρξε μια υπεροχη εμπειρια στα ταξιδακια μου και δεν μου ενοχλησε ποτε την τσεπη σε ανταλλακτικα και συντηρηση (περα των βασικων). Θα ηταν προσβλητικο να συγκρινα 2 μηχανες που αντιπροσωπευουν διαφορετικες φιλοσοφιες οδηγησης. Αυτα... Οι μανετες της καινουριας μου μηχανης αρχισαν να κρυωνουν... πρεπει να αποχαιρετησω.. Θελω να ευχαριστησω ιδιαιτερα τον Nostra και τον Makis206 στην συμπαρασταση τους οταν ειχα το CBF και για τις μελλοντικες τους γνωμες και αποψεις σε αυτο που ολοι αγαπαμε. Την Μηχανη μας!!
    Stay safe.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Με γεια σουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλες βολταρες και παντα προσοχη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Re: Λυπη και χαρα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Ειχε φτασει πλεον η στιγμη του αποχωρισμου Η στιγμη που επρεπε να αφαιρεσω τα προσωπικα μου αντικειμενα απο το πολυταξιδευμενο CBF/600S μου. . Ενα βαρυ συναισθημα που δεν ηταν πλεον αναστρεψιμο καθως το παρεδιδα στην μαμα HONDA ως προκαταβολη για το χωρις αποθηκευτικους χωρους, μεγαλυτερη καταναλωση βενζινης, ακριβοτερα ανταλλακτικα, ακριβοτερη συντηρηση,δυσκολοτερο στην πολη, (θερμοκρασια νερου ανεβαινει στους 105-108 εντος πολης), χαμηλοτερη θεση τιμονιου. Με απλουστερα λογια, CBR 1100 XX BLACKBIRD Ναι!!! Το πηραααα!!! Αν ωστοσο αναφερω τι μου αρεσει σ'αυτη τη μηχανη θα με πεταξουν απο το site για υπερβολικα μεγαλο κειμενο... Εκανα ηδη 1500 χιλ. σε μια εβδομαδα και οσο εχω τα χερια μου στο τιμονι του ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΟΡΤΑΣΩ Οσο αφορα το CBF.... Υπηρξε μια υπεροχη εμπειρια στα ταξιδακια μου και δεν μου ενοχλησε ποτε την τσεπη σε ανταλλακτικα και συντηρηση (περα των βασικων). Θα ηταν προσβλητικο να συγκρινα 2 μηχανες που αντιπροσωπευουν διαφορετικες φιλοσοφιες οδηγησης. Αυτα... Οι μανετες της καινουριας μου μηχανης αρχισαν να κρυωνουν... πρεπει να αποχαιρετησω.. Θελω να ευχαριστησω ιδιαιτερα τον Nostra και τον Makis206 στην συμπαρασταση τους οταν ειχα το CBF και για τις μελλοντικες τους γνωμες και αποψεις σε αυτο που ολοι αγαπαμε. Την Μηχανη μας!!
    Stay safe.
    Θα μιλήσω πρώτος:

Μπράβο ρε φίλε!!!!!!!

Μπράβο σου που πραγματοποίησες το όνειρο, που πήρες την μεγάλη σου αγάπη!!!!
    Καλά κάνεις και δεν τα συγκρίνεις...άλλο το ένα, όπλο εεεε άλλο το άλλο χαχαχα
    Καλοτάξιδος φίλε!!!
    Να το πάρεις στην άκρη του κόσμου!!!
    Chris

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Re: Re: Λυπη και χαρα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Θα μιλήσω πρώτος:

Μπράβο ρε φίλε!!!!!!!

Μπράβο σου που πραγματοποίησες το όνειρο, που πήρες την μεγάλη σου αγάπη!!!!
    Καλά κάνεις και δεν τα συγκρίνεις...άλλο το ένα, όπλο εεεε άλλο το άλλο χαχαχα
    Καλοτάξιδος φίλε!!!
    Να το πάρεις στην άκρη του κόσμου!!!
    Με προλάβανε ρε γμτ
    Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

Re: Re: Re: Λυπη και χαρα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Με προλάβανε ρε γμτ

Ωραιο πραγμα παντως οταν παιρνεις καινουριο μοτο...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Θελω να ευχαριστησω ιδιαιτερα τον Nostra και τον Makis206 στην συμπαρασταση τους οταν ειχα το CBF και για τις μελλοντικες τους γνωμες και αποψεις σε αυτο που ολοι αγαπαμε. Την Μηχανη μας!!
    Stay safe.
    Αχ εγώ αν είχα τέτοιο εργαλείο δεν θα'δινα και τόση σημασία στους 600ρηδες...!

Να'σαι καλά Μένιο μου για τα καλά σου λόγια, τίποτα το ιδιαίτερο δεν κάναμε ενώ αντιθέτως θά'πρεπε νά'χαμε συνταξιδέψει μια φορά τουλάχιστον μέχρι τώρα αλλά έχει ο Θεός, καλά νά'μαστε και θα σε πατήσω με το ξακοσσαράκι μου κάποια στιγμή.

Καλοτάξιδη η ναυαρχίδα, βραχονησίδα θα τη βλέπεις την Κρήτη με δαύτην !

Πάντα όρθιοι κι οι δυο σας σύντεκνε !!

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Λενε πως το 70% του πλανητη ειναι καλυμενο απο νερο.... Τι κριμα...
    Ποτε ξεκινουν οι αιτησεις για τον πλανητη Δια;

Παλαιό μέλος
    Καλοτάξιδο!

καλοτάξιδη και πάντα όρθιος! να προσέχεις εκεί στο νησί μας

Καλοταξιδο φιλε.

Το εχει ο γιος μου και το καβαλαω καπου καπου ειναι φανταστικο.

παντα ορθιος.

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    καλοτάξιδο
    πάντα όρθιοι

Παρόμοια θέματα

1. Τελικά είναι ευτυχία και χαρά;
    από alximistis στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2007, 13:10
  2. γεια και χαρα σε ολους και ολες
    από as_pino στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2005, 21:04