Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Ερώτηση διαδυκτίου

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos

Ερώτηση διαδυκτίου

Εχω έχωωωωωωω XP με SP1 & 2.

Τι διαφορές έχει ο internet explorer απο το firefox??? είναι ασφαλές ή θα έχω καμμια τριχόπτωση???

για όσους το έχουν δοκιμάσει, για γράψτε πλεό-μειό να δούμε

www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s

Re: Ερώτηση διαδυκτίου

Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
    Εχω έχωωωωωωω XP με SP1 & 2.

Τι διαφορές έχει ο internet explorer απο το firefox??? είναι ασφαλές ή θα έχω καμμια τριχόπτωση???

για όσους το έχουν δοκιμάσει, για γράψτε πλεό-μειό να δούμε

Καλημέρα,

η ερώτησή σου σηκώνει πολύ κουβέντα, αλλά χάριν συντομίας
    θα σου έλεγα τα εξής: Ο Firefox προτιμάται γενικά σαν εναλλακτική από τον Explorer από ανθρώπους που γενικά
    είτε λόγο άποψης είτε λόγο τρέλας δεν γουστάρουν την παντοκρατορία και τον ιμπεριαλισμό της Microsoft ! Εγώ παίζς και με τα δύο και ο Firefox μια χαρά είναι. Απλά 1ον) Αν έχεις συνηθίσει στον Explorer θα σου κακοφανεί ο Firefox (μέχρι βέβαια να συνηθίσεις και πάλι στη λειτουργία του) και 2ον) Θα πρέπει κάθε λίγο και λιγάκι να κατεβάζεις διάφορα Add-ons ή plug-ins για τον Firefox έτσι ώστε να μπορείς να βλέπεις σελίδες με περιεχόμενο Flash, Java κτλ κτλ, πράγματα που συνήθως ο Explorer ή τα έχει ήδη πάνω ή τα έχεις κατεβάσει έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή.

Καμιά διαφορά στην ασφάλεια (σοβαρή) δεν πρέπει να υπάρχει. Νομίζω έιναι τελείως θέμα προτίμησης...

Η ταπεινή μου γνώμη έτσι... δεν είμαι ειδικός.

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

Re: Re: Ερώτηση διαδυκτίου

Αρχικά δημιουργήθηκε από ngaxrv750
    Καλημέρα,

η ερώτησή σου σηκώνει πολύ κουβέντα, αλλά χάριν συντομίας
    θα σου έλεγα τα εξής: Ο Firefox προτιμάται γενικά σαν εναλλακτική από τον Explorer από ανθρώπους που γενικά
    είτε λόγο άποψης είτε λόγο τρέλας δεν γουστάρουν την παντοκρατορία και τον ιμπεριαλισμό της Microsoft ! Εγώ παίζς και με τα δύο και ο Firefox μια χαρά είναι. Απλά 1ον) Αν έχεις συνηθίσει στον Explorer θα σου κακοφανεί ο Firefox (μέχρι βέβαια να συνηθίσεις και πάλι στη λειτουργία του) και 2ον) Θα πρέπει κάθε λίγο και λιγάκι να κατεβάζεις διάφορα Add-ons ή plug-ins για τον Firefox έτσι ώστε να μπορείς να βλέπεις σελίδες με περιεχόμενο Flash, Java κτλ κτλ, πράγματα που συνήθως ο Explorer ή τα έχει ήδη πάνω ή τα έχεις κατεβάσει έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή.

Καμιά διαφορά στην ασφάλεια (σοβαρή) δεν πρέπει να υπάρχει. Νομίζω έιναι τελείως θέμα προτίμησης...

Η ταπεινή μου γνώμη έτσι... δεν είμαι ειδικός.

Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο με ποιό τρόπο
    κάνεις τις βόλτες σου στο δύκτιο.
    Αν έχεις βολευτεί με κάποιο πρόγραμμα, θα
    πρέπει να αποφασίσεις τι σε ενδιαφέρει περισσότερο;
    Το ταξίδι η ο προορισμός???
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    FIREFOX αντ ντραυ μπρεντ...

Μητσαραααααα..........

βάλε τον φιρεφοξ....

και η ζωή συνεχίζεται...

ireneepi
    Εγω με τον κυριο μοζιλλα ειμαι πιο γρηγορη στο σερφ....!
    Πραγματι περισσοτερη ταχυτητα...!

Αυτο και μονο με εκανε να τον χρησιμοποιω......

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos
    Ρε κουμάσια αποφασίστε επιτέλους γαμ@το

Θέλω να τρέχω στο δικτυο χωρίς αν-ασφάλειες

και κάτι άλλο

κάτω ο παπάρας ο Βασίλης Γκέιτς
    www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...

ireneepi
    Ρε συ

get firefox

λεμε......!!!!

Το Firefox προσφέρει τη δυνατότητα να δεις πολλά sites με χρήση tabs. Αυτό αρκεί για να πείσει πολλούς (μεταξύ των οποίων και την αφεντιά μου) να αλλάξουν. Βέβαια το ίδιο προσφέρει και το Opera, αλλά δεν είναι δωρεάν (η δωρεάν έκδοση πετάει διαφημίσεις, αν και σπαστήρια κυκλοφορούν αρκετά) και δεν έχει τόσα plugins.

αν φτιάξεις και ενα partition me redhat 10.0 θα τερματίσεις τα στροφόμετρα...

:rotflmao: :rotflmao:
    και η ζωή συνεχίζεται...

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Μία μικρή διόρθωση τα SPs δεν είναι add-on των προηγούμενων. Tο SP2 περιλαμβάνει και όλα τα προηγούμενα SPs. Τώρα στο θέμα μας. Ο Internet Explorer είναι ο πιο συμβατός browser κυρίως γιατί όλοι οι developers σχεδιάζουν site με γνώμονα τη συμβατότητα με αυτόν. Ο Firefox δεν θα είχε ποτέ την απήχηση που απέκτησε τον τελευταίο χρόνο, εάν ο Internet Explorer δεν είχε τραγικά σχεδιαστικά λάθη στο τομέα της ασφάλειας. Υπάρχουν advisories εδώ και ένα χρόνο από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς στις ΗΠΑ που συστήνουν τη μη χρήση του IE σε ευαίσθητα συστήματα από άποψη ασφάλειας.
    Ο Firefox δεν είναι πανάκεια στο θέμα της ασφάλειας, ωστόσο είναι σε καλύτερη μοίρα από τον ΙΕ. Πρόβλημα ασφάλειας πάντως μπορεί να έχει και από Plug-Ins όπως Java, Flash κλπ ανεξαρτήτως browser.
    Σαν απλό χρήστη σε συμβουλεύω τα εξής:
    1) Χρησιμοποίησε όποιο browser σου αρέσει αλλά πάντα να ελέγχεις εάν είναι εγκατεστημένα όλα τα security patches που υπάρχουν διαθέσιμα.
    2) Να αποφεύγεις να μπαίνεις σε σελίδες ύποπτων site (πορνό, warez, serials κλπ.) ή εάν μπαίνεις τότε σε καμμία περίπτωση να μη χρησιμοποιείς το PC σου για ηλεκτρονικές συναλλαγές.
    3) Να έχεις ένα καλό antivirus εγκατεστημένο (όχι Symantec, McAfee, Nod32) προτείνω Kasperksy
    4) Να χρησιμοποιείς το Adware και το Spybot για να ελέγχεις το PC σου δύο -τρεις φορές το μήνα.
    5) Εάν δεν χρειάζεσαι Java απεγκατέστησέ την 6) Να είσαι επιφυλακτικός με λογισμικό που κατεβάζεις από το Internet και είναι shareware, cracked κλπ.

Καλό surfing.

Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Μία μικρή διόρθωση τα SPs δεν είναι add-on των προηγούμενων. Tο SP2 περιλαμβάνει και όλα τα προηγούμενα SPs. Τώρα στο θέμα μας. Ο Internet Explorer είναι ο πιο συμβατός browser κυρίως γιατί όλοι οι developers σχεδιάζουν site με γνώμονα τη συμβατότητα με αυτόν. Ο Firefox δεν θα είχε ποτέ την απήχηση που απέκτησε τον τελευταίο χρόνο, εάν ο Internet Explorer δεν είχε τραγικά σχεδιαστικά λάθη στο τομέα της ασφάλειας. Υπάρχουν advisories εδώ και ένα χρόνο από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς στις ΗΠΑ που συστήνουν τη μη χρήση του IE σε ευαίσθητα συστήματα από άποψη ασφάλειας.
    Ο Firefox δεν είναι πανάκεια στο θέμα της ασφάλειας, ωστόσο είναι σε καλύτερη μοίρα από τον ΙΕ. Πρόβλημα ασφάλειας πάντως μπορεί να έχει και από Plug-Ins όπως Java, Flash κλπ ανεξαρτήτως browser.
    Σαν απλό χρήστη σε συμβουλεύω τα εξής:
    1) Χρησιμοποίησε όποιο browser σου αρέσει αλλά πάντα να ελέγχεις εάν είναι εγκατεστημένα όλα τα security patches που υπάρχουν διαθέσιμα.
    2) Να αποφεύγεις να μπαίνεις σε σελίδες ύποπτων site (πορνό, warez, serials κλπ.) ή εάν μπαίνεις τότε σε καμμία περίπτωση να μη χρησιμοποιείς το PC σου για ηλεκτρονικές συναλλαγές.
    3) Να έχεις ένα καλό antivirus εγκατεστημένο (όχι Symantec, McAfee, Nod32) προτείνω Kasperksy
    4) Να χρησιμοποιείς το Adware και το Spybot για να ελέγχεις το PC σου δύο -τρεις φορές το μήνα.
    5) Εάν δεν χρειάζεσαι Java απεγκατέστησέ την 6) Να είσαι επιφυλακτικός με λογισμικό που κατεβάζεις από το Internet και είναι shareware, cracked κλπ.

Καλό surfing.
    φίλε

πολύ σωστή και επαγγελματική η τοποθέτησή σου αν μπορώ να
    προσθέσω και το zone alarm μια και ο
    Μήτσος μπαίνει προφανώς απο το σπίτι και δεν έχει εταιρικό firewall..
    και η ζωή συνεχίζεται...

The fourth Limit Break Το avatar του/της Omni
    Firefox με ολα ! ! !

ειναι τα linux του διαδικτυου

δεκαδες plugins themes utilities

και μπαρα αναζητησης επανω στον browzer που με ενα κλικ διαλεγεις μηχανη
    google , yahoo , amazon , ebay , CDDB . . .

χρησιμοποιω explorer μονο για windows update , msn messenger

Life ***IS*** a videogame

Παρόμοια θέματα

1. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  2. Ερωτηση Για Ολους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 11:43
  3. Ερωτηση Για Fmf