Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 125

Θέμα: Παιδικες καφριλες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

Παιδικες καφριλες...

Ποσο ''καφρακια ''ησασταν στην παιδικη σας ηλικια???

παρα8ετω παραδειγματα...

1. Η 8εια μου δεν μπορουσε ποτε να φαει τυρι...Η εξηγηση ειναι οτι λειπει ενα ενζημο απο τον οργανισμο της με αποτελεσμα να ειναι ετοιμη να ξερασει κα8ε φορα που εστω και λιγο 8α μυριζε τυρι (οποιοδηποτε ειδος..)
    Μια μερα την περιμενε ο πατερας μου πισω απο την πορτα ..... και με το που μπαινει η 8εια...
    της χωνει ενα τεραστιο κομματι ΦΕΤΑ στη ΜΑΠΑ!!!!

2. Πασχα τωρα και εχουν φερει στη γειτονια ενα κατσικακι απο την Κρητη με το οποιο εχω τρελλα8ει και το εχω 8εσει υπο την προστασια μου...Το ταιζω... παιζω... τραλαλα ....
    Με το που περναει και η Κυριακη του Πασχα το κατσικακι μου ειχε χα8ει.....Κλαιγοντας ρωταγα τη μαμα μου που ειναι και εκεινη μου απαντουσε πως το στειλανε πισω στη μαμα του στην Κρητη....

Μετα απο 2 μερες η αδερφη μου με πηγε στην αυλη ....και μου εδειξε ...ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ!!!

3.Μου ειχαν κανει δωρο μια φωτογραφικη μηχανη...Παω κι εγω στην παιδικη χαρα με την καινουρια καμερα και φυσικα ολα τα παιδακια με ζηλευανε κι εγω γουσταρα που ημουν η μονη με καινουρια καμερα...Αλλα δεν μου εφτανε αυτο....Ολοκληρο το απογευμα τους ειχα στημενους σε διαφορες ποζες...δυο δυο... ολη η παρεα μαζι...μονο οι κολλητες...μονο οι κολλητοι...κλπ..κλπ....Ολοι καραγουσταρανε και κανονιζαμε σε ποσες κοπιες 8α βγαζαμε τις φοτο ουτως ωστε να τις εχουμε ολες, ολοι......
    Δεν ειχα βαλει ΚΑΝ φιλμ....

Πειτε τα δικα σας....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Θα πω ένα σκηνικό που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ.. (καφρίλα δεν το λες)

Πιτσιρικάς έμενα στη Γερμανία..Το χειμώνα το χιόνι ήταν μόνιμο σκηνικό..Ήταν ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ είχαμε πάει στο χωριό της μάνας μου..Δίπλα έχτιζαν ένα σπίτι και μαζί με τα άλλα υλικά είχαν και ασβέστη.. Ο εξυπνίδης ο αδερφός μου,ανεβαίνει στα σκαλιά και πηδάει μέσα στο σωρό του ασβέστη νομίζοντας οτι είναι χιόνι..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    6-7 χρονων στο χωριο παιζαμε με τα παιδια..ενας ειχε ανεβει σε μπαλκονι κ εμεις του φωναζαμε κατι..δεν θυμαμαι καλα..αυτο που θυμαμαι ειναι οτι πεταξα μια μετρα μισου κιλου στον πρωτο οροφο κ του ανοιξα το κεφαλι..πηγε νοσοκομειο εκανε ραματα κ εμεινε 5-6 μερες μεσα

επισης με ειχε φωναξει ο διευθυντης του σχολειου στην 3η δημοτικου το πρωι στην ωρα της προσευχης να μου κανει παρατηρηση γιατι γαμωσταυριζα (χωρις λογο ) εναν συμμαθητη μου

α ειχα πεταξει κ την αδερφη μου το καλοκαιρι απο την αιωρα που χε ξαπλωσει γιατι ηθελα κ εγω να ξαπλωσω κ σκαει κατω κ της εσκισα το προσωπο (λιγο) κατω ακριβως απο το ματι..για λιγα χιλιοστα κ θα της το βγαζα

επισης ειχα παρει ενα αεροβολο κ κυνηγουσα τις κοτες στο χωριο ωσπου η γιαγια μου μου το σπασε γιατι εκανα τρυπες σε κατι πετσετες που χε απλωσει

εβαλα φωτια στο χωραφι που ταν διπλα απο το σπιτι μας στο χωριο..

τελος στο σχολειο δεν συμπαθουσα ενα παιδι..εκτος απο τις φαπες στο σβερκο απ οτι θυμαμαι..ειχε χιονισει κ καπου ειχε λακουβες με νερο παγωμενες..πηρα την φετα του παγου κ του την εσπασα στα μουτρα..επισης ειχα ξεριζωσει κατι τσουκνιδες κ εκει που καθοταν του της περασα απο τα χερια (τα οποια εγιναν μωβ μετα)..επισης τον επιανα με τα αλλα παιδια του ανοιγαμε τα ποδια, παιρναμε φορα κ βαζοντας ενα δοκαρι ή μπασκετα αναμεσα στα ποδια του, του τα τραβουσαμε

εφαγα ξυλο απο την αδερφη μου γιατι ειχα παρει ενα διαβητη κ προσπαθουσα να πετυχω το χριστο ή την παναγια σε μια εικονα κ ειχα γεμισει τρυπες παντου..

ειχα κλεψει απο ενα χωραφι στο χωριο κατι καλαμποκια κ ο ρουφιανος με καρφωσε στη γιαγια μου..
    αυτα

αν θυμηθω κατι αλλο το παραθετω..
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Πιτσιρικάς με τον αδερφό μου λέγαμε τα κάλαντα .
    Κάποια στιγμή συναντάμε 2 αλλα παιδια που και αυτά προσπαθούσαν να βγάλουν κανα φράγκο για τα πρωτοχρονιάτικα δώρα (ο Αγιος Βασίλης είχε να φανεί χρόνια) .
    Τους λέμε (ψέματα) οτι στο παραδίπλα σπίτι μας είχαν δώσει 500αρικο (μιλάμε για τρελά λεφτά τότε ).
    Το λοιπόν, με χάρη και μπρίο ξεκινάνε με βροντερή φωνη "Καλην εσπέρα αρχοντες..."
    Με την μόνη διαφορά οτι το σπίτι ήταν οι δημόσιες τουαλέτες
    Μερικές φορές το σκεπτομαι ακόμα και σκάω στα γέλια.
    Ρε τι μαλ@κίες καναμε πιτσιρικάδες :rotflmao:
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    )..επισης τον επιανα με τα αλλα παιδια του ανοιγαμε τα ποδια, παιρναμε φορα κ βαζοντας ενα δοκαρι ή μπασκετα αναμεσα στα ποδια του, του τα τραβουσαμε

Και απο τοτε το γυρισε στο diesel φανταζομαι , ε ?

:rotflmao: :rotflmao:
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY

εγω το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ποναγε μετα κ δεν μπορουσε να σταθει..αλλα δν φταιγαμε..οσο του τραβουσαμε τα ποδια του λεγαμε "αν σφυριξεις θα σε αφησουμε"..κ ο μαζοχας ποτε δεν σφυραγε..

Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Ρε ΤΙ οργια ειστε εσεις ????...

Καλοκαίρι στο χωριό, πιάναμε αδέσποτα (σκύλους, γατιά) σηκώναμε την ουρά τους και ποτίζαμε τα πισινά τους με ΚΕΖΑΠΙ!!! Περιμέναμε 5-10 λεπτά και μετά απολάμβάναμε το θέαμα. :-)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag

τι λετε ρε σεις...

μιλαμε ειμασταν αγγελουδια..μπροστα σας!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pray.gif 
Προβολές:	734 
Μέγεθος:	8,9 KB 
ID:	92769
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag

αν θυμηθω κατι αλλο το παραθετω..
    α ρε ηρωδη...

:a29: :a31:

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Banned Το avatar του/της X_NR750
    εγω το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ποναγε μετα κ δεν μπορουσε να σταθει..αλλα δν φταιγαμε..οσο του τραβουσαμε τα ποδια του λεγαμε "αν σφυριξεις θα σε αφησουμε"..κ ο μαζοχας ποτε δεν σφυραγε..

Θυμισε μου αν σε τρακαρω πουθενα να σου ριξω μερικες ψιλες

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Εχει γυρισει ολο το γραφειο και με κοιταει να γελαω με αυτα που διαβαζω κυριως του OzZzZzY:rotflmao:

5 χρονών είμαι στον μπαλκόνι του 1ου ορόφου στο χωριό και βαριέμαι να πάω WC. Οπότε τι να κάνω τι να κάνω... λέω να σημαδέψω στο παρτέρι από κάτω... εεε.. έτυχε να μη σημαδέψω καλά και να γυρνάει η αδερφή μου από το σχολείο... λούτσα λεμε....

ένα χρόνο νωρίτερα είχα πάρει μια πέτρα (σύμφωνα με τις πηγές κοτρόνα) και περίμενα πίσω από έναν τοίχο την αδερφή μου να περάσει για να της ανοίξω το κεφάλι.. μη ρωτήσετε γιατί, ούτε που ξέρω.... αλλά πιστεύω ότι είχα δίκιο

ας μή πω τη έκανα σχολείο...
    ΤΙΠΟΤΑ

Μια φορα ενας φιλος μου πεταξε πετρα χωρις λογο...ημουν σχετικα μακρυα και η πετρα εκανε γκελ στο πεζοδρομιο και με πετυχε στο γονατο....Του πεταξα ενα καδρωνι με προκες πανω και τον εστειλα για ραματα ....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Μια φορα ενας φιλος μου πεταξε πετρα χωρις λογο...ημουν σχετικα μακρυα και η πετρα εκανε γκελ στο πεζοδρομιο και με πετυχε στο γονατο....Του πεταξα ενα καδρωνι με προκες πανω και τον εστειλα για ραματα ....

Και που να πλακωθείτε κιόλας.....

Την βοήθεια ειδικευμένου επιστήμονα την ζητήσατε; ο Ψυχίατρος θα ήταν μια καλή επιλογή!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. kle 500 παιδικες αρρωστιες και .. την γνωμη σας
    από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2012, 22:52
  2. Παιδικες Αναμνησεις...
    από sfigas στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2012, 21:47
  3. παιδικες αποριες....
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ