Ποσο ''καφρακια ''ησασταν στην παιδικη σας ηλικια???
παρα8ετω παραδειγματα...
1. Η 8εια μου δεν μπορουσε ποτε να φαει τυρι...Η εξηγηση ειναι οτι λειπει ενα ενζημο απο τον οργανισμο της με αποτελεσμα να ειναι ετοιμη να ξερασει κα8ε φορα που εστω και λιγο 8α μυριζε τυρι (οποιοδηποτε ειδος..)
Μια μερα την περιμενε ο πατερας μου πισω απο την πορτα ..... και με το που μπαινει η 8εια...
της χωνει ενα τεραστιο κομματι ΦΕΤΑ στη ΜΑΠΑ!!!!
2. Πασχα τωρα και εχουν φερει στη γειτονια ενα κατσικακι απο την Κρητη με το οποιο εχω τρελλα8ει και το εχω 8εσει υπο την προστασια μου...Το ταιζω... παιζω... τραλαλα ....
Με το που περναει και η Κυριακη του Πασχα το κατσικακι μου ειχε χα8ει.....Κλαιγοντας ρωταγα τη μαμα μου που ειναι και εκεινη μου απαντουσε πως το στειλανε πισω στη μαμα του στην Κρητη....
Μετα απο 2 μερες η αδερφη μου με πηγε στην αυλη ....και μου εδειξε ...ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ!!!
3.Μου ειχαν κανει δωρο μια φωτογραφικη μηχανη...Παω κι εγω στην παιδικη χαρα με την καινουρια καμερα και φυσικα ολα τα παιδακια με ζηλευανε κι εγω γουσταρα που ημουν η μονη με καινουρια καμερα...Αλλα δεν μου εφτανε αυτο....Ολοκληρο το απογευμα τους ειχα στημενους σε διαφορες ποζες...δυο δυο... ολη η παρεα μαζι...μονο οι κολλητες...μονο οι κολλητοι...κλπ..κλπ....Ολοι καραγουσταρανε και κανονιζαμε σε ποσες κοπιες 8α βγαζαμε τις φοτο ουτως ωστε να τις εχουμε ολες, ολοι......
Δεν ειχα βαλει ΚΑΝ φιλμ....
Πειτε τα δικα σας....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()