The ultimate safety shirt with 9 possible combinations make this the most versatile protective product ever.
•The CE approved back, chest, shoulders and arms can all be used independently or as one unit.
•The shirt is made from Eschler Comfort System ECS, a Swiss made technical fabric for moisture management and wearer comfort.
• Back and chest protector CE approved to EN1621-2 Level 1. Chest protection removable and adjustable
• Shoulder and elbow protectors CE approved to EN1621-1. Lightweight Honeycomb protection
• The elbow protectors are secured by 2 multi adjustable elastic straps and stretch mesh sleeve with a zip that attaches to the shirt.
• Hand wash the shirt only
Ξέρω από βέσπα!
εξαρταται.πηγαινε με το δερματινο σου χωρις προστασιες κ δοκιμασε το.
το θεμα ειναι αν θα σε βολευει να εχεις δυο κομματια αντι για ενα(μπουφαν+προστασιες)
το καλο ειναι οτι ολες οι προστασιες ειναι level-1 και οτι εχει "πλατη" που καλυπτει καλυτερα την πλατη+ θωρακα..
μ'αρεσει σαν λυση.μπαινει σε ολα τα μπουφαν κ καλυπτει καλυτερα.πρακτικο δεν ξερω αν θα ειναι..
να προτιμήσεις κάποιο προστατευτικό πλάτης που να είναι πιστοποιημένο κατά EN1621-2 μιας και αυτή είναι η σωστή πιστοποίηση για τα προστατευτικά πλάτης και μάλιστα να είναι level 2!!!
(κοίτα τα προϊόντα της αγγλικής KNOX για παράδειγμα)
η EN1621-1 (level 1 έως 3) αφορά τα προστατευτικά ''κλειδώσεων'' ( LIMB/JOINT PROTECTOR ) και όχι την πλάτη...
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
να προτιμήσεις κάποιο προστατευτικό πλάτης που να είναι πιστοποιημένο κατά EN1621-2 μιας και αυτή είναι η σωστή πιστοποίηση για τα προστατευτικά πλάτης και μάλιστα να είναι level 2!!!
(κοίτα τα προϊόντα της αγγλικής KNOX για παράδειγμα)
η EN1621-1 (level 1 έως 3) αφορά τα προστατευτικά ''κλειδώσεων'' ( LIMB/JOINT PROTECTOR ) και όχι την πλάτη...
![]()
άλλα έγραψε, άλλα διάβασα, άλλα ήθελα να πω και άλλα έγραψα τελικά.....:rotflmao::rotflmao:
της knox ειναι το εν λογο προίόν, μια χαρά είναι πιστοποιημένο και τζάμπα έγραψα τα παραπάνω....
![]()
τι μλκ είμαι....![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
@div: πολυ σωστος δικο μου το λαθος
τα Level-2 ειναι αυτα που μεταφερουν την λιγοτερη ενεργεια αρα κ τα προτιμοτερα!
Ευχαριστώ!
![]()
Δηλαδή προβλέπεται αυτή η λύση όσον αφορά την παρεχόμενη προστασία, έτσι;
Το θέμα της άνεσης θα εξεταστεί όταν έρθει η ώρα του.
Ξέρω από βέσπα!
Εγω εχω ενα αντιστοιχο της Dainese. Γενικα μου ειναι ανετο κι σε κανει να αισθανεσαι πιο δεμενος μιας κι εχει την απολυτη εφαρμογηΑρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Ευχαριστώ!
![]()
Δηλαδή προβλέπεται αυτή η λύση όσον αφορά την παρεχόμενη προστασία, έτσι;
Το θέμα της άνεσης θα εξεταστεί όταν έρθει η ώρα του.
![]()
If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....
Με τί μπουφάν το φοράς;Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
Εγω εχω ενα αντιστοιχο της Dainese. Γενικα μου ειναι ανετο κι σε κανει να αισθανεσαι πιο δεμενος μιας κι εχει την απολυτη εφαρμογη
![]()
θενκς!
Ξέρω από βέσπα!
Το φοραω και με κορτνουρα και με δερμα αλλα χωρις τα σκληρα προστατευτικα..Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Με τί μπουφάν το φοράς;
θενκς!
αντι γι'αυτα εχω βαλει κατι αντιστοιχα με αφρολεξ.
If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....