Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 43

Θέμα: Αξιοπιστία Triumph Tiger

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis

Αξιοπιστία Triumph Tiger

Παιδιά γεια σε όλους.
    Παρακολουθώ εδώ και πολλούς μήνες το forum, αλλά τώρα αποφάσισα να γίνω μέλος γιατί χρειάζομαι τα φώτα σας.

Έχω ένα FZ6 Fazer από το 2004 και δίνω γιατί έχω παραγγείλει το Triumph Tiger 1050.

Μου αρέσει πολύ το μηχανάκι, έχω όμως φόβο για την αξιοπιστία του.
    Θα ήθελα όποιος ξέρει γενικά για την αξιοπιστία της Triumph (με προσωπική πείρα κατά προτίμηση) να με ενημερώσει γιατί το τι έχω ακούσει από δω και από κει δεν περιγράφεται!

non serviam Το avatar του/της kachius
    Είμαι ο πλέον αναρμόδιος να σου απαντήσω αλλά σε κόβω φρικαρισμένο και είναι κρίμα,
    καινούργιο μοτεράκι περιμένεις

Δεν έχω καμμία σχέση με triumph αλλά'
    δεν έχω διαβάσει ποτέ καμμιά καφρίλα για την εν λόγω εταιρία.

Όπως έχεις διαπιστώσει "όλοι" τρέχουν να θάψουν τις άλλες κατασκευάστριες
    και ειδικά τις ευρωπαίες, αλλά με την triupmh δεν ασχολούντε
    (πλην του ότι τα λένε άσχημα, απαρχαιωμένα κτλ :rotflmao: )

Περίμενε απάντηση από τον alximisti που έχει tiger να σου πει από πρώτο χέρι
    αλλά και CptHaddock (Tiger επίσεις) και McGyver (Μεγειά το κουκλί )
    και τους άλλους....

Όπως είπα και στην αρχή, είμαι τελείως άσχετος με triupmh
    ΑΛΛΑ μη φρικάρεις πλί μ!
    Μια χαρά μοτεράκια είναι
    Ξέρω από βέσπα!

triumph δεν ειχα ποτε αλλα μια φορα που τα λεγαμε με ενα ιδιοκτητη τιγρη (του παλιου) μου ελεγε οτι δεν ειχε κανενα προβλημα ισως στις τιμες ανταλακτικων να ειναι λιγο ακριβη αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος. Παντως μια χαρα μηχανακι παιρνεις μην αγχωνεσαι, πιστολι σκετο, μαλλον σε ζηλευουν καλοταξιδο

Re: Αξιοπιστία Triumph Tiger

Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Παιδιά γεια σε όλους.
    Παρακολουθώ εδώ και πολλούς μήνες το forum, αλλά τώρα αποφάσισα να γίνω μέλος γιατί χρειάζομαι τα φώτα σας.

Έχω ένα FZ6 Fazer από το 2004 και δίνω γιατί έχω παραγγείλει το Triumph Tiger 1050.

Μου αρέσει πολύ το μηχανάκι, έχω όμως φόβο για την αξιοπιστία του.
    Θα ήθελα όποιος ξέρει γενικά για την αξιοπιστία της Triumph (με προσωπική πείρα κατά προτίμηση) να με ενημερώσει γιατί το τι έχω ακούσει από δω και από κει δεν περιγράφεται!

καλα κι εσυ παλι χωρις να ξερεις το παρηγγειλες?

τελοσπαντων, ψαχνομαι κι εγω γιατι ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο μοντελο και εχω ανοιξει και συζητηση...

αντε λοιπον να μας πεις και εντυπωσεις...

τι χρωμα το εχεις παραγγειλει?

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Re: Αξιοπιστία Triumph Tiger

Που να σου περιγράψω τι άκουσα χθες το βράδυ από 2 ιδιοκτήτες Tiger (οδεύοντες κατά Αδριατική μεριά ...) !!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Re: Re: Αξιοπιστία Triumph Tiger

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Που να σου περιγράψω τι άκουσα χθες το βράδυ από 2 ιδιοκτήτες Tiger (οδεύοντες κατά Αδριατική μεριά ...) !!!
    για πες!

τοσο μακρια θα πανε να τα πεταξουν στην θαλασσα?
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Παντως χωρις να θελω να σε προκαταβαλω...καπου εδω ειχα διαβασει για παλικαρι το οποιο πηρε το tiger 1050 καινουριο και ηταν στραβο το πλαισιο απο την μανα του...

του το αντικατεστησαν και το επομενο που πηρε μια απο τα ιδια...

τελος παντων δεν σημαινει βεβαια κατι αυτο...

Αν μπορει καποιος και θυμαται το συγκεκριμενο θρεντ ας το κανει μια παραθεση..

Παλαιό μέλος
    :rotflmao: Βλέπω τον Μιχαλάκη να απομακρύνεται τρέχοντας! ΔΕΝ ήταν 1050 το μηχανάκι με το προβληματικό πλαίσιο. LINK

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    :rotflmao: Βλέπω τον Μιχαλάκη να απομακρύνεται τρέχοντας! ΔΕΝ ήταν 1050 το μηχανάκι με το προβληματικό πλαίσιο. LINK
    Nαι παιδια ακυρο τελειως τωρα το ειδα...του 2006 ηταν το μηχανακι

Μλκια μου, θεωρειστε οτι δεν το ειπα...

ΜΠΑ!

Ακυρωσε τη παραγγελια ακου εκει θα παρειs ευρωπαικο, πρωτα απο ολα εχουν μονιμο προβλημα στα ηλεκτρικα μου το ειπε και ο Μητσαραs στη δουλεια,κατι παραπανω ξερει απο εμενα και εσενα ξερειs ποσεs ιαπωνικεs μοτο εχουν περασει απο τα χερια του.....?Δε στριβουν,δε φρεναρουν,καινε λαδι και οπωs σου ειπαν και παραπανω ερχονται και με στραβο πλαισιο αστο καλυτερα παρε honda να εχειs το κεφαλι σου ησυχο.Και σε ρωτω απο ποτε οι αγγλοι ξερουν και φτιαχνουν μοτο ε?
    ΖΗΣΤΕ ΤΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ!

Δεν μπορώ να πω ότι διαφωτίστηκα και πολύ!!

Το παρήγγειλα σε μαύρο με ABS, αν και αρχικά μου άρεσε πολύ το άσπρο, αλλά μου θύμιζε λίγο την ομάδα ΖΗΤΑ οπότε το απέκλεισα.

Τώρα γιατί τα παρήγγειλα χωρίς να ξέρω την αξιοπιστία του η απάντηση είναι απλή.
    Το ΟΔΗΓΗΣΑ!! Έπαθα πλάκα, είναι φοβερό μηχανάκι και δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να συγκρίνεται μαζί του.
    Επίσης ξέρω ότι η Triumph δεν είναι αυτή που ήταν πριν από 10 χρόνια, όπως δεν είναι και η ΚΤΜ, η Ducati και άλλες ευρωπαϊκές. Μάλιστα είναι σημαντική η βελτίωση και σε σχέση με 2 χρόνια πριν και από όσο ξέρω έχει τον κινητήρα του Speed Triple που είναι σχετικά δοκιμασμένος και δεν έχει παρουσιάσει κάτι μέχρι τώρα.
    Έχω ακούσει ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς για τα Triumph αλλά τίποτα για τα καινούργια για αυτό θα ήθελα αν κανείς ξέρει κάτι να μου το πει.

Άλλωστε το Fazer που έχω παρουσίασε, όπως όλα τα Fazer, πρόβλημα στο TPS το οποίο άλλαξα δύο φορές, μέσα στην εγγύηση, και στα ρουλεμάν τα οποία επίσης άλλξα μέσα στην εγγύηση δύο φορές!! Αυτό το λέω για την αξιοπιστία των γιαπωνέζικών

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: ΜΠΑ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gasotis
    Ακυρωσε τη παραγγελια ακου εκει θα παρειs ευρωπαικο, πρωτα απο ολα εχουν μονιμο προβλημα στα ηλεκτρικα μου το ειπε και ο Μητσαραs στη δουλεια,κατι παραπανω ξερει απο εμενα και εσενα ξερειs ποσεs ιαπωνικεs μοτο εχουν περασει απο τα χερια του.....?Δε στριβουν,δε φρεναρουν,καινε λαδι και οπωs σου ειπαν και παραπανω ερχονται και με στραβο πλαισιο αστο καλυτερα παρε honda να εχειs το κεφαλι σου ησυχο.Και σε ρωτω απο ποτε οι αγγλοι ξερουν και φτιαχνουν μοτο ε?
    τι ειπε αυτος τωρα...ρε...

Α.
    ΟΚ ΚΤΜ ΕΧΕΙ.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo

Re: ΜΠΑ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gasotis
    Ακυρωσε τη παραγγελια ακου εκει θα παρειs ευρωπαικο, πρωτα απο ολα εχουν μονιμο προβλημα στα ηλεκτρικα μου το ειπε και ο Μητσαραs στη δουλεια,κατι παραπανω ξερει απο εμενα και εσενα ξερειs ποσεs ιαπωνικεs μοτο εχουν περασει απο τα χερια του.....?
    Εμένα μου είπαν άλλα.
    Και μου το είπε και ο Μπάμπης ο Σουγιάς, που κάτι παραπάνω ξέρει από εμένα και εσενα.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Δεν μπορώ να πω ότι διαφωτίστηκα και πολύ!!

Το παρήγγειλα σε μαύρο με ABS, αν και αρχικά μου άρεσε πολύ το άσπρο, αλλά μου θύμιζε λίγο την ομάδα ΖΗΤΑ οπότε το απέκλεισα.

Τώρα γιατί τα παρήγγειλα χωρίς να ξέρω την αξιοπιστία του η απάντηση είναι απλή.
    Το ΟΔΗΓΗΣΑ!! Έπαθα πλάκα, είναι φοβερό μηχανάκι και δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να συγκρίνεται μαζί του.
    Επίσης ξέρω ότι η Triumph δεν είναι αυτή που ήταν πριν από 10 χρόνια, όπως δεν είναι και η ΚΤΜ, η Ducati και άλλες ευρωπαϊκές. Μάλιστα είναι σημαντική η βελτίωση και σε σχέση με 2 χρόνια πριν και από όσο ξέρω έχει τον κινητήρα του Speed Triple που είναι σχετικά δοκιμασμένος και δεν έχει παρουσιάσει κάτι μέχρι τώρα.
    Έχω ακούσει ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς για τα Triumph αλλά τίποτα για τα καινούργια για αυτό θα ήθελα αν κανείς ξέρει κάτι να μου το πει.

Άλλωστε το Fazer που έχω παρουσίασε, όπως όλα τα Fazer, πρόβλημα στο TPS το οποίο άλλαξα δύο φορές, μέσα στην εγγύηση, και στα ρουλεμάν τα οποία επίσης άλλξα μέσα στην εγγύηση δύο φορές!! Αυτό το λέω για την αξιοπιστία των γιαπωνέζικών
    Αφού το έχεις παραγγείλει πιστεύω ότι ρωτάς καθαρά για ψυχολογικούς και μόνο λόγους!

'Οπως είπες και πριν τα βρετανικά μοτόρια έχουν βελτιωθεί πολύ σε σχέση με το παρελθόν!

Κατά τη γνώμη μου πήρες το πιο γαμάτο μηχανάκι της κατηγορίας του!

Καλοτάξιδο φίλε μου και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή που είσαι πανω του!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    Αφού το έχεις παραγγείλει πιστεύω ότι ρωτάς καθαρά για ψυχολογικούς και μόνο λόγους!

'Οπως είπες και πριν τα βρετανικά μοτόρια έχουν βελτιωθεί πολύ σε σχέση με το παρελθόν!

Κατά τη γνώμη μου πήρες το πιο γαμάτο μηχανάκι της κατηγορίας του!

Καλοτάξιδο φίλε μου και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή που είσαι πανω του!

Ναι κυρίως για ψυχολογικούς λόγους αλλά και ουσιαστικούς.

Αν δηλαδή μου πουν ότι τα μισά 1050 έχουν βαρέσει στρόφαλο και μένουν από ηλεκτρικά συνέχεια, μπορεί και να ακυρώσω την παραγγελία!!

Το μόνο που έχω ακούσει μέχρι τώρα για το tiger 1050 είναι ότι σε έναν γνωστό φίλου μου που έχει κάνει 2000 χλμ όλα κι όλα δακρύζει λίγο η φλάντζα.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF