Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Πλάκα κάνεις ρε συ AFTER...συγκρίνεται με αυτό το ΔΕΚΑΡΙ??????????
To ''κοφτερο'' δεν υποδηλωνει αν ειναι ομορφοτερο ή οχι, απλα ειναι......κοφτερο σαν σχεδιασμος
Στην πρωτη ματια του 05 ειναι πιο ομορφο απο του 06, αλλα απο κοντα δειχνει πιο ακριβο του 06
Για το νεο, οταν το δω απο κοντα θα μπορω να συγκρινω
Πω πω ρε γαμωτο, εχουμε φτασει το πολυ καθε δυο χρονια να εχουμε ενα ΕΝΤΕΛΩΣ νεο μοντελο, και καθε ενα χρονο να εχει σημαντικες διαφορες
Anyway, επιμένω πως πλέον αρκετές μηχανές δεν τις φτιάχνουν ή δεν τις σχεδιάζουν όπως παλιά.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
To ''κοφτερο'' δεν υποδηλωνει αν ειναι ομορφοτερο ή οχι, απλα ειναι......κοφτερο σαν σχεδιασμος
Στην πρωτη ματια του 05 ειναι πιο ομορφο απο του 06, αλλα απο κοντα δειχνει πιο ακριβο του 06
Για το νεο, οταν το δω απο κοντα θα μπορω να συγκρινω
Πω πω ρε γαμωτο, εχουμε φτασει το πολυ καθε δυο χρονια να εχουμε ενα ΕΝΤΕΛΩΣ νεο μοντελο, και καθε ενα χρονο να εχει σημαντικες διαφορες
Μα και το 2006 οριακά το δέχεσαι.....τέσπα....απλώς το μαύρο του 2005 το έδινε ένας πολύ γνωστός σε πολύ καλή τιμή και καλοσυντηρημένο και είχα σκυλιάσει να το πάρω, αλλά τι να έκανα, είχα ήδη πάρει το 600αράκι το Fazer. Λες και το ήξερα πως από εκεί και δώθε...άντε γεια...kawasaki.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
To πιο άσχημο Ninja κατάφεραν και έβγαλαν. Ουρά από GSXR βαμμένη kawasaki racing green. Και τι μούτρο είναι αυτό, κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς (κάποιο μηχανάκι peugeot μάλλον). Όσο για τους καθρέφτες, no comment.
Τι έγινε ρε γαμώτο? Χάλασε και το σχεδιαστικό τμήμα της Kawasaki φέτος? Καλά, σε κάνα δυο χρόνια όλοι με Ducati θα κυκλοφορούμε μου φαίνεται. Δεν θα βλέπονται τα άλλα....
Και με 8000? λιγοτερα στην τσεπη, γιατι τοσα πρεπει να βαλεις παραπανω για να παρεις το 1098Αρχικά δημιουργήθηκε από Ninjaki
Καλά, σε κάνα δυο χρόνια όλοι με Ducati θα κυκλοφορούμε μου φαίνεται
![]()
Εμένα μού αρέσει το μηχανάκι.Πολύ μάλιστα.Ίσως το μπουρί να είναι αμφιλεγόμενης αισθητικής,αλλά θα ήθελα να μην υπάρχουν τα πίσω μαρπιέ .
Τα SS είναι μοναχικά εργαλεία γαμώτη μου!
Καλά...η βάση πινακίδας.....το μπούλο!![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Γενικά μ'αρέσει εκτός απ'τα φλας στους καθρέπτες και την χοντροκομμένη ουρά, σαν πολύ ψηλά δεν ανεβαίνει κιόλας; Εντάξει λόγω αεροδυναμικής φαντάζομαι αλλά αν ήτανε λίγο πιο αιχμηρό πίσω ;
Στο σύνολο μια χαρά πάντως![]()
![]()
Παίδες δε μου αρέσει...![]()
Καλύτερο απο το προκάτοχό του αλλά πάλι πολύ λίγο...
Καλύτερο το Ζ.....
Ρε πόύστη μου το 2007 κανένα μηχανάκι δε θα βγεί πιό όμορφο?
Αντε να έρθει το 2009...
Γιατί ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Αντε να έρθει το 2009...
Βιάζεσαι να δεις μέχρι που μπορεί να φτάσει η χαζοβιολιά στο ντιζάιν ;![]()
ναι ειναι ιδιο με ολα τα μηχανακια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ninjaki
To πιο άσχημο Ninja κατάφεραν και έβγαλαν. Ουρά από GSXR βαμμένη kawasaki racing green. Και τι μούτρο είναι αυτό, κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς (κάποιο μηχανάκι peugeot μάλλον). Όσο για τους καθρέφτες, no comment.
Τι έγινε ρε γαμώτο? Χάλασε και το σχεδιαστικό τμήμα της Kawasaki φέτος? Καλά, σε κάνα δυο χρόνια όλοι με Ducati θα κυκλοφορούμε μου φαίνεται. Δεν θα βλέπονται τα άλλα....