ενας φιλος μου εχει το lc4 του 2001 και θελει να βαλει στις μαμα ζαντες,λαστιχα δρομου επειδη τα εντουρο γλιστρανε(τοσο δα λιγακι μονο...).τι προτεινετε?
ενας φιλος μου εχει το lc4 του 2001 και θελει να βαλει στις μαμα ζαντες,λαστιχα δρομου επειδη τα εντουρο γλιστρανε(τοσο δα λιγακι μονο...).τι προτεινετε?
????????????????? pame pali ??????? stis mama zantes ennoeis , enduro zantes???? an ayto ennoeis can't help you with that...an einai motard omws poly aksiologa pleon krinontai ta dunlop ta mutant...
PROzacRIDER
Mπας εχει τα λαστιχα με τις " τακουναρες " ρε Νικε και αυτο λεει?Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
????????????????? pame pali ??????? stis mama zantes ennoeis , enduro zantes???? an ayto ennoeis can't help you with that...an einai motard omws poly aksiologa pleon krinontai ta dunlop ta mutant...
kai gw etsi katalaba...alla gia pan endexomeno tou edwsa kai mia enallaktiki gia motardΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Mπας εχει τα λαστιχα με τις " τακουναρες " ρε Νικε και αυτο λεει?... an exei tis endurozantes epanw...tote... eGw Den kserei apantisi sto erwtima...
PROzacRIDER
enduro ζαντες εχει με εντουρο λαστιχα!οχι μοταρντ.και θελει λαστιχα δρομου γι αυτα!
Γιατί δεν βάζεις τα Μέτζελερ Σαχάρα, που και για δρόμο κάνωνε αλλα και σε χώμα πάνε (ήρεμα λέμε).
Εγώ τα προτείνω. Και άν το γυρίσεις απο τακούνι σε σαχάρα σου φαίνεται λές και τσουλάς σε βελούδο....
Η μηχανη κυκλοφορει σε ασφαλτο περισσοτερο και το τακουνι(ειδικα σε βρεγμενο) δε λεει καθολου.οποτε μετζελερ προτεινεις?
Απο πιο δρομισιο δέν έχω εμπειρία να πω... ξέρω πως η μετζελερ (και άλλες) εταιρίες έχουν και πιό δρομίσια λάστιχα με τις διαστάσεις του LC4e.... αλλα ....
Bridgestone Battlax BT-45
Yiannis