Αφορμή να θυμηθώ το παρακάτω σκηνικό, ήταν αυτό το thread!
Το 1986 ή '87, δεν θυμάμαι ακριβώς...
Ζουσαμε στη Χίο οικογενειακώς! Σε ενα σπίτι σχεδόν μεσα στα χωράφια! Πολυ κοντά στη πόλη αλλά με ελάχιστη κίνηση και ΕΝΑΝ δρόμο όλο κι όλο να περνάει μπροστά απο το σπίτι μας!
Γειτονιά κανονική! Από αυτές που έβλεπες παιδιά μέχρι αργά στους δρόμους της! Από αυτες που εβγαινε η μάνα στη βεράντα και μας φώναζε να μαζευτουμε!
Τότε λοιπόν, ενα φθινοπωρινό μεσημέρι, ήταν η αδερφή μου (6 ετων) έξω και έπαιζε με τα άλλα παιδιά!
Ο Α... γνωστός και "σεσημασμένος" μαλάκας κυνηγημένος από τους μπάτσους σε κάθε έξοδό του με το KX 80, έκοβε βόλτες κάνοντας τις γνωστές του μαλακίες στη γειτονιά μας αυτη τη φορά!
14 χρονών ο τύπος! Ήταν το τυπάκι που φαντάζεστε, απο αυτους που πρέπει να εφαρμόζουμε το νόμο 4000!
Μαγκιά γενικώς, σουζες και μπαντιλίκια, γκομενίτσες και καλά, τσιγάρο από τα 10 κτλ...
Τη συνέχεια μπορείτε να τη φανταστείτε ή να την πώ?
Σε κάποια φάση, κι ενώ έπρεπε να έτρεχε με 60-70 μέσα στο στενό δρομάκι, "χάνει" το μηχανάκι σε σουζα και παίρνει αμπάριζα την αδερφή μου!
Φωνες, κακό και βγαίνουμε να δουμε τι εγινε!
Μια γειτόνισσα που ηταν παρούσα, κράταγε τη μικρή που ηταν αναίσθητη και κρεμόταν στην αγκαλιά της σαν ενα τσουβάλι!
Φανταστείτε τη μανα μου μόλις ειδε το θεαμα!
Τα γνωστα μετα, νοσοκομεία, χειρουργεία, ράμματα...γάματα!
Η μικρη συνήλθε αλλά ένα σημάδι ακόμη το έχει στο προσωπο!
Ήρθε η αστυνομία, ο μικρός την ειχε κοπανήσει, εμείς είχαμε άλλα πράγματα να ασχοληθούμε...
Τις επόμενες μέρες πήγαν σπίτι του, βρήκαν τον πατέρα του, αρχισε τα δικά του οτι δήθεν πετάχτηκε το κοριτσάκι κτλ, βουλευτές, δημάρχους και το μουνί της μάνας του και ο δικός μου πατέρας δε ζήτησε τίποτα παρα μόνο να γίνει το παιδί του καλά!(εδώ βάζω emoticon)
(one more)
ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ, ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ!
ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΣΕ ΨΑΞΩ!
ΦΡΟΝΤΙΣΕ, ΑΝ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΒΡΩ!
ΑΪ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!!