Ερχομαι στη δουλεια γυρω στης 10.
Παω να παρκαρω με τον κωλο αναμεσα σε δυο αμαξια, ξαφνικα πεταγετε ο αριστερος ,ενας παπους που μολις ηρθε απο τον οφθαλμιατρο, με ενα σουτζουκι ignis 4χ4. και με χτυπαει πισω αριστερα.
Σταματαω κατεβαινω και βγαινει μια γιαγια απο του συνοδηγου και αρχιζει ενας διαλογος ολα τα λεφτα:
-Γιατι αγορι μου το εκανες αυτο;
-Ποιο ρε θεια τι εκανα;
-Να μας τρακαρες!!!!!
-Τι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Καινουργιο αμαξι το σακατεψες, τωρα τη θα κανουμε(εν το μεταξυ ολα να τα λεει με μια φρικιαστικη φωνη ηθελα να τη δειρω να μην μιλαει αλλο.)
-Κοιτα θεια της, λεω, τωρα το πρωϊ δεν ειχα τη να κανω λεφτα δεν ειχα και ειπα να τρακαρω κανενα παπου να βγαλω κανα φραγκο!!!
-Και καλα εμας βρηκες εμεις απο τη γερμανια ηρθαμε καινουργιο αμαξι τωρα το πηραμε και το τρακαρες και αλλες ασυναρτησιες ελεγε μετα αλλα δεν καταλαβενα.
Τοση ωρα ο παπους δεν κατεβαινε και πηγα να δω τι θα γινει, τον βλεπω με ενα κουτι χαπια και να ειναι μουσκεμα, χεστηκα απ΄ανω μου μην παθει καρδια αλλα τελικα συνηλθε.
Μετα πολλα παραδεχτηκε οτι φταει και δεν με ειδε οποτε καναμε φιλικο διακανονισμο και εληξε εκει.
Το ποιο αστειο ειναι οτι εγω δεν επαθα τιποτα απολυτως ενω το δικο του αμαξι ξεκολησε ο πισω προφυλακτηρας και το χρωμα του!!!!!