Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: Deutschland uber alles

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Deutschland uber alles

Σημερα για επαγγελματικους λογους ημουνα στο Μοναχο. Δεν εκατσα στην πολη αλλα διενυσα 250 χλμ στην ευρυτερη περιοχη της Βαυαρικης επαρχιας...

Τι να πω ρε γαμοτο!!;

Οι ανθρωποι έχουν καταφερει με την συμπεριφορα τους μια ποιοτητα ζωης που εδω δεν προκειτε να βιωσουμε ποτε!!

Δρομοι; γυαλοχαρτο αλφαδιασμενο, σημανση που και τυφλος παει στον προορισμο του, συμπεριφορα οδηγων αψογη!

Κουκλιστικα χωρια - μακετες, πεντακαθαρα. Νομιζα οτι ημουν σε παραμυθι.

Ευγενικοι. Ειναι συνηθεια τους πλεον....οπως εμεις αραδιαζουμε Χριστοπαναγιες και καντιλια για ψιλου πηδημα, αυτοι μοιραζουν χαμογελα...

Επαθα πολιτισμικο σοκ μιλαμε.

Σκηνη πρωτη:

Στον ενα και μοναδικο δρομο που συναντησα και δεν υπηρχε λωριδα για ποδηλατες, ειχε σχηματιστει ουρα 20-25 αυτοκινητων που πηγαινα σημειωτον υπομονετικα πισω απο εναν ποδηλατη μεχρι που αυτος να ξαναμπει στον ποδηλατοδρομο...ουτε κορνες, ουτε μπινελικια...για κανα δυο χιλιομοετρα πηγαιναμε με 20χ.α.ω. πισω απο τον ποδηλατη

Μικρα παιδακια συνοδεια ενηλικων παντα, εκαναν και αυτα ποδηλατο φορωντας ολα ανεξαιρετως Κ-Ρ-Α-Ν-Ο-Σ !!! ναι...ολα ανεξαιρετως!!! πρεπει να ειδα εκατονταδες παιδακια με ποδηλατο, ουτε ενα ομως χωρις προστατευτικο εξοπλισμο.

Σκηνη δευτερη:

Εργα στον δρομο στο δικο μου ρευμα κυκλοφοριας, προειδοπητικη σημανση -φυσικα- κανα χιλιομετρο πιο πριν.... πλησιαζω και βλεπω στον αδειο κατα τα αλλα δρομο, ενα αυτοκινητο να με περιμενει....περιμενε ο ανθρωποις να περασω ενω ειχε ολη την ευχαιρεια και το δικαιωμα να συνεχισει την πορεια του χωρις προβλημα ...

τι να πει κανεις; ολα ηταν αψογα σχεδιασμενα, τακτοποιημενα, προγραμματισμενα...

τρομερη εντπωση μου εκανε οτι παρ ολο που κινηθηκα ως επι το πλειστον σε επαρχιακους δρομους με καλλιεργειες δεξια - αριστερα, το χορταρι στην ακρη του δρομου ηταν αλφαδιασμενο λες και το ειχες κοψει με το κοπιδι!!...μιλαμε χιλιομετρα ολοκληρα και ουτε ενα κοτσανι φυτου δεν επμπαινε στον δρομο!!!! λεπτομερεια, αλλα κατι τετοια ειναι που κανουν την διαφορα....

Δαση; ...δαση να δουν τα ματια σου! απαλαγμενα απο αυθαιρετες αγροικιες, σκουπιδια και ολες τις κλασσικες μαλακιες που συναντας εδω...

Ως ποτε θα επικαλουμαστε το κλιμα και το γονιδιο για τις καφριλες μας ρε γαμοτο;
    Αν αυτος ο λαος ειναι ''ξενερωτοι'' και ''ελα μωρε με τους μαλακες τωρα'' πολυ θα ηθελα να ειμαι μαλακας και ξενερωτος.

Σιγουρα απολλαμβανουν πολυ περισσοτερο την ζωη απο εμας...

α! και αρκτετες μοτοσικλετες, BMW οι περισσοτερες φυσικα..... για προστατευτικο εξοπλισμο και τετοια δεν το συζητω καθολου...το R1200SΤ κανει θραυση εκει πανω, πρεπει να ειδα πανω απο 15!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Είναι "ααααααααααλλη φάση" εκεί έξω. Μου τα 'λεγε ο πατέρας μου απ' οταν ημουν παιδάκι που είχε μείνει για 7 χρόνια στο Ντιζελντόρφ το '70.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Καλώς όρισες στη Γερμανία φίλε μου και στον πολιτισμό.Το ίδιο σοκ είχα πάθει κι εγώ όταν επισκεφτηκα πρώτη φορά αυτή τη χώρα πριν μια δεκαετία περίπου.Από τότε το κανονιζω 2 με 3 φορές το χρόνο και πηγαίνω εκεί για αποτοξίνωση για λίγες μέρες από τη μαλακία που μας δέρνει εδώ...Και έχουν καταστραφεί κι από δύο πολέμους.Και έτρωγαν και βελανίδια όταν εμείς είχαμε χολιστερίνη.Ενώ εμείς οι νικητές του πολέμου και οι πατέρες και το λίκνο του πολιτισμού γάματα...

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αυτά που έγραψες με θλίβουν..

Με θλίβουν γιατί τα ζούσα 6,5 χρόνια όταν ήμουν πιτσιρικάς..

Κι ας ήμουν σε μικρή ηλικία,το σοκ που έπαθα όταν επέστρεψα ήταν τεράστιο..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
    .Ενώ εμείς οι νικητές του πολέμου και οι πατέρες και το λίκνο του πολιτισμού γάματα...

ξεχνας τα 400+ χρονια "συνωστισμου"

ποσο πισω μας πιγαν και τι καταλοιπα μας αφησαν
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Οταν η αγανάκτηση ξεχειλίζει , και διαμαρτύρεσαι , για τα δικαιώματα της χωράς σου ... σε λένε ακροδεξιό .

Οταν διαμαρτύρεσαι , για τους μετανάστες , που δεν ζουν έννομα , και οδηγούν με πλαστά διπλώματα ... σε λένε ακροδεξιό .

Εγω , την ίδια ποιοτική εικόνα, την είχα δει στην Βουλγαρία !! πριν τριάντα χρόνια !!

Επιμένω οτι όλα είναι θέμα πολιτικής βούλησης , στην Ελλάδα μέχρι σήμερα έχουμε δει διαχειριστές πολιτικούς , και όχι κυβερνήσεις με βούληση !

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    ξεχνας τα 400+ χρονια "συνωστισμου"

ποσο πισω μας πιγαν και τι καταλοιπα μας αφησαν

ναι βεβαια!

μονο που ξερεις....εχμμμ η τουρκοκρατεια εχει τελιωσει εδω και 200 χρονια σχεδον!
    ο τελευταιος μεγαλος πολεμος πριν απο 70 χρονια!
    η χουντα εδω και 30 χρονια!

και ενταξη ολα τα παραπνω ηταν δικαιολογιες των παππουδων/πατεραδων μας....

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ?????

γεννηθικα και εζησα στη γερμανια για 17 χρονια και παντα λαχταρουσα την ελλαδα!!!!
    μονο που εχω πλεον ξεχασει τους λογους της λαχταρας.....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Δυστυχώς έτσι είναι . Και εγώ έμενα στο Μοντε Καρλο για 14 χρόνια και μετά ήρθα στο Ελλαδιστάν . Δεν μου φταίει η Ελλάδα . Δεν μου φταίει ο Ελληνάρας . Μου φταίνε αυτοί που καιροσκοπούν εις βάρος του και που ο Ελληνας δεν το παίρνει χαμπάρι . Μου φτάινε αυτοί που τα δικά τους παιδιά τα πάνε στα καλύτερα ιδιωτικά και στα καλύτερα κολλέγια της Αμερικής κ.ο.κ χτίζουν τζάκια και αφήνουν τα άλλα παιδιά να τα εμπαίζει ο κάθε συνδικαλιστής που πηδάει τη μόρφωσή του πιαδιού μου για τις δικές του φιλιδοξίες . Φταίει όμως και ο Ελληνας ... Παραιτείται εύκολα και ακολουθεί τον όχλο . Ισοπεδώνει τον εγωισμό του για να νοιώθει ο κάθε απατεωνίσκος που έχει 5 φράγκα βασιλιάς. Προτιμά να βλέπει τηλεόραση και να μαζεύεται στα μπαράκια και τα γήπεδα από το να πάρει τον εαυτό του τα παιδιά του την φίλη του και να πάνε μια βόλτα στο βουνό , στη πόλη , στο πάρκο , στη θάλασσα.Με λίγα λόγια να γίνει δημιουργικός , αισιόδοξος , εγωιστής , περήφανος και πάνω από όλα να αφήσει την σοβαροφάνεια και την κουραδομαγκιά του τσάμπα μάγκα και να γίνει ευγενικός μες τους γύρω του για να είναι και αυτοί ευγενικοί με αυτόν .

Ρε παιδιά ας κλείσουμε τα πολυτεχνία...έτσι κι αλλιώς δουλειά δεν κάνουν.

Ή μήπως οι τσομπάνηδες καταστρέφουν αυτή τη χώρα?

Η αφρόκρεμα την καταστρέφει, που με τον ΑΣΕΠ μπαίνει σε θέσεις για τα ξύνει και να μην κάνει δουλειά ούτε το ελάχιστο από αυτό που σπούδασε. Το μισθό όμως δικαιούται να τον αρπάζει. ΆΑΑΑ εκεί θα κάνει τα πάντα για να μην χάσει τα επιδόματα.

Έχουμε ξεχάσει πως η έννοια της μόρφωσης είναι ανταποδοτική.

Δεν μορφώνεσαι για να γίνεις κάτι, μορφώνεσαι για να επιστρέψεις την εμπειρία στην κοινωνία. Για να γίνει κάτι καλύτερο. Αλλιώς δεν πάει εμπρός η κοινωνία.

Απλά πράγματα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Έλα μωρέ οι φλώροι, οι Γερμανοί τώραααα τι να μας πουν αυτοί...δεν ξέρουν ,μ@λ@κ3ς είναι...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    την πιο σωστή κουβέντα μου την είπε φίλος σε άλλο forum...

Οι Έλληνες δημιούργησαν τον πολιτισμό και οι "βάρβαροι" τον εφάρμοσαν!!

Μην πιάνετε την Γερμανία , γιατί αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ σε θέμα οργάνωσης. Οι κοινωνικές τους παροχές , είναι ακριβώς αυτές που πρέπει για τα λεφτά που φορολογούνται (ουκ ολίγα) αλλά κανείς δεν διαμαρτύρεται εκεί γιατί απολαμβάνουν αυτά που είπατε.

Με μια διαφορά.

Η Γερμανία είναι μια χώρα που ισοπεδώθηκε το 1945 απο βομβαρδισμούς , απο άκρη ώς άκρη. Η επανένταξη της και η δόμηση της μετά έγινε βάση σχεδίου εθνικού και με επίβλεψη , για να δημιουργήσουν ενα κράτος που θα είναι για τους πολίτες του.
    Εκεί είναι η διαφορά , συν το οτι υπάρχει νόμος σε κάθε γωνία και πέφτει καμπάνα άμεσα...

Αν και η νοοτροπία τους σαν λαός έχει περάσει οτι δεν είναι μόνο το κράτος για εμάς αλλά και εμείς για το κράτος, αν κάποιος περάσει τα όρια, υπάρχει τιμωρία που δεν χωράει ούτε "παζαράκια" , ούτε "παραθυράκια". Μπαμ μια στην κεφάλα και χωρίς δεύτερη συζήτηση... όποιος έχει σταματηθεί απο αστυνομία στην Γερμανία θα το έχει βιώσει.

Ευγενικότατοι, αλλά και απόλυτοι!!

Η Ελλάδα για να φτάσει , έστω στο 70% αυτής της εικόνας, πρέπει οι μισοί απο εμάς να πάνε φυλακή και να πέσουν και 3-4 ατομικές βόμβες σε πόλεις όπως Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονική, για να φτιαχτούν και πάλι απο την αρχή βάσει σχεδίου... Ή καλύτερα ακόμα , να φτιαχτούν 2 καινούριες πόλεις που θα είναι βάσει ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ και θα τραβήξουν τις μισές υπηρεσίες και κόσμο εκεί απο τα υπάρχοντα αστικά κέντρα...

Κατά τα άλλα... οι Έλληνες πλέον που ζούν έξω και ξέρουν την κατάσταση εδώ... προτιμούν να έρχονται στα σπίτια τους μόνο κατά την περίοδο των διακοπών. Και δεν τους αδικώ καθόλου!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Να πω και κατι αλλο;

Οι Γερμανιδες δεν ειναι καθολου μα καθολου κακες

Υπηρχαν ''τεμαχια'' super - duper ...τρελα!

Φαντασιωνομαι να ειναι Ναζι ανακριτριες ντυμενες με leather στολη της γκεσταπο και εγω αντιστασιακος που εχει συληφθει

γαμω!

(το γ@μησα το θεμα... )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Να πω και κατι αλλο;

Οι Γερμανιδες δεν ειναι καθολου μα καθολου κακες

Υπηρχαν ''τεμαχια'' super - duper ...τρελα!

Φαντασιωνομαι να ειναι Ναζι ανακριτριες ντυμενες με leather στολη της γκεσταπο και εγω αντιστασιακος που εχει συληφθει

γαμω!

(το γ@μησα το θεμα... )
    Αυτόχειρας!!!

ΒΟΥΡ!!

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
    Αυτόχειρας!!!

ΒΟΥΡ!!

:rotflmao: :rotflmao:

καρακια του spamming!!

μην δειτε καποιο χαλαρο postακι αμεσως να το φατε!!

Φέρτε τον Αρτεμη Μάτσα ...(νομίζω έχει πεθάνει ; )

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κράνος Uber Alles!
    από Αμφίσημος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2010, 14:45
  2. Αστυνομικοί uber alles...
    από paramedic στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2007, 14:19
  3. alles gute zum nahmenstag
    από KaTaNaS στο forum Off topic