Καλημέρα σε όλους.
Ψάχνω τον τελευταίο καιρό για ένα 50άρι που να καλύπτει τις μετακινήσεις μου μέσα στην πόλη αλλά και τα περίχωρα (αποστάσεις δηλαδή το πολύ 25-30 χλμ μακριά από το σπίτι μου).
Θέλω αυτό να γίνεται οικονομικότερα απ΄ότι με μια μεγαλύτερη μηχανή, με αξιοπιστία από πλευράς λειτουργίας και βλαβών και κυρίως με την ασφάλεια που έχω συνηθίσει από μια μεγαλύτερη μηχανή.
Με αυτά υπ' όψιν κατέληξα στην λύση παπί ή σκούτερ. Πάνω στο ψάξιμο έχω δει και δοκιμάσει διάφορα μηχανάκια αλλά ενώ κάποια ήταν οικονομικά και αξιόπιστα κανένα όμως δεν μου έδωσε αίσθηση ασφάλειας κατά την οδήγηση.
Το μόνο το οποίο από όσο το ΕΙΔΑ μου ενέπνευσε αυτό το αίσθημα είναι το Derbi GP1 50cc Revolution ΑΛΛΑ είναι το ΜΟΝΟ που ούτε μπόρεσα να το οδηγήσω ούτε έχω ακούσει γνώμες. Υπάρχει κάποιος/κάποια που μπορεί να μου πει μια γνώμη για αυτό το μηχανάκι;
Φαίνεται κατασκευασμένο σαν πραγματική μηχανή. Ισχύει ή είναι μούφα η υπόθεση;
Από αξιοπιστία λειτουργίας κινητήρα και ηλεκτρικών πως τα πάει;
Ξέρω ότι είναι ακριβούτσικο αλλά αν δικαιολογεί τα λεφτά του είμαι διατεθειμένος να τα δώσω.
Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί με τις απορίες μου (άντε ...και όποιον έκανε την αγγαρεία να τις διαβάσει)