Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: Endurαδικο ή Streetαδικο..κρανος.!

Endurαδικο ή Streetαδικο..κρανος.!

Η ερώτηση είναι σχετικά θεμελιώδης και προδίδει την απειρία μου..αλλα είμαι καινούργιος στο θέμα μηχανή...
    ..προσφατα αγόρασα ένα XT για χρήση κυρίως πόλης αλλα και εκδρομούλες με τάσεις ίσως εξερευνιτικές στους τυχόν χωματοδρομους που εμφανίζονται.!
    ..μετα την αγορά της μηχανής λοιπόν τα πρώτα λεφτά πάνε σε κράνος (μιας και το κινέζικο OSBE νομίζω ότι δεν καλύπτει τις νεες ανάγκες) και μέσα απο το ψάξιμο που εχω κάνει μέχρι τώρα..δεν έχω καν αποφασίσει αν κοιτάω για εντουράδικο η 'κανονικό' κράνος.!

...το θέμα είναι..πιο είναι πιο ασφαλές για την χρήση που κάνω και τι ουσιαστικές διαφορές τελικά έχουν..τι προσφέρει το καθένα??

.εμφανισιακά υπάρχει μια τάση προς το εντουράδικο αλλα ο οικονομικός παράγοντας παιζει επίσης ρόλο..οποτε προκυπτει και ερώτημα..πιο είναι πιο οικονομικό για δεδομένα στανταρ ασφάλειας.??
    Zed's dead baby...Zed's dead.!

Αφού σαν στόχος είναι κυρίως η οδήγηση σε πόλη, νομίζω το street κράνος είναι μονόδρομος. Πιστεύω οτι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για εντουράδες.
    http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
    http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
    http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
    http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013

100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
    Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    1ον από θέμα τιμής υπάρχουν καλά και φτηνά και από της δυο κατηγορίες
    ( το εντουραδικο είναι πιο φτηνό )
    2ον 350 ευρώ για ένα κράνος δεν είναι πολλά λεφτά για να πάρεις κάτι που μπορεί να σου σώσει τη ζωή . με μια καλή συντήρηση το κρατάς άνετα 5 χρόνια . 5 χρόνια επί 365 μέρες = 1825 . 350 ευρώ δια 1825 μέρες =19 λεπτά ( όσο ένα τσιγάρο )
    3ον απ τη χρήση που λες ότι το θες θα σου πρωτινά να πάρεις στριτ
    α ) είναι πιο ασφαλές
    β ) είναι πιο ζεστό
    γ ) σε προφυλάσσει καλύτερα από τα καιρικά φαινόμενα
    υπάρχουν και κάποια που είναι ανάμεσα στα δυο που είναι μια καλή λύση αλλά νομίζω είναι λίγα μοντέλα και ακριβά .

έχω κάνει πολλά χλμ σε χώμα με στριτ χωρίς πρόβλημα . σαφώς κάθε προϊόν έχει έναν προορισμό πιο εξειδικευμένο αλλά αν δεν θες να πρωταγωνιστείς στο 6 days δεν θα σου φανεί η ελυψη των προτερημάτων ενός εδουροκρανους

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

pare kati endiameso!! kai protinw to airoh pou einai ftino ~150€ kai poly aksiopisto!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

oups ksexasa foto!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	s4colour_titan.jpg 
Προβολές:	183 
Μέγεθος:	13,4 KB 
ID:	108543
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Κατα την γνωμη μου σε αυτο το στυλ το καλυτερο ειναι αυτο...

Αλλα...η τιμη του γυρω στα 400 δεν ειναι και οτι καλυτερο...οτι πληρωσεις περνεις βεβαια...τεσπα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	34311-2057111.jpg 
Προβολές:	185 
Μέγεθος:	33,0 KB 
ID:	108547

@McTalas
    @liakaros

Αυτά εννοούσα αν και απ τα δυο θα έπαιρνα το Arai με κλειστά μάτια . εκτός της καλύτερης προστασίας , θα εκτιμήσεις και την καθημερινή άνεση που προσφέρει ένα καλό κράνος. Το airoh είναι συμπαθητικό αλλά ( ρε μήπως να το πάρω για δεύτερο , 150 τζάμπα πραμα ) δεν μένει καν στην ίδια γειτονιά με το Arai
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis

3ον απ τη χρήση που λες ότι το θες θα σου πρωτινά να πάρεις στριτ
    α ) είναι πιο ασφαλές
    β ) είναι πιο ζεστό
    γ ) σε προφυλάσσει καλύτερα από τα καιρικά φαινόμενα
    ..με βάση τα παραπάνω λοιπον πιστεύω ότι καταλήγουμε στο παρακάτω:

Αρχικά δημιουργήθηκε από argi6argi
    Αφού σαν στόχος είναι κυρίως η οδήγηση σε πόλη, νομίζω το street κράνος είναι μονόδρομος. Πιστεύω οτι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για εντουράδες.
    Βεβαια τα κρανακια πιο πανω που ποσταρατε είναι απιστευτααα
    ..αλλα ισως καλύτερα για δεύτερο όταν εχω την ευκαιρια ε..

Παντως αν θες ριξε μια ματια εδω www.fc-moto.de

Eχει πολυ πραμα μεσα να δεις και να διαλεξεις

Τιμες εννοειται αρκετα χαμηλοτερες απο τους εδω αντιπροσωπους, παραγγελνεις οτι θες,σε 10 μερες το εχεις, και το καλο ειναι οτι μπορεις να πληρωσεις και με αντικαταβολη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Eloundar
    ..με βάση τα παραπάνω λοιπον πιστεύω ότι καταλήγουμε στο παρακάτω:

Βεβαια τα κρανακια πιο πανω που ποσταρατε είναι απιστευτααα
    ..αλλα ισως καλύτερα για δεύτερο όταν εχω την ευκαιρια ε..
    Το Arai θα στο πρότεινα για πρώτο. Είναι στριταδικο με μορφή εντουρο. Αν σου αρέσει μην το συζητάς , θα το λατρέψεις. Το γείσο που έχει θα το εκτιμήσεις αφάνταστα όταν ο ήλιος είναι χαμηλά μπροστά σου και θα μαζεύει και κανα πετραδάκι στα εκτός δρόμου.

Αν δεν είχα πάρει ένα shoei street θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη.
    Να δώσω όμως άλλα 400 δεν με παίρνει.

Αυτό που δεν σου προτείνω είναι τα καθαρά εντουρο που θέλεις και μάσκα
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Παντως αν θες ριξε μια ματια εδω www.fc-moto.de

Eχει πολυ πραμα μεσα να δεις και να διαλεξεις

Τιμες εννοειται αρκετα χαμηλοτερες απο τους εδω αντιπροσωπους, παραγγελνεις οτι θες,σε 10 μερες το εχεις, και το καλο ειναι οτι μπορεις να πληρωσεις και με αντικαταβολη...
    thnxx.. ..θα κατσω με την υσηχία μου να το ψάξω το site!! (εσυ εχεις παραγγείλει απο εκει και όλα κομπλε??)

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Το Arai θα στο πρότεινα για πρώτο. Είναι στριταδικο με μορφή εντουρο. Αν σου αρέσει μην το συζητάς , θα το λατρέψεις. Το γείσο που έχει θα το εκτιμήσεις αφάνταστα όταν ο ήλιος είναι χαμηλά μπροστά σου και θα μαζεύει και κανα πετραδάκι στα εκτός δρόμου.
    Λες ε...και δεν θέλω πολυ, να σ πω την αλήθεια, γιατι το εντουράδικα τα γουσταρω πιο πολυ στην όψη.!..Μιχαλακοπούλου λογικά θα το βρώ να το δοκιμάσω ε??

thnxx.. ..θα κατσω με την υσηχία μου να το ψάξω το site!! (εσυ εχεις παραγγείλει απο εκει και όλα κομπλε??)

Μποτες,κρανος,αδιαβροχη φορμα,ολα κομπλε και οπως τα περιμενα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    το εντουραδικο μονο για εμφανιση το σκεφτεσαι;αν ναι ειναι λιγο κουλο να χαραμισεις τα πλεονεκτηματα των φουλ φεις.
    επισης με καποια χιλιομετρα κ πανω μαλλον ενοχλητικο θα ειναι το γεισο απ'το χωματινο κρανος.

Re: Endurαδικο ή Streetαδικο..κρανος.!

..μετα την αγορά της μηχανής λοιπόν τα πρώτα λεφτά πάνε σε κράνος (μιας και το κινέζικο OSBE νομίζω ότι δεν καλύπτει τις νεες ανάγκες)

τι σχεση εχει η μηχανη με το κρανος??

οσο πιο καλη μηχανη εχεις τοσο πιο καλο κρανος??

το ιδιο κεφαλι δε βαζεις μεσα?

οταν οδηγας παπι σε καλυπτει το κινεζεκο χωρις καμια πιστωποιηση κ οταν οδηγας ΧΤ θες επωνυμο κ ακριβο??

τι να πω ......περατικα!!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Re: Re: Endurαδικο ή Streetαδικο..κρανος.!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    τι σχεση εχει η μηχανη με το κρανος??

οσο πιο καλη μηχανη εχεις τοσο πιο καλο κρανος??

το ιδιο κεφαλι δε βαζεις μεσα?

οταν οδηγας παπι σε καλυπτει το κινεζεκο χωρις καμια πιστωποιηση κ οταν οδηγας ΧΤ θες επωνυμο κ ακριβο??

τι να πω ......περατικα!!!!

..κοιτα να δεις,είχα ενα πενηνταρι για παγρατι-κεντρο κεντρο-παγράτι.! Σε βροχές δεν οδηγούσα και πανω απο 70 σε μεμονομένες περιπτώσεις!
    ..το κινέζικο κράνος το πήρα 100Ε ήταν foulface και δεν ήταν απο Lidl..για την χρήση που του έκανα ούτε με αφορούσε ποτε θα θολώνει η ζελατίνα ούτε ποσος αέρας θα μπαίνει μέσα ή την αεροδυναμική του.!!

..αυτα έιναι θέματα που αφορούν μεγαlυτερες ταχύτητες και αποστάσεις και συνεπώς μεγαλύτερες μηχανές.!

με αυτή την εννοια ναι νομίζω οτι δεν με καλύπτει το κρανάκι που είχα ΠΛΕΟΝ.!

το υποστηρίζω ότι 'Η ασφάλεια πάει πάνω απ'όλα' και ειμαι ιδιαίτερα σχολαστικός όσον αφορά το κράνος...αλλα να ντυθώ με dainese στο παπάκι μου κανει για υπερβολη...τεσπα...η υπερβολή στην ασφάλεια ποτε δεν εβλαψε κανένα..οποτε όπως αρέσκεται ο καθενας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    το εντουραδικο μονο για εμφανιση το σκεφτεσαι;αν ναι ειναι λιγο κουλο να χαραμισεις τα πλεονεκτηματα των φουλ φεις.
    ..το θέμα έιναι ότι δεν έχω καταλάβει ποια έιναι ακριβώς αυτα τα πλεονεκτήματα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    επισης με καποια χιλιομετρα κ πανω μαλλον ενοχλητικο θα ειναι το γεισο απ'το χωματινο κρανος.

...εδω έχεις δίκιο και δεν το είχα σκεφτει καθολου..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κρανος XXS
    από sloumos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2013, 06:34
  2. κρανος
    από DORTIN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2006, 21:42
  3. Απαντήσεις: 10