Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 2 από 2

Θέμα: multistrada 1100

Νέο μέλος

multistrada 1100

γεια σας παιδια.Ειμαι νεος στην παρεα σας και πολυ αρρωστος με τη ducati.Σκεφτομαι αυτη την εβδομαδα να πραγματοποιησω τ΄όνειρο μου και να παρω το multi1100.Λοιπον επειδη πολλα ακουω(ζημιαρικα κτλ+οτι θα μετανοιωσω για την επιλογη μου),καλα και τα περιοδικα στις κριτικες τους,θα ηθελα ομως και την αποψη σας για τη συγκεκριμενη μηχανη.Οπως προαναφερα ειναι μεγαλη η αγαπη για την DUCATI και την αποφαση μου την εχω παρει,απλα θα εκτιμουσα πολυ την εγκυρη γνωμη των αναβατων DUCATI.Ευχαριστω!

Re: multistrada 1100

Αρχικά δημιουργήθηκε από tony5
    γεια σας παιδια.Ειμαι νεος στην παρεα σας και πολυ αρρωστος με τη ducati.Σκεφτομαι αυτη την εβδομαδα να πραγματοποιησω τ΄όνειρο μου και να παρω το multi1100.Λοιπον επειδη πολλα ακουω(ζημιαρικα κτλ+οτι θα μετανοιωσω για την επιλογη μου),καλα και τα περιοδικα στις κριτικες τους,θα ηθελα ομως και την αποψη σας για τη συγκεκριμενη μηχανη.Οπως προαναφερα ειναι μεγαλη η αγαπη για την DUCATI και την αποφαση μου την εχω παρει,απλα θα εκτιμουσα πολυ την εγκυρη γνωμη των αναβατων DUCATI.Ευχαριστω!

μπες εδώ , http://www.startrekgr.com/desmo/ νιώσε τον παλμό,
    ρωτά τους κατόχους ότι θέλεις
    και καλορίζικη

''όσο απαξιωτικό είναι η μη συμπλήρωση αθλητών σε κατηγορίες ή τερματίζοντες στο βάθρο άλλο τόσο είναι το μοίρασμα κυπέλλων στην απονομή σε αθλητές που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα.
    Τώρα αν αυτό είναι στα πλαίσια διατήρησης καλών σχέσεων με τους αθλητές – πελάτες, πάω πάσο!''

Παρόμοια θέματα

1. Multistrada 1100 S Vs Triumph Tiger...
    από kalant στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 23:28
  2. Multistrada 1100S, πρώτες εντυπώσεις
    από ducati4me? στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2007, 16:20
  3. Multistrada 1100 και 1100s 2007
    από thePrince στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2006, 14:19

Κανόνες δημοσιεύσεων