Συναντηση της "κλικας" με τους μαχητες της...Στο μαγαζι τους..Εγω προσωπικα θελω να δω και τις δυο πλευρες..Ποιος συμφωνει?Ποιος θα ερθει?Ποιος εχει μπιστολια?Ποιος ειναι νταης?Ποιος θα συνεχισει να κρυβεται πισω απο το keyboard??
ΠΕΤΕ!!!!!!!!!!
Συναντηση της "κλικας" με τους μαχητες της...Στο μαγαζι τους..Εγω προσωπικα θελω να δω και τις δυο πλευρες..Ποιος συμφωνει?Ποιος θα ερθει?Ποιος εχει μπιστολια?Ποιος ειναι νταης?Ποιος θα συνεχισει να κρυβεται πισω απο το keyboard??
ΠΕΤΕ!!!!!!!!!!
Eσύ θα κάνεις τον παρατηρητή του ΟΗΕ?![]()
You BETA believe...
Εγώ θα ερχόμουν ευχαρίστως αλλά για λόγους δεοντολογίας δεν μπορώ να μπω σε μαγαζί που λέγεται
Δελεαρ
ακου Δελεαρ,
σε κάτι τέτοια μαγαζιά πηγαιναν ο Ψάλτης με τον Γαρδέλη και τον Μιχαλόπουλο.
Ελεος στο 2007 ήμαστε.![]()
εχεις καποιο προβλημα?για meeting ειπα ρε μεγαλε..δε θες?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Θα το ήθελα αλλά πρέπει να φύγω τρεις μέρες από τη δουλειά (-3 μεροκάματα) να βρώ να μείνω κανένα φτηνό ξενοδοχείο στην Αθήνα να χαλάσω μιά τρακοσαρού στο νερό και να περάσω και μια νύχτα στο καράβι για να δώ τι ????? και να μιλήσω με ποιούς ???? αφού τα βλέπω όλα εδώ μέσα και τζαμπέ.![]()
ρε φιλε οκ...αλλα αυτο ειναι ψεμα ..ολοι κρυβομαστε πισω απο ενα nic...Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
Θα το ήθελα αλλά πρέπει να φύγω τρεις μέρες από τη δουλειά (-3 μεροκάματα) να βρώ να μείνω κανένα φτηνό ξενοδοχείο στην Αθήνα να χαλάσω μιά τρακοσαρού στο νερό και να περάσω και μια νύχτα στο καράβι για να δώ τι ????? και να μιλήσω με ποιούς ???? αφού τα βλέπω όλα εδώ μέσα και τζαμπέ.![]()
Προσπαθώ να σε καταλάβω....Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
εχεις καποιο προβλημα?για meeting ειπα ρε μεγαλε..δε θες?
Το meeting, τι θέμα θα έχει?
Ποια ειναι η κλίκα?
Ποιοί οι μαχητές, νταήδες, πιστολάδες?
![]()
![]()
You BETA believe...
παρακαλουνται οσοι ειναι κατοχοι μπλε κρανους να προσελθουν στον ρολο των κυανοκρανωνΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
επισης καποιος που να πινει καφε και να τον παιζει ταυτοχρονα, για τον ρολο του Κοφι Αυναν
και μια ομαδα ατομων που προσφατως εκλαπει το μηχανακι τους για τον ρολο του OIME - αλι και τρις αλι
Το μέγεθος δεν μετράει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Εγω θα είμαι με τους νταήδες , λόγο μεγέθους !!![]()
Δεν εχεις παρει χαμπαρι περι κλικας και διαφωνουντων?Εγω θελω να ξερω ρε φιλε ποιος εισαι..Κακο ειναι?Δεν θελω ουτε να δειρω ουτε να με δειρουν..απλα θελω να δω αν φας τον dirtbird,ton kyriakost...klp...εσυ δεν?/?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Προσπαθώ να σε καταλάβω....
Το meeting, τι θέμα θα έχει?
Ποια ειναι η κλίκα?
Ποιοί οι μαχητές, νταήδες, πιστολάδες?
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
Το μέγεθος δεν μετράει ...
Και μήκος έχουμε !!
Εσυ .. Με ποιους εισαι ???Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
Δεν εχεις παρει χαμπαρι περι κλικας και διαφωνουντων?Εγω θελω να ξερω ρε φιλε ποιος εισαι..Κακο ειναι?Δεν θελω ουτε να δειρω ουτε να με δειρουν..απλα θελω να δω αν φας τον dirtbird,ton kyriakost...klp...εσυ δεν?/?
Τότε έτσι να λύσουμε τις διαφορές μας. Ποιός τον έχει πιο "επιμηκή"...Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Και μήκος έχουμε !!
Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
ρε φιλε οκ...αλλα αυτο ειναι ψεμα ..ολοι κρυβομαστε πισω απο ενα nic...
ΟΚ φίλε...αλλά πιό είναι το ψέμα...ότι μένω και δουλευω στη Ρόδο ???? Δεν κρύβομαι πίσω από κανένα nic οπότε κανόνισέ το και είμαι διατεθιμένος να έρθω.Μόνο κάνε το στις αρχές Νοεμβρίου που έχω λίγες μέρες κενές και υπόσχομαι να ανέβω για να σας γνωρίσω κι από κοντά.Αν μπορεσω και με το αεροπλάνο ακόμα καλύτερα.Κανόνισέ το.
Νίκος
1.Soichiro_CBF
2.????????????