Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ Mail....

ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ Mail....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. !!!
    ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ 17.10.2007

Καλησπέρα σε όλους.
    Ονομάζομαι Νίκος και είμαι διαχειριστής (Administrator) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Corolla Club.
    Eχθές δυστυχώς ένα μέλος μας είχε μια κακή εμπειρία την οποία μοιράστηκε μαζί μας και εγώ με τη σειρά μου εδώ με όλους εσάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Χτες το βράδυ καθώς γύριζα από Ελευσίνα χρησιμοποιώντας την Α.Ο. γύρω στο 1 km πριν τα διόδια (είμαι ήδη μέσα στην Α.Ο.) και ενώ προσπερνώ ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται στη δεξιά λωρίδα ξαφνικά βλέπω κάτι σαν πέτρες και χώματα να έρχονται κατα πάνω μου!! Δυστυχώς δεν πρόλαβα να αντιδράσω καθόλου και ακούω απλά το μπαμ, νομίζοντας αρχικά πως κάτι πάτησε το Avensis που προσπέρναγα και το εκτόξευσε πάνω μου. Σταματάω στα Διόδια που σχεδόν έβλεπα μπροστά μου και λέω στην κοπέλα πως κάτι είναι κανα χιλιόμετρο πριν στο δρόμο να παν να το ελέγξουν και τρώω το πρώτο ΣΟΚ.

Είναι κάτι γύφτοι που πετάνε πέτρες! αμα θέλετε να καλέσουμε το 100. Σταματάω δεξιά κατεβαίνω κάτω και πάω να ελέγξω αν έχω ζημιά...

Η σίτα από τον προφυλακτήρα μου έχει μια τρύπα μεγέθους γροθιάς και διάφορα άλλα κοπανήματα ο προφυλακτήρας, ενώ το ψυγείο από μέσα φαίνεται χτυπημένο, αλλά ευτυχώς χωρίς να τρέχει τίποτα.

Αφού έρχεται κάποιος από τα κινητά συνεργεία της Α.Ο, του λέω ενημέρωσε να πάει κάποιος εκεί γιατί μπορεί να το ξανακάνουν με πιο άσχημα αποτελέσματα. Μου λέει φιλαράκι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά τι να κάνουμε μπλα μπλα μπλα και μετά απο 10 λεπτά περίπου έρχεται και ένα φορτηγό με σπασμένο παρμπρίζ (με τις ανάλογες χριστοπαναγίες από μέρους μου για το ξύσιμο των @@ τους...)

Έρχεται η αστυνομία μετά από κανα 20λεπτο καταγράφει το συμβαν, μας λέει πως δε μπορεί να κάνει τίποτα, άμα θέλουμε να υποβάλλουμε μήνυση κατά αγνώστου πρέπει να πάμε στο Α.Τ Ασπροπύργου, στο οποίο δεν ήξεραν καν πως ακριβώς να με στείλουν για να πάω...

Αυτό που κατάλαβα είναι πως αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο και πως τόσο η Αστυνομία, όσο και η Α.Ο. φοβούνται να πλησιάσουν την περιοχή στην οποία είναι κράτος εν κρατει οι φίλοι μας οι γύφτοι.

Το γράφω κυρίως για να ενημερώσω τους χρήστες της Α.Ο. οτι ειδικά στο σuγκεκριμένο σημείο χρειάζεται τύχη και προσοχή για να περάσεις αλώβητος τις νυχτερινές ώρες (όπως αποδείχτηκε από τη στάση τόσο της αστυνομίας αλλά και της Α.Ο.). Καλή τύχη σε όλους λοιπόν γιατί νομίζω πως δεν είναι μακριά η ώρα που δεν θα τη γλιτώσει κάποιος μόνο με σπασμένα παρμπρίζ και προφυλακτήρες. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως σε αυτήν εδώ τη χώρα που ζούμε πρέπει πρώτα να γίνει ένα σοβαρό ατύχημα ή δυστύχημα μπας και ξυπνήσουν κάποιοι ώστε να αλλάξει μια τόσο επικίνδυνη κατάσταση (και άν )

ΥΓ. Μπορώ να κάνω κάτι στην Α.Ο. που ενώ γνωρίζει δεν ενημερώνει τους ανυποψίαστους χρήστες της;

Συγνώμη για το μακροσκελές post.

Όσοι από εμάς μπορούμε ας το διαδώσουμε.

Αυτά να τα ακούσουν αυτοί οι δημοσιογράφοι και πολιτικοί που για να αυξήσουν οι μεν την φήμη του κοινωνικού τους προφίλ και οι δε τις πιθανότητες να εκλεγούν μας έχουν κάνει να σκεφτόμαστε αν πρέπει να λέμε πως ζούμε σε ένα δημοκρατικό κράτος ή σε καθεστώς Ζιμπάμπουε.

Η Αττική οδός είναι ιδιοτικός δρόμος!
    Είναι υπεύθηνοι για ότι έπαθε το αυτοκινητό σου και πρέπει να σε αποζημιώσουν!

Απίστευτο....!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81

+1000 Να το ψάξεις,μην το αφήσεις έτσι.Αττική Οδός και Εγνατία Οδός είναι ιδιωτικοί δρόμοι
    Fortis Fortuna Adiuvat

καλα, δεν ειναι ακριβως ''ιδιωτικοι'' δρομοι.....

αυτο βεβαια δε σημαινει οτι δε δικαιουσαι αποζημιωση.....εννοειται οτι πληρωνεις το αυξημενο τιμημα της αττικης οδου, για την ασφαλεια και την οργανωση που σου παρεχει....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Η Α.Ο δεν αποζημιώνει.Παθών και μαθών.
    Άσχετα αν βρήκα την άκρη μου με την "άκρη" μου
    Σε γενικές γραμμές πήρα την απάντηση ότι δεν αποζημιώνουν.
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    πολυ μ@λακες ρπμ.
    :a29: :a37: :a017:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ε οχι και ιδιωτικοι οι δρομοι ρε παιδια...τι άλλο θα ακουσουμε....το οτι τους εκμεταλεύονται και εχουν υποχρεωση να τους συντηρουν δεν παει να πει οτι ειναι ιδιωτικοί....δηλαδή άμα ειναι ιδιωτικοί αν γουσταρει μια μερα μπορει να τον κλείσει η εταιρία ....

δεν φτάνει που πληρώνουμε διόδια μεσα στην Αθηνα για να εχουμε κατι που θα έπρεπε να το εχουμε ετσι και αλλιως ...

το πρόβλημα με τις πέτρες δεν λύνεται ...ειναι να μην σου τύχει...ποιος δεν θυμάται τον πετράκια στην παραλιακή....
    η Αττική οδό δεν εχει τα μεσα να αποτρέψει τέτοια πράγματα και δεν ειναι και αρμοδιότητά της....
    αυτό ειναι αρμοδιότητα της Αστυνομίας που όλοι ξέρουμε οτι ξίνουν τα @@@ τους....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    εχεις δικιο φιλε zzr2005(οι priest ειναι θεοι). Ειναι να μην σου τυχει και αρπαξεις κανενα δικανο και κυνηγας ταμτακους μες το βραδυ..

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αυτό που ξέρω είναι ότι στις περισσότερες γέφυρες έχουν πλέξιγκλας με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς ούτε να πηδήξει ούτε να πετάξει κάτι! Γιατί στην συγκεκριμένη δεν έχουν τίποτα????

Εδώ στο Ηράκλειο που έχουμε συνεχόμενες γέφυρες πάνω από την Α.Ο. Έχουν όλες κάτι που να προφυλάσεισ τον δρόμο από το οτιδήποτε!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Αυτό που ξέρω είναι ότι στις περισσότερες γέφυρες έχουν πλέξιγκλας με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς ούτε να πηδήξει ούτε να πετάξει κάτι! Γιατί στην συγκεκριμένη δεν έχουν τίποτα????

Εδώ στο Ηράκλειο που έχουμε συνεχόμενες γέφυρες πάνω από την Α.Ο. Έχουν όλες κάτι που να προφυλάσεισ τον δρόμο από το οτιδήποτε!!!!

το πλεξιγκλας ειναι για να ηχομονωνει τα εκει σπιτια οχι για προστασια της ΑΟ!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    το πλεξιγκλας ειναι για να ηχομονωνει τα εκει σπιτια οχι για προστασια της ΑΟ!

episis kai pegliksas(i opos to lete) na eixe, kaneis 10 vimata pros ta piso, petas pano apo to tzami (= pegliksas) tin petra e kai kapou tha vrei stoxo
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    episis kai pegliksas(i opos to lete) na eixe, kaneis 10 vimata pros ta piso, petas pano apo to tzami (= pegliksas) tin petra e kai kapou tha vrei stoxo

+1 σε αυτο που ειπες, ως αποδειξη οτι ΔΕΝ ειναι για προστασια αλλα για ηχομονωση + ελαττωση των ανεμων.
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    αλλα για ηχομονωση
    σωστα, ειναι ηχοπετασματα, σε πλεξι γκλας ή πάνελ...

εκει, παραδιπλα στην Α.Ο. υπαρχει καταυλισμός τσιγγάνων...

έχουν καταλάβει 20 στρέμματα χωραφια απο ατυχους αγρότες, και γίνεται του 3ου κόσμου λέμε...

βρωμιά και δυσοδία...

προφανως τιποτα τσιγγανοπουλα το εχουν δει παιχνιδι να πετανε πετρες...

η αστυνομια ευθυνεται, οπως πολύ σωστά ειπώθηκε... και σας πληροφορω πως σε περιπτωση ληστειας στον ασπροπυργο ή τσιγγανοι ευθυνονται ή ρωσσοπόντιοι

σε αμφωτερους η αστυνομια δεν κανει έφοδο αβίαστα...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2008, 01:28
  2. Μην με βρισετε αλλος μου το προτεινε...
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2007, 10:47
  3. mail οπωσ μου το στειλαν
    από sotos14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2007, 17:05
  4. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07
  5. Μου το στειλανε με μελι......και το μοιραζομαι μαζι σας!!
    από almalibera στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF