Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: Σκυλιά

Νέο μέλος

Σκυλιά

Αφού πέρασα 2 υπέροχες εβδομάδες στο νοσοκομείο και αφού δεν έπαθα τίποτα σοβαρότερο(Θλάση χιαστών και συνδέσμων δεξιού γόνατος και πολύ αίμα μέσα σε αυτό) επισκέπτομαι το forum για να με βοηθήσετε να λύσω το πρόβλημά μου, το οποίο είναι τα σκυλιά. Αδέσποτα και μη, κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα. Υπάρχει καμιά οργάνωση στην οποία μπορώ να απευθυνθώ για να γίνει κάτι? Επίσης σε περίπτωση ατυχήματος με σκύλο ο οποίος ανήκει σε κάποιον τί ακριβώς γίνεται? Ευχαριστώ

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: Σκυλιά

Αρχικά δημιουργήθηκε από DooKie
    Αφού πέρασα 2 υπέροχες εβδομάδες στο νοσοκομείο και αφού δεν έπαθα τίποτα σοβαρότερο(Θλάση χιαστών και συνδέσμων δεξιού γόνατος και πολύ αίμα μέσα σε αυτό) επισκέπτομαι το forum για να με βοηθήσετε να λύσω το πρόβλημά μου, το οποίο είναι τα σκυλιά. Αδέσποτα και μη, κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα. Υπάρχει καμιά οργάνωση στην οποία μπορώ να απευθυνθώ για να γίνει κάτι? Επίσης σε περίπτωση ατυχήματος με σκύλο ο οποίος ανήκει σε κάποιον τί ακριβώς γίνεται? Ευχαριστώ
    perastika file,
    distixos den nomizo na vrethei pote lisi me ta adespota
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    νομίζω ότι αν ο σκύλος δεν είναι αδέσποτος μπορείς να κυνηγήσεις τον ιδιοκτήτη αλλά λεπτομέρειες πολλές δεν ξέρω

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: Σκυλιά

Αρχικά δημιουργήθηκε από DooKie
    πρωτα απο ολα φιλε μου ταχεια αποθεραπεια σου ευχομαι και ποτε ξανα...
    προφανως ειχες πτωση εξαιτιας σκυλου...οκ συμβαιανουν αυτα...

αλλα να ρωτησω κατι;

απο οοοοοοοοοολα αυτα που αντιμετωπιζεις οταν κινεισαι με μοτοσικλετα θεωρεις τα σκυλια το νο 1 προβλημα;

εκστρατεια μαζικης εκκαθαρισης των αδεσποτων δεν μπορει να γινει (ευτυχως) οπου και αν απευθυνθεις.

τωρα αν η πτωση σου οφειλεται σε σκυλο που ''ανηκε'' σε καποιον μπορεις να στραφεις εναντιον του νομικα...θα το κανεις;

Retired Rider Το avatar του/της 675

Re: Re: Σκυλιά

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    θεωρεις τα σκυλια το νο 1 προβλημα;

συγνωμη αλλα ηταν αστειο..

σοβαρα τωρα δε λεω σιγουρα δεν ειναι και το σοβαροτερο πραμμα του κοσμου απλα επειδη στη γειτονια μου τυχαινει να υπαρχει μια συγκεκριμενη "συμμορια" να το πω σκυλων που ειλικρινα πιστεψτε με κανενας απ αυτους δεν κουν ατην ουρα του...

εχω δει μετα απο πολλες ενοχλησεις που ειχα μεχρι τωρα, οτι αν σταματησεις επιτοπου και δεν συνεχισεις για να σε κυνηγησουν καποια στιγμη φευγουν μονοι τους...
    προσωπικα σταματαω και κατεβαινω απο το μηχανακι αν χρειαστει...

Re: Re: Re: Σκυλιά

Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris

συγνωμη αλλα ηταν αστειο..

σοβαρα τωρα δε λεω σιγουρα δεν ειναι και το σοβαροτερο πραμμα του κοσμου απλα επειδη στη γειτονια μου τυχαινει να υπαρχει μια συγκεκριμενη "συμμορια" να το πω σκυλων που ειλικρινα πιστεψτε με κανενας απ αυτους δεν κουν ατην ουρα του...

εχω δει μετα απο πολλες ενοχλησεις που ειχα μεχρι τωρα, οτι αν σταματησεις επιτοπου και δεν συνεχισεις για να σε κυνηγησουν καποια στιγμη φευγουν μονοι τους...
    προσωπικα σταματαω και κατεβαινω απο το μηχανακι αν χρειαστει...
    αμα πιασεις και κολητηλικια μαζι τους να δεις που δεν θα σε ενοχλουν καθολου

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

Re: Re: Re: Re: Σκυλιά

αμα πιασεις και κολητηλικια μαζι τους να δεις που δεν θα σε ενοχλουν καθολου
    ορμόμενη από τα λόγια του el_hymador

Είναι πράγματι αλήθεια ότι αν σταματήσεις εκείνη την ώρα και κατέβεις από τη μηχανή δε σε πειράζουν! Σε όλους έχει τύχει! Απλά θέλει ψυχραιμία! Τώρα αν καταφέρεις και σε πλησιάσει και κάποιο με καλές διαθέσεις τότε δε θα έχεις ξανά πρόβλημα!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αν τα κερασεις και καμμια λιχουδια, μετα απο λιγο καιρο, ουτε λουκετο δεν θα βαζεις στο μηχανακι!!!!!!!

Νέο μέλος
    Eννοείται ότι όταν δεις σκύλο σταματάς και φεύγει... Όταν όμως οδηγείς σε δρόμο με 30-40 χιλιόμετρα και ξαφνικά πεταχτεί μπροστά σου εκεί τι κάνεις?Εδώ που μένω (Παπάγου-Χολαργο) είναι καθημερινό πρόβλημα για όσους οδηγούν μηχανάκια και όχι μόνο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DooKie

Όταν όμως οδηγείς σε δρόμο με 30-40 χιλιόμετρα και ξαφνικά πεταχτεί μπροστά σου εκεί τι κάνεις?

Άν σε αιφνιδιάσει τρομάζεις,λογικό είναι.
    Τί κάνεις;
    Κοιτάς να μήν πέσεις και σταματάς ή συνεχίζεις αναλόγως τί έχεις μπροστά σου.
    Συνιστώ το πρώτο γιατί το δεύτερο είναι πιο επικίνδυνο συνήθως.
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

οι ιδιοκτητες σκυλων ειναι υποχρεωμενοι να βγαζουν εξω τα σκυλια τους παντα δεμενα και σε ελεγχομενη απο αυτους αποσταση.επισης το φιμωτρο.απο κει και περα αν προκαλεσει το οτιδηποτε
    τον κυνηγας.επειδη εχω σκυλο στο λεω.εγω ειμαι στο τσακ με εναν με μπουλ τεριε να τον τρεχω.παντα χωρις λουρι και φιμωτρο και αγριευει συνεχεια σε ανθρωπους και σκυλια

αν τα αδεσποτα ειναι της γειτονιας,ο καλυτερος τροπος ειναι να τους δωσεις μερικες
    φορες καμια λιχουδια,παντα βραδυ ομως σε ωρες που δεν θα βλεπουν και οι αλλοι
    καλοι συνανθρωποι
    οτι κατι τους δινεις ωστε να εχουν λαβες μετα εναντιον σου
    η καβαλα φευγοντας ,σταματας ,δινεις-πετας λιχουδια μακρυα απο τη μηχανη και συνεχιζεις.
    με τα αδεσποτα ,ας γινουμε εμεις πιο υπευθυνοι και να μην τα πεταμε απο εδω και εκει,
    επειδη μας περασε...και καλο ειναι οποιος εχει να κανει στα θηλυκα μια στειρωση ωστε να γλυτωσει και την πυομητρα οταν μεγαλωσει.
    μεχρι τοτε,το προβλημα θα παραμενει..
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

πρόβλημα νο1 μπορέι να μην ειναι αλλά ότι σημαντικό πρόβλημα όταν οδηγάς μοτό είναι....
    αν τα βλέπεις καλώς ΑΝ όμως είναι "κρυμμένα" πίσω απο αυτοκίνητο και σου πεταχτούν ξαφνικά??

αν κυνηγήσω τον ιδιοκτήτη?φυσικά...

αν πέσω σε πεζό επειδή με έβγαλε σκύλος απο την πορεία...ο πεζός θα με κυνηγήσει?ή θα πει το καημένο το σκυλάκι και θα με ευχαριστεί που δεν το πάτησα?

σκυλί είχα...αλλά όταν είμαι πάνω στην μοτό ούτε λουκάνικα ούτε σοκολάτες θα πάρει...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    πρόβλημα νο1 μπορέι να μην ειναι αλλά ότι σημαντικό πρόβλημα όταν οδηγάς μοτό είναι....
    αν τα βλέπεις καλώς ΑΝ όμως είναι "κρυμμένα" πίσω απο αυτοκίνητο και σου πεταχτούν ξαφνικά??

αν κυνηγήσω τον ιδιοκτήτη?φυσικά...

αν πέσω σε πεζό επειδή με έβγαλε σκύλος απο την πορεία...ο πεζός θα με κυνηγήσει?ή θα πει το καημένο το σκυλάκι και θα με ευχαριστεί που δεν το πάτησα?

σκυλί είχα...αλλά όταν είμαι πάνω στην μοτό ούτε λουκάνικα ούτε σοκολάτες θα πάρει...

la_villa, ταξιτζηδες, Ι.Χ., παιδακια και οτιδηποτε αλλο πεταγεται ξαφνικα μπροστα μας, δεν ειναι μονο οι σκυλοι ...δυστυχως ειναι απροβλεπτη η πολη και οι συνθηκες που οδηγουμε επικινδυνες.

Τα ματια μας δεκατεσσερα, αυτο χρειαζεται!

δεν μπορω να σκεφτω ''λυση'' στο συγκεκριμενο προβλημα παντως...

la_villa, ταξιτζηδες, Ι.Χ., παιδακια και οτιδηποτε αλλο πεταγεται ξαφνικα μπροστα μας, δεν ειναι μονο οι σκυλοι ...δυστυχως ειναι απροβλεπτη η πολη και οι συνθηκες που οδηγουμε επικινδυνες.

δεν μπορω να σκεφτω ''λυση'' στο συγκεκριμενο προβλημα παντως...
    μια λυση δεν θα ηταν η στειρωση σε αυτα τα σκυλια ωστε τουλαχιστον να μην πολλαπλασιαζονται?

επισης θα ηταν καλο τα γαιδουρια οι ιδιοκτητες που παρατανε τα σκυλακια που δεν τα θελουν και γινονται αδεσποτα να ΜΗΝ το κανουν.

...δυστυχως ειναι απροβλεπτη η πολη και οι συνθηκες που οδηγουμε επικινδυνες.

αυτό εννοόυσα κι εγώ...μαζι με τα υπόλοιπα και οι σκύλοι αποτελούν κίνδυνο για μια μοτο
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2012, 22:04
  2. Αγρια σκυλιά!!!
    από Maira στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 00:45
  3. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΕΟ!!
    από Konti στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2006, 15:17
  4. Ξερετε πως ειναι τα σκυλια του Ronaldinio???
    από ΓκαζοφωνιΞ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2005, 14:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF