μασουσι,σημερα κατα τις 9...γυρναγα απο τη σχολη και πηγαινα για το λεοφωρειο...τρελη κινηση στον δρομο...εκει οπου η περικλεους στριβει δεξια και μπαινει για τα καλα στο μαρουσι(που αν συνεχιζε ευθεια στο απαγοραετικο βγαινει στο σταθμο του ηλετρικου),γινοταν χαμος,ειχε κολλησει το συμπαν...πεζος οπως ημουνα,περναω απο την μια μερια του δρομου(ερχομουνα απο τις κεφετερειες για να καταλαβετε) στην αλλη αναμεσα απο τα σταματημενα αυτοκινητα...φορουσα ακουστικα στα αυτια με δυνατη μουσικη αλλα προσεχα που παω και τι κανω και που παταω...με το ανεβαινω στο πεζοδρομιο,αντιλαμβανομαι ενα παπακι να ερχεται απο τα αριστερα μου,επανω στο πεζοδρομιο,αναποδα στο μονοδρομο για να βγει στον κεντρικο...δε με ειχε δει αυτος,ευτυχως τον ειδα εγω...σταματησε στον 1 ποντο απο διπλα/πανω μου...ενα βημα να χα κανει θα με ειχε χτυπησει γιατι δεν εβλεπα πισω απο τα σταματημενα αυτοκινητα καιι αυτος ερχοταν αναποδα στο πεζοδρομιο...φορουσε κρανος(ο θεος να το κανει κρανος...............),ηταν ντελιβερυ και αλλοδαπος....του ριχνω ενα βλεμμα(επειδη ερχοτανε αναποδα και οχι επειδη ειναι αλλοδαπος) και μου λεει " αντε περνα " με τα αυτια καβεασμενα στο πατωμα...και ρωταω εγω,αν με χτυπουσε,τι θα γινοτανε??ποιος θα πηγαινε μεσα?βεβαια και αν το πουλι μου ειχε νυχι θα ταν δαχτυλο αλλα αμαν πια με τον καθε παπακια εκει εξω...νευριασα τοσο πολυ εκεινη τη στιγμη γιατι μολις πισω μου περναγε παιδακι με τη γιαγια του(και δε ξερω αν θα καταλαβαινε η γιαγια τι την χτυπησε...)....ευτυχως δε χτυπησε κανενας...