Είπα να κάνω την επανεμφάνιση μου στο forum με λίγη γκρίνια!!!![]()
Βράδυ, πριν λίγο καιρό, σε ένα κωλόστενο στο Παγκράτι που διασταυρώνεται με ένα άλλο κωλόστενο. Είμαι με το θηρίο και πάω χαλαρά την κοπέλα μου στο σπίτι. Κάνω να στρίψω και βλέπω εναν μ@λ@κ@ να έρχεται απο αριστερά, σε σχετική απόσταση, και να γκαζώνει για να προλάβει... Επειδή είμαι και λίγο κοπρίτης τον γράφω στα @ρχίδι@ μου και βγαίνω λίγο, ο τύπος αγχώνεται και πλακώνεται στα φρένα. Εγω έχω σταματήσει... Τον κοιτάω και βλέπω οτι ξεφυσά εκνευρισμένος...
Κοιτάω πίσω μου να βεβαιωθώ και του λέω:
Εγώ: Μεγάλε, ξέρεις είμαι απο δεξιά...
Μ@λ@κ@ς: Τι λες, ρε σοβαρά; Και τι θα πει αυτό;
Ε: Δεν έχω stop άρα έχω πρωτερεότητα...
Μ: Τι λές ρε, εδω είναι κεντρικός ο δρόμος δεν ισχύει αυτό.:hypnotize
Ε: (ακόμα ψύχραιμος) Το δίπλωμα πως το πηρες, με μέσο; Απο δεξιά έχω πρωτερεότητα...
Μ: Δηλαδή στην Βουλιαγμένης αν βγείς απο δεξιά έχεις πρωτερεότητα;
Ε: 1. Οι απο δεξιά κάθετοι στην Βουλιαγμένης έχουν όλοι stop και 2. εδώ δεν είναι λεοφώρος είναι στενό...
Μ: Λες μαλακίες... Εγώ ξέρω... Εχω τρακάρει με αυτοκίνητο και φορτηγό εδω και με πληρώνανε.![]()
Ε: Και είπες απόψε να τρακάρεις και με μηχανή;;;;!!!! Και στο κάτω κάτω αν είσαι τόσο σίγουρος κανε λιγο πίσω και χτύπα με, να δούμε ποιός θα πληρώνει ποιόν.
Φυσικά δεν το έκανε και απο το να κάθομαι να χάνω το σάλιο μου του εδωσα μια ευχη σχετική με την λέξη ΓΑΜΟΣ και έφυγα. Το θέμα είναι οτι ο τύπος οδηγούσε ΜΗΧΑΝΗ!!! Έχω συνηθίσει να βλέπω μ@λ@κες με αυτοκίνητα που δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4, αλλά αυτοι είναι έτσι γιατι νωμίζουν οτι το κουτί τους προστατεύει, αλλά με μηχανή ρε πού@#$%!!!
Βέβαια το οτι οδηγούσε Varadero και φόραγε ένα κρανάκι απο αυτά τα μισά που καλύπτουν μόνο το πάνω μέρος του κεφαλιού λέει πολλά για το τι οδηγός ήταν. Ελπίζω να είναι από αυτούς που μολις πιάσουν τα κρύα αφήνουν την μηχανη και παίρνουν το κουτί γιατι είναι ψυχοφθόρο να φυλάγεσαι απο αυτοκίνητα, λεωφορία, φορτηγά, πεζούς, παπάκια και μαζί με όλα αυτά και ΜΗΧΑΝΕΣ (τα παπάκια ειναι μια κατηγορία μόνα τους, εξίσου επικίνδυνα με τα taxi!!!!).
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ!!!!!!![]()