Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 74

Θέμα: τι είναι αγάπη;

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

τι είναι αγάπη;

Ρεβέκκα, 8 ετών
    "Όταν κάποιος σε αγαπά, ο τρόπος που προφέρει το όνομά σου είναι διαφορετικός. Ξέρεις ότι το όνομά σου είναι ασφαλές στο στόμα του"
    Βασίλης, 4 ετών
    "Αγάπη είναι όταν ένα κορίτσι βάζει άρωμα κι ένα αγόρι άφτερ σέιβ και μετά βγαίνουν έξω μαζί και μυρίζουν ο ένας τον άλλον"
    Κάρολος, 5 ετών
    "Αγάπη είναι όταν βγαίνεις για φαγητό και δίνεις στον άλλο τις μισές τηγανιτές σου πατάτες χωρίς να του ζητάς να σου δώσει κι αυτός από τις δικές του"
    Χριστίνα, 6 ετών
    "Αγάπη είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς όταν είσαι κουρασμένη"
    Λευτέρης, 4 ετών
    "Αγάπη είναι όταν η μαμά φτιάχνει καφέ για τον μπαμπά και πίνει πρώτα μια γουλιά εκείνη για να δει αν τον πέτυχε"
    Δανιήλ, 7 ετών
    "Αγάπη είναι όταν φιλιέσαι όλη την ώρα. Μετά βαριέσαι να φιλιέσαι αλλά θέλεις να είσαι συνέχεια μαζί με τον άλλον και να μιλάτε. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου έτσι κάνουν. Κι όταν φιλιούνται εμένα μου φαίνεται αηδία".
    Αιμιλία, 8 ετών
    "Αγάπη είναι όταν είσαι στο δωμάτιό σου τα Χριστούγεννα κι ανοίγεις τα δώρα. Αν σταματήσεις το άνοιγμα... θ` ακούσεις την αγάπη"
    Πάνος, 7 ετών
    "Αν θέλεις να μάθεις να αγαπάς καλύτερα, πρέπει να ξεκινήσεις από έναν... φίλο που δεν χωνεύεις"
    Τζένη, 8 ετών
    "Αγάπη είναι όταν λες σ` ένα αγόρι ότι σου αρέσει το πουκάμισό του, κι αυτός το φοράει μετά κάθε μέρα"
    Θωμάς, 7 ετών
    "Σε μία σχολική εκδήλωση και πριν παίξω πιάνο, μ` έπιασε φόβος πάνω στη σκηνή. Τότε κοίταξα κάτω και είδα τον μπαμπά μου να με χαιρετάει χαμογελώντας. Ήταν ο μόνος που το έκανε αυτό. Τότε μου πέρασε ο φόβος"
    Μαρία, 8 ετών
    "Η μαμά μου με αγαπάει πιο πολύ απ` όλους. Κανένας άλλος δεν έρχεται να με φιλήσει όταν πέφτω για ύπνο"
    Κλαίρη, 6 ετών
    "Η αγάπη είναι όταν η μαμά δίνει στον μπαμπά το καλύτερο κομμάτι από το φαγητό"
    No comments!!!!!!!!

αγάπη ειναι.................................

κάτι που το έχουμε ξεχάσει και μας το θυμίζουν τα αθώα μυαλά αυτών των παιδιών.
    γιατί απο τρελό κι απο μικρό μαθαίνεις την αλήθεια

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: τι είναι αγάπη;

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly

"Αγάπη είναι όταν φιλιέσαι όλη την ώρα.

? ego ta ksera allios.
    otan filiese oli tin ora eisai erotevmenos.meta variese na filas kai kaneis mono sex.
    tote einai i agapi
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αγαπη είναι να ξαναχτίζεις ένα μισοδιαλυμένο Honda AX-1, που είναι κομμάτι της ζωής σου για δεκατέσσερα χρόνια .

Οταν το καταφέρεις , έχεις ρόδα να κινείσαι , και τις αναμνήσεις σου, πάλι ζωντανές .
    Αμα κερδίσεις δε, και δυο δράμια θαυμασμό για το κατόρθωμα ... εεεε χαλάλι σου !!

Οποιος αγαπά πραγματικά , είναι ήρωας στις μέρες μας , και τον αξίζει το θαυμασμό !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Αγαπη είναι να ξαναχτίζεις ένα μισοδιαλυμένο Honda AX-1, που είναι κομμάτι της ζωής σου για δεκατέσσερα χρόνια .

Οταν το καταφέρεις , έχεις ρόδα να κινείσαι , και τις αναμνήσεις σου, πάλι ζωντανές .
    Αμα κερδίσεις δε, και δυο δράμια θαυμασμό για το κατόρθωμα ... εεεε χαλάλι σου !!

Οποιος αγαπά πραγματικά , είναι ήρωας στις μέρες μας , και τον αξίζει το θαυμασμό !!
    μου'κανες παρατηρηση ότι σε καποιες ευχες μου δεν συμπεριέλαβα την λέξη αγάπη...

με το ανωθεν γραπτό σου δείχνεις πώς όχι μονο δεν ξερεις τι σημαινει αγάπη (συναισθημα απο ζώντα οργανισμό πρός ζώντα )

αλλά εισαι και ο ορισμός της μετριοφροσυνης

Δεν ειναι ολα αυτα τα παιδια αθωα.
    Καποια ειναι παρατηριτικα ,καποια αντιλαμβανονται την αγαπη ως ερωτοτροπια,και καποια αναπαραγουν τα λογια γονεων.
    Σιγουρα ομως ειναι χαριτομενα
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    μου'κανες παρατηρηση ότι σε καποιες ευχες μου δεν συμπεριέλαβα την λέξη αγάπη...

με το ανωθεν γραπτό σου δείχνεις πώς όχι μονο δεν ξερεις τι σημαινει αγάπη (συναισθημα απο ζώντα οργανισμό πρός ζώντα )

αλλά εισαι και ο ορισμός της μετριοφροσυνης
    Αμα ήξερες τι είναι αγάπη , θα ήξερες και να αγαπήσεις ...

Η αγάπη φίλτατε !! είναι η ΔΥΝΑΜΗ ... μια δύναμη που σε κάνει, να κάνεις, τα αδύνατα, δυνατά .

Για να αποκτήσεις αυτήν την δύναμη , πρέπει να υπάρξει ένας λόγος , για να μπορέσεις να φρενάρεις την λογική σου , που σου υποβάλει την υπερπροστασία του εγώ σου !!
    Ετσι ώστε να είσαι έτοιμος να θυσιαστής για έναν σκοπό , χωρίς δεύτερη σκέψη !!

Η φράση ..... συναίσθημα από ζώντα οργανισμό προς ζώντα ... ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ που εχω ακούσει στα 38 χρόνια της ζωής μου ..

Κατά προέκταση, των δικών σου, φράσεων ... η αγάπη προς την ΠΑΤΡΙΔΑ είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ .

Αυτα τα λίγα ... και γεια μας !!

Η αγάπη φίλτατε !! είναι η ΔΥΝΑΜΗ ... μια δύναμη που σε κάνει, να κάνεις, τα αδύνατα, δυνατά .
    συμφωνώ

Για να αποκτήσεις αυτήν την δύναμη , πρέπει να υπάρξει ένας λόγος , για να μπορέσεις να φρενάρεις την λογική σου , που σου υποβάλει την υπερπροστασία του εγώ σου !!
    Ετσι ώστε να είσαι έτοιμος να θυσιαστής για έναν σκοπό , χωρίς δεύτερη σκέψη !!

πάλι συμφωνώ...

Η φράση ..... συναίσθημα από ζώντα οργανισμό προς ζώντα ... ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ που εχω ακούσει στα 38 χρόνια της ζωής μου ..
    δεν καταλαβαινω πώς μπορεί κάποιος να αγαπήσει κάτι που δε μπορεί να ανταποδώσει την αγαπη του, κατι που δεν μπορεί να την κατανοησει και να την δεχθέι; πώς μπορεί να νοιωσει κανείς την ολοκλήρωση της ψυχης μεσα απο κατι άψυχο;

Κατά προέκταση, των δικών σου, φράσεων ... η αγάπη προς την ΠΑΤΡΙΔΑ είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ .
    μα η πατριδα δεν ειναι το χώμα... είναι η ιδέα, ειναι κατι άϋλο, ειναι ενα πιστευω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Κι εγω σ'αυτον που 8α αγαπησω...8α του δωσω το ΚΛΡ μου....

Αλλα 8α εχω παρει το ΧΜΟΤΟ πρωτα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober

Χιλιόμετρα;Πρώτο χέρι είναι;Φωτογραφίες;

Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober

mmm
    xalasan oi kairoi, palia oi nifes dinane proikia, xorafia, za, elies, kai simera tis pairnoume me to vraki tous, ante ke me ena KLR..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Χωρίς να ξέρω γιατί αυτή η "διαφωνία", μένω εκτός και λέω τα εξής, επειδή μου φαίνονται όμορφα και ρομαντικά

δεν καταλαβαινω πώς μπορεί κάποιος να αγαπήσει κάτι που δε μπορεί να ανταποδώσει την αγαπη του, κατι που δεν μπορεί να την κατανοησει και να την δεχθέι;
    Ο Βούδας λέει, Το λουλούδι ανθίζει επειδή έτσι είναι η φύση του, οχι επειδή το θαυμάζουμε, αγάπα γιατι έτσι είναι η φύση σου, όχι επειδή περιμένεις αντάλλαγμα..

πώς μπορεί να νοιωσει κανείς την ολοκλήρωση της ψυχης μεσα απο κατι άψυχο;
    Όταν φτάνεις σε ένα στόχο που έχεις βάλει, δε νιώθεις ολοκληρωμένος;
    Δε σε ολοκληρώνει αυτό το κάτι, αλλά ο ίδιος σου ο εαυτός, που κατάφερε και έφτασε λίγο ποιο ψηλά. Νιώθεις ωραία για τον εαυτό σου, όχι για το ένα δευτερόλεπτο μείον, ή για το γόνατο που έξυσες.. (είπαμε MOTO.gr )
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun

Ο Βούδας λέει, Το λουλούδι ανθίζει επειδή έτσι είναι η φύση του, οχι επειδή το θαυμάζουμε, αγάπα γιατι έτσι είναι η φύση σου, όχι επειδή περιμένεις αντάλλαγμα..

o voudas leei: min kaneis kati gia to antalagma alla kanto an to theleis
    den sou leei agapa mia petra epeidi eisai vlamenos kai as min pareis antalagma
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    o voudas leei: min kaneis kati gia to antalagma alla kanto an to theleis
    den sou leei agapa mia petra epeidi eisai vlamenos kai as min pareis antalagma
    Σαφώς..

Λάμπρος

My precious
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	arthurs stone2.jpg 
Προβολές:	544 
Μέγεθος:	71,8 KB 
ID:	107817

Λάμπρος

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να τι είναι πολιτική
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2010, 17:28
  2. τι ειναι περιπου 18cm και λατρευουν οι γυναικες;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2004, 15:14
  3. Απαντήσεις: 0