Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
ΑΥτό που έβαλες είναι FZ1 naked....Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
, τι λετε Fz6 η 696 ;
![]()
Δεν ξέρω να σου πω κάτι για αυτό που ρωτάς, εκτός του ότι θα τα χαρείς πάρα πολύ στο επαρχιακό δίκτυο και ότι το 696 είναι κουκλάρααααα :a07: :a07:
Ναι αλλα αν κι εχω δει στο δρομο λευκο 600αρη δε μπορω να βρω στο google :rotflmao: Οσο για το 696 προχθες βραδυ το ειδα παρκαρισμενο κι επαθα πλακα.... την επομενη ωρα την εφαγα σ' ενα hell κολλημενος στη βιτρινα τουΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
ΑΥτό που έβαλες είναι FZ1 naked....![]()
Δεν ξέρω να σου πω κάτι για αυτό που ρωτάς, εκτός του ότι θα τα χαρείς πάρα πολύ στο επαρχιακό δίκτυο και ότι το 696 είναι κουκλάρααααα :a07: :a07:![]()
ε μα τοτε φιλτατε τι το σκεφτεσαι?
αφου η καρδουλα σου χτυπαει σε ηχο ερωτας αλα ιταλικα,παρε το το μωρο σου λεω.
μιας και εχω οδηγησει το ιταλικο..
αν θελεις γκαζια και ανεση στο ταξιδι.....παρε τον γιαπωνεζο..
αν θελεις στυλ και ραθυμους ρυθμους παρε τον ιταλο..
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
και τα δύο γυμνά είναι επομένως η άνεση στο ταξίδι πάει περίπατο. Για τους ράθυμους ρυθμούς...Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
μιας και εχω οδηγησει το ιταλικο..
αν θελεις γκαζια και ανεση στο ταξιδι.....παρε τον γιαπωνεζο..
αν θελεις στυλ και ραθυμους ρυθμους παρε τον ιταλο..έχω την εντύπωση ότι στο επαρχιακό δίκτυο, το fazer πίνει τρελλό τσάϊ απ΄το 696.
![]()
Αφού έχεις ήδη Fazer πάρε το Ducati.
Αντιπρόταση:Street triple δαγκωτό!Το 'χω οδηγήσει στην Παστίδα στο δασάκι και δεν παίζεται!Τρελλός ήχος,φοβερό στρίψιμο!!
θα σε κουράσει η DUCATI λίγο αλλα είναι κουκλάρα οπότε αν σου αρέσει και εσένα περί ορέξεως .........
Εγω πάντως φοβάμαι να πάρω ιταλικο όμορφα μεν αλλα......οταν δουλεύουν δε
Το ειχα σκεφτει αλλα πρωτα απ' ολα δε μ' αρεσουν τα φωτα του που ειναι σα ματια με ελατηρια ετοιμα να πεταχτουν προς τα εξω και δευτερον μιλαμε για Ηπειρο οποτε ακομη και να λυσω το θεμα της αγορας πως θα λυσω το θεμα των service; Φοβος που ισχυει και για τη Ducati. Αλλα δε θελω να συμβιβαστω μονο και μονο επειδη δε θα βρω μηχανικο. Θεωρειται δεδομενο ενα ταξιδι το μηνα για Αθηνα, αν και φυσικα η επιστροφη στα γυμνα μετα απο τοσα χρονια δε με τρελαινει κιολας για ταξιδι.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Αφού έχεις ήδη Fazer πάρε το Ducati.
Αντιπρόταση:Street triple δαγκωτό!Το 'χω οδηγήσει στην Παστίδα στο δασάκι και δεν παίζεται!Τρελλός ήχος,φοβερό στρίψιμο!!
Αν δε σε ενδιαφερει η μεταπωληση χτυπα τπ τερατακι!
Μιας και το γουσταρεις κιολας![]()
Αφού το θέλεις μονο για προσωπικη ευχαριστηση σε επαρχιακο οδικο δικτυο τότε ασυζητητή πάρε το monster :smilea:
I consume therefore I exist
Κοτζαμ Ήπειρος και δεν έχει συνεργείο για Triumph;Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Το ειχα σκεφτει αλλα πρωτα απ' ολα δε μ' αρεσουν τα φωτα του που ειναι σα ματια με ελατηρια ετοιμα να πεταχτουν προς τα εξω και δευτερον μιλαμε για Ηπειρο οποτε ακομη και να λυσω το θεμα της αγορας πως θα λυσω το θεμα των service; Φοβος που ισχυει και για τη Ducati. Αλλα δε θελω να συμβιβαστω μονο και μονο επειδη δε θα βρω μηχανικο. Θεωρειται δεδομενο ενα ταξιδι το μηνα για Αθηνα, αν και φυσικα η επιστροφη στα γυμνα μετα απο τοσα χρονια δε με τρελαινει κιολας για ταξιδι.![]()
![]()
Σε σχέση με τη Ducati πάντως πολύ καλύτερησε θέμα συντήρησης και ευχρηστίας.
Αν πηγαίνεις Αθήνα τότε δεν πας για γυμνό,δεν παλεύεται.
Δεν κρατάς λέω γω το Fazer και αργότερα βλέπεις;
Ο δικός σου 98άρης διάφέρει απ'το S2 λόγω euro,το S2 έχει χάσει καναδυο βουκεφάλες.
Εχω ηδη 40000 βαρια θα φτασω τις 70000 σε 2 χρονια κι αυτη ειναι η ενσταση μου οτι δε θα μπορεσω να το δωσω, επιπλεον χρειαζομαι τα λεφτα αυτη τη στιγμη, γι' αυτο λεω απο Γεναρη και οικονομικα για γυμνο αναγκαστικα μιας κι αυτη τη φορα θελω και abs. Απλα αν επαιρνα το fz6 εχω καποιες ακρες για να του φορεσω πολυ πιο μετα το ολοσωμο δεν ξερω πως λεγεται που μοιαζει με του fjr. Και υποπτευομαι οτι ειναι μονοδρομος να παρω την ιδια μηχανη τελικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Κοτζαμ Ήπειρος και δεν έχει συνεργείο για Triumph;![]()
![]()
Σε σχέση με τη Ducati πάντως πολύ καλύτερησε θέμα συντήρησης και ευχρηστίας.
Αν πηγαίνεις Αθήνα τότε δεν πας για γυμνό,δεν παλεύεται.
Δεν κρατάς λέω γω το Fazer και αργότερα βλέπεις;
Ο δικός σου 98άρης διάφέρει απ'το S2 λόγω euro,το S2 έχει χάσει καναδυο βουκεφάλες.
Αν το πουλήσεις με 70000χλμ πόσα λ7 θα χάσεις σε σχέση με το αν το πουλήσεις τώρα;
Σίγουρα λιγότερα με το αν το πουλήσεις τώρα και πάρεις καινούριο FZ6.
Αν θες τα λ7 καλύτερα πούλα τ'άλογά σου(είναι σκληρό,το καταλαβαίνω...) και μείνε με τ'αμάξι.Με το αγόρα-πούλα σιδερικά κανείς δεν κέρδισε.
Στην τελική ξανά το ίδιο μηχανάκι θα ξενερώσεις τη ζωή σου...Καλύτερα πούλα το Fazer και πάρε μετάχειρο FZ6!(τί σκέφτηκα πάλι ρε...
)