....και κρύβει εκπλήξεις
Ειδικά όταν έχεις αποφασίσει να πας για καφέ την μοναδική Κυριακή που γίνεται ο Μαραθώνιος της Αθήνας και στους γύρω δρόμους γίνεται της π**τ@νας απο κίνηση...
Ως γνωστόν, όλα στον κόσμο διέπονται απο τις θεωρίες χάους, απροσδιοριστίας και πιθανοτήτων. Όταν διέρχεσαι ανάμεσα απο ακινητοποιημένα αυτοκίνητα (το χάος), δεν μπορείς να γνωρίζεις ταυτόχρονα και τις προθέσεις και την ετοιμότητα των υπολοίπων οδηγών (η απροσδιοριστία) και αυξάνεις τις πθανότητες να δεις μια πόρτα ανοιγμένη![]()
Εν ολίγοις...
Υμηττού, στο Παγκράτι, διαολεμένη κίνηση, η μοναδική οδός διαφυγής μια και οι Μεσογείων, Βασ. Σοφίας και Κωνσταντίνου κλειστές λόγω μαραθωνίου.
Ελιγμοι, βεντιλατέρ, συμπλέκτης-φρένο, πρώτη-δευτέρα![]()
Και...
Ανοίγει ξαφνικά η δεξια πόρτα απο εξ αριστερών αυτοκίνητο...ήχος μετάλλου και γυαλικών
Παππούς συνεπιβάτης σαστισμένος
Παππούς οδηγός επισης σαστισμένος![]()
Σταματάμε πιο πάνω, το αριστερό φλας επιβεβαίωσε εξ' ολοκληρου την ύπαρξη των τριών νόμων που προανέφερα και μαςοριστικά
Οι δύο παππούδες ευγενέστατοι, δεν υπήρχαν άλλες απώλειες πλην του φλας (το οποίο δείχνει πόσο κοντα και πόσο λιγο - ευτυχώς - άνοιξε η πόρτα). Τσακώθηκαν μεταξύ τους ποιος θα με πρωτοπληρώσει, τελικά ο συνεπιβάτης μου έδωσε ένα ποσό που μάλλον υπερκαλύπτει τα μάλλα τη ζημιά και μάλιστα ήθελε να μου δώσει και 10 ευρώ να πιω μια μπύρα :wacko:
Μοναδική παραφωνία, ο κλασσικός μαλ@κας πισω δεξιά μου οδηγός αυτοκινήτου (γύρω στα 30) ο οποίος έβγαλε το πόρισμα οτι έφταιγα γιατί "πήγαινα με 1000!" :rotflmao:
Αυτά![]()
![]()
![]()