Αν καποιος θεσσαλονικιος συμφουριτης εχει σκοπο να παει λαρισα αυριο σαββατο κατα τις 11 το πρωι,ας στειλει π.μ μιας και εγω θα κανω αυτην την διαδρομη!!![]()
Αν καποιος θεσσαλονικιος συμφουριτης εχει σκοπο να παει λαρισα αυριο σαββατο κατα τις 11 το πρωι,ας στειλει π.μ μιας και εγω θα κανω αυτην την διαδρομη!!![]()
Αχ μωρή κουφαλίτσα,θέλεις και παρέα στις 'υποπτες εξορμήσεις σου(με πιανείς?????)?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
χαχαχαχα!!!:rotflmao: :rotflmao:
σσσσσσ κρυβε λογια,,εδω μεσα εχει καποιους υποχθονιους κυπριους-κρητικους οι οποιοι εχουν παρε δωσε με την stazi!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από snatch
Αχ μωρή κουφαλίτσα,θέλεις και παρέα στις 'υποπτες εξορμήσεις σου(με πιανείς?????)?
χαχαχαχα!!!:rotflmao: :rotflmao:
Εμένα περιμένατε, να σας «ανοίξω» τα μάτια;Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
σσσσσσ κρυβε λογια,,εδω μεσα εχει καποιους υποχθονιους κυπριους-κρητικους οι οποιοι εχουν παρε δωσε με την stazi!!!
![]()
Aπό κοντά είναι ακόμα πιο ωραία η διχρωμία,το είχες και κάτω από την τέντα και ήταν και στεγνό
Big Brother mode on :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat