Παρατήρησα πριν από λίγες μέρες μια διαρροή λαδιών. Ήταν ακριβώς κάτω από το κεντρικό σταντ . Επειδή ήταν αρκετά ξανθό , υπέθεσα ότι ήταν από το σασμάν που σχετικά πρόσφατα είχα επισκευάσει. Καμιά φλατζούλα λέω θα είναι, αλλά ας το δει ο μάστορας να δούμε τι ακριβώς παίζει . Φυσικά είχα κάνει λάθος, από το σασμάν δεν τρέχει τίποτα ! Ο κινητήρας χάνει τα λαδάκια του ! Τι έγινε; Το πλαϊνό σταντ έσπασε την βάση του και αυτή με την σειρά της τον κινητήρα ! Ράγισμα λοιπόν στο ύφαλα του πλοίου !!! Επισκευάζεται , βέβαια , με κάτι ειδικά μείγματα κόλλας από ότι μου είπαν , αλλά θα πρέπει να αποφεύγω στο μέλλον την χρήση του πλαϊνού… Σαν τα σκουτεράκια ένα πράγμα …Θα σταματάω για τσιγάρα και θα το σηκώνω στο διπλό …
Για να προλάβω μερικούς που θα προτείνουν να το πουλήσω το ρημάδι , να σας πω ότι κάτι τέτοιο πλέον είναι αδύνατο… Δεν νομίζω να βρεθεί άνθρωπος που να το πάρει με τέτοια ζημιά και φυσικά ούτε λόγος για να το κρύψω από πιθανό αγοραστή…
Περίεργος είμαι να ακούσω αν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλο ή και εδώ είμαι πρωτότυπος και τυχερός!!!