Kαλημερα
ρε παιδια εχει ψωνισει κανεις απο το συγκεκριμενο site απο ασφαλεια συναλλαγων τι λεει και σε ποσες μερες ερχονται τα πραγματα,εχει κατι κουφες τιμες για κρανακια μηπως βρομαει τιποτα
thanks.![]()
Kαλημερα
ρε παιδια εχει ψωνισει κανεις απο το συγκεκριμενο site απο ασφαλεια συναλλαγων τι λεει και σε ποσες μερες ερχονται τα πραγματα,εχει κατι κουφες τιμες για κρανακια μηπως βρομαει τιποτα
thanks.![]()
οι κλέφτες οι δικοί μας έμποροι/αντιπρόσωποι, αυτό βρωμάει....Αρχικά δημιουργήθηκε από PROST
...εχει κατι κουφες τιμες για κρανακια μηπως βρομαει τιποτα
thanks.![]()
έχει ψωνίσει αρκετός κόσμος απο fc-moto, όχι εγω προσωπικά ακόμα, αλλά ετοιμάζομαι...
Δεν βρωμάει τίποτα, εχω ψωνίσει κράνος Arai RX7, σε 10 μέρες περίπου ηρθε με UPS σπίτι μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από PROST
Kαλημερα
thanks.![]()
Αυτη την εποχή οι προσφορές που εχει δεν ειναι και πολλές, εχει λίγα νούμερα.
Πρέπει να πας στα details για να δεις σε τι νούμερα υπάρχει διαθέσιμο κάθε κράνος.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Και εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος απο το εν λόγω κατάστημα.
Επίσης μπόρεις να πληρώσεις και με αντικαταβολή.
![]()
Και εγω εχω ψωνησει απο εκει....
Σε 10 μερες ειχαν ερθει με ups οπως προειπε και ενας φιλος...και ολα μια χαρα...
Εχε υπ οψιν οτι μπορεις να πληρωσεις και cash on delivery...ουτε πιστωτικες καρτες ουτε τπτ...
απο εξοδα ειναι οντως 10,90 ευρω η εχει και τιποτα τελωνεια και μαλακιες;
Αρχικά δημιουργήθηκε από PROST
απο εξοδα ειναι οντως 10,90 ευρω η εχει και τιποτα τελωνεια και μαλακιες;
τπτ απολυτως...
Άντε να βάζουν μυαλό σιγά σιγά οι αντιπρόσωποι λέμεεεεε![]()
Έψαχνα για Schuberth και μου ζητάγανε 450άρες για το S1 εδώ οι πονηρίδηδες και στο fcmoto με 350 καθάρισες![]()
Στο ebay πάλι βρίσκεις ρέπλικες Arai RX7 από 300 ευρώ όταν εδώ ζητάνε 700![]()
![]()
Πραγματικα αυτη η ICON εχει κατι φοβερα σχεδια. Δεν τα εχω βρει πουθενα εδω για δοκιμη και επιτοπια εκτιμηση. Γουρουνι στο σακι δεν λεει.
αντικαταβολη;
δεν το'χα δει.δηλαδη πληρωνεις την εταιρεια ντελιβερι οταν στο φερει;πολυ καλο!![]()
οσοι πηρατε κρανη ειναι τα ευρωπαικα μοντελα;εννοω αν εχουν εγκριση ευρωπαικης ενωσης(ECE);
Είναι και αυτό βασικό , το κακό είναι πως δε τα εισάγει κανείς εδώ , ειδικά τα ICON ώστε να τσεκάρουμε νούμερα ...κατά τα άλλα μόλις παρράγγειλα ένα ζευγάρι alpinestars moto gp κάτι που τα περιτρυγίριζα από καιρό ...γύρω στα 180 λάκια.Αρχικά δημιουργήθηκε από panosER5
Πραγματικα αυτη η ICON εχει κατι φοβερα σχεδια. Δεν τα εχω βρει πουθενα εδω για δοκιμη και επιτοπια εκτιμηση. Γουρουνι στο σακι δεν λεει.![]()
Καλά κατάλαβες. Αντικαταβολή, δηλαδή πληρωνεις με μετρητα τον κούριερ.Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
αντικαταβολη;
δεν το'χα δει.δηλαδη πληρωνεις την εταιρεια ντελιβερι οταν στο φερει;πολυ καλο!![]()
οσοι πηρατε κρανη ειναι τα ευρωπαικα μοντελα;εννοω αν εχουν εγκριση ευρωπαικης ενωσης(ECE);
Εγω άνοιξα κιόλας το δέμα κι ελεγξα οτι το κράνος αιναι ΟΚ πριν τον πληρώσω.
Φυσικα και ειναι κράνη Ερωπαικων προδιαγραφων CE, το μαγαζι ειναι στην Γερμανία και πουλαει μόνο τέτοια.
Αλλο αν σαν ιδιώτης μπορείς να αγοράσεις απο αλλες χώρες κράνη αλλων προδιαγραφών και πιο φτηνα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Και εγω κρανάκι, όλα καλά! Μη το φοβάσαι.
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Εγω παλι εχω παραγγειλει 2 μπλουζακια alpine stars απο τις 25.09 και ακομα τιποτα.βεβαια εχω επιλεξει να πληρωσω cash on delivery οποτε δεν αγχωνομαι ,αλλα ψηνομαι για ενα μπουφαν revit που εχει αλλα αν κανουν κανα μηνα να το στειλουν δεν λεει..