Το πραγμα εχει ως εξης:
Πριν απο λιγες μερες παρηγγειλα απο Αμερικη ενα πακετο 4-5 ντιβιντια τα οποια ηταν κυριως βιβλιοθηκες γραφικων,ηχητικα εφφε κτλ για προσωπικη χρηση καθως καιι για την σχολη μου.
Εχω ξαναπαραγγειλει απο το συγκεκριμενο σαιτ και αποστελλει με Fedex γρηγορα και χωρις παρατραγουδα.
Το συνολκο κοστος του πακετου ξταν περιπου 133 δολλαρια συν αλλα 40 για αμεση αποστολη με Fedex.
Χθες με ειδιποιησαν τηλεφωνικως απο την fedex οτι το πακετο εχει κρατηθει στο τελωνειο και μου ζητησαν ενα εμαιλ για να μου στειλουν το συνολικο κοστος του εκτελωνισμου καθως και μια φορμα για να συμπληρωσω στην οποια τους εξουσιοδοτω αν καταλαβα καλα να αναλαβουν εκεινη την παραλαβη απο τελωνειο και αποστολη του η καπως ετσι.
Κρατηθειτε!
Το ποσο του εκτελωνισμου ξπερασε την αξια του πακετου μαζι με τα μεταφορικα δηλαδη καλουμαι
να πληρωσω περιπου 140 ευρω για εξοδα εκτελωνισμου κτλ κτλ.
Χωρις να εχω επικοινωνησει ακομα μαζι τους κατι δεν μου παει καλα.
Ειναι δυνατον να ειναι αυτο το ποσο πραγματικο και τι ακριβως περιλαμβανει;
Εδω σε κρανος εφαγα χαρατσι το 22% της αξιας του,αλλα κοντα 100% δασμοι για ενα κωλοδεμα με ντιβιντια δεν μπορω να το χωνεψω γαμω το Βουδα μου....
Αυριο θα επικοινωνησω μαζι τους,η με το τελωνειο, αλλα αυτη την στιγμη μου ερχεται να τους πω να το βαλουν το δεμα στον πατο τους.
Σας φαινεται και εσας υπερβολικο το ολο πραγμα;![]()