Αλήθεια, έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι για εξωτερικό ή Ελλάδα για το 2008; Για να δούμε τι έχει προγραμματίσει ή τι σκέφτετε ο καθένας μας.![]()
Αλήθεια, έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι για εξωτερικό ή Ελλάδα για το 2008; Για να δούμε τι έχει προγραμματίσει ή τι σκέφτετε ο καθένας μας.![]()
εκτός από αυτό ;![]()
Όλο και κάτι άλλο θα κανονιστεί
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μία πρώτη σκέψη είναι να περάσουμε στην Τουρκία, να κατευθυνθούμε προς τα βάθη της Ανατολίας, να περάσουμε στη Συρία και μετά στην Ιορδανία και να φθάσουμε μέχρι την Άκαμπα, στα νότια της χώρας.
Βέβαια όλα αυτά με μοτοσυκλέτα άλλη της υπάρχουσας.
Για να δούμε...
Ο συμφορουμίτης Ταμάρ ακούει??
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω αν ο tamar ακούει, αλλά ακούω εγώ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Μία πρώτη σκέψη είναι να περάσουμε στην Τουρκία, να κατευθυνθούμε προς τα βάθη της Ανατολίας, να περάσουμε στη Συρία και μετά στην Ιορδανία και να φθάσουμε μέχρι την Άκαμπα, στα νότια της χώρας.
Για να δούμε...
![]()
![]()
![]()
Γύρο της μαύρης θάλασσας! Και τα μυαλά στα κάγκελα!
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Κώστα (Kostas NL) και Παναγιώτη (Panvas),
λέτε "βαριές" κουβέντες...
...και θα σας κατηγορήσω για διατάραξη οικογενειακής γαλήνης!
![]()
![]()
![]()
Ελήφθη over...Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Για να δούμε...
![]()
![]()
![]()
Βλέπω το σκέφτεστε, εεε;;![]()
....and you run, and you run
to catch up with the sun....
εγω λεω για αυστρια αλα ακομα θα δειξει ψαχνουμε αλο ενα ζευγαρι
Εσείς πρώτος μας εμπνεύσατε κύριε Βασίλη, πίνοντας τα αφεψήματά σας σε άλλες ηπείρους παρέα με τον Μπερτολούτσι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Κώστα (Kostas NL) και Παναγιώτη (Panvas),
λέτε "βαριές" κουβέντες...
...και θα σας κατηγορήσω για διατάραξη οικογενειακής γαλήνης!
![]()
![]()
![]()
Βέβαια μετά γνωρίσαμε με τη Λίνα και τον κύριο Τάσο από την Κάλυμνο στο πλοίο από τη Βενετία προς την Πάτρα και το 'γλυκό έδεσε'.
Ο ανωτέρω κύριος, στη μέση της Αδριατικής, έριξε την ιδέα αυτής της διαδρομής στο τραπέζι και από τότε αυτή η σκέψη έχει ριζώσει στο μυαλό.
Τώρα αντιδρά και ο Παναγιωτάκης από τη Σόφια της Βουλγαρίας, για να δούμε λοιπόν...
Την Πέτρα εγώ πάντως μία φορά θέλω να τη δω στη ζωή μου.
![]()
![]()
![]()
μπαίνω στον πειρασμό με πολύ μικρές πιθανότητες, αλλά για ρίξε καμιά πληροφορία, καμιά σκέψη, κανένα πλάνο βρε αδελφέ!Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
εγω λεω για αυστρια αλα ακομα θα δειξει ψαχνουμε αλο ενα ζευγαρι
Μπάς και το δούμε πιο σοβαρά.
για πότε λές?
για πόσες μέρες?
σε τι μέρη?
![]()
κόστος χρόνος χλμ αμοιβή (που θα έρθω ντε):rotflmao:
αν έχεις κανει κάποιο πλάνο και δεν θες να το βάλεις εδω, στείλ'το με πμ![]()
Αν ειμαστε καλα μεχρι τον Ιουνιο (και εχουμε λεφτα)
Βουλγαρια(Σοφια)
Μολδαβια (Κισιναου)
Ουκρανια (Οδησσο και Κιεβο)
κοιταξε λεμε για τελος ιουνιου που τελειωνει η κοπελια μου την δουλεια της,για πλανο τιποτα γιατι ακομα το σηζηταμε,μονο για λεμε μια εβδομαδα με δυο,αλα μερη και τα αλα ακομα τιποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
μπαίνω στον πειρασμό με πολύ μικρές πιθανότητες, αλλά για ρίξε καμιά πληροφορία, καμιά σκέψη, κανένα πλάνο βρε αδελφέ!
Μπάς και το δούμε πιο σοβαρά.
για πότε λές?
για πόσες μέρες?
σε τι μέρη?
![]()
κόστος χρόνος χλμ αμοιβή (που θα έρθω ντε):rotflmao:
αν έχεις κανει κάποιο πλάνο και δεν θες να το βάλεις εδω, στείλ'το με πμ![]()
τα ξαναλεμε λοιπόνΑρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
κοιταξε λεμε για τελος ιουνιου που τελειωνει η κοπελια μου την δουλεια της,για πλανο τιποτα γιατι ακομα το σηζηταμε,μονο για λεμε μια εβδομαδα με δυο,αλα μερη και τα αλα ακομα τιποτα.![]()
θα πανε κατι ανωμαλοι φιλοι μου εκει στις ημερομηνιες που λες γυρω στις 5 μηχανεςΑρχικά δημιουργήθηκε από PARKER97
Τι θα λέγατε για ένα "ταξιδάκι" μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι?
Κάπου μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου για καμιά 15αρια μέρες?
Εγώ παιδιά... δεν μιλάω.
Όποτε κι αν έχω μιλήσει δύο συνεχόμενα χρόνια γρουσουζιά και στραβά όλα μου έχουν πάει.
Οπότε δεν ξαναλέω τίποτα.![]()
Μου αρέσει πάντως πολύ η ιδέα για Τουρκία κ.λπ. από αυτά που έχω ακούσει αν και προσωπικά θα προτιμούσα για πρώτο ταξίδι εκτός Ελλάδας να κινηθώ σε χώρες της Ευρώπης.
Τεσπα προς το παρόν το αφήνω εν λευκώ και βλέπουμε.