Υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί πλαινές βαλίτσες σαμάρια??
Αν ναι θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είναι σταθερές με τον αέρα σε ταχύτητες μετά τα 120 και γενικότερες εντυπώσεις!! Γιατί οι σκληρές πλαινές βαλίτσες είναι πολύ ακριβότερες!!![]()
Αν ναι θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είναι σταθερές με τον αέρα σε ταχύτητες μετά τα 120 και γενικότερες εντυπώσεις!! Γιατί οι σκληρές πλαινές βαλίτσες είναι πολύ ακριβότερες!!![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
So in her I do confide
Gives me all I need
έχοντας διπλές από αυτές (50+50=100 λιτρα) και ταξιδεύοντας με 150 δεν αντιμετώπισα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα![]()
Από όσο ξέρω δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα αν κάτσουν σωστά. Στο BMW σου θα χρειαστείς και καγκελάκια για να ακουμπάν πάνω, αλλιώς θα βρίσκουν στην εξάτμιση.
![]()
Σαμαρια τις oxford.
Ταξιδι 3500 χλμ
Μεχρι 250 χλμ/ωρα ΝΟ ΠΡΟΜΠΛΕΜ
Χωρις βασεις κτλ.
Μονο με ιμαντες και χταποδια δεσιμο
Με σαμάρια της colori στα 150 έως 165 δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα.Αλλά καλού κακού, τα σφίγκω με ένα λάστιχο και όλα οκ.
Πάντως ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ούτε σε χωματόδρομους που οσο νάναι χοροπηδάνε κιόλας.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Airetikos
ρε παιδιά πάνω σε ss τι λένε?
Κυριλε χωρις κανενα προβλημα.
Και εγω ειχα τις αναστολες μου αλλα τελικα τα επελεξα γιατι δεν υπηρχε αλλη λυση.
Τελικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος.
Και εφοσον τα δεσεις/λυσεις μια-δυο φορες μετα τα φορτωνεις στο τσακ-μπαμ.
Δεν ξερω για αλλες εταιριες πως τα δενουν μεταξυ τους αλλα τις oxford ειναι πολυ δυνατο και σταθερο
Το ερώτημα είναι, πόσο και ποιές είναι αδιάβροχες ??Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Εμένα οι colori σε μία δυνατή βροχή που έφαγα κάποια στιγμή,(κάνα τρίωρο ταξίδι με βροχή γερή) έμπασαν νερό και τα ρούχα μέσα ήτανε βρεγμένα.Ευτυχώς λίγο.
Και ήταν και κλειστές.Όχι σε όλον τους τον όγκο.
![]()
![]()
![]()
φιλε οι colory βγαζαν 2 μοντελα,,ενα με πλαστικοπποιητη και ενα με cordura(αυτες εχω και εγω)Αρχικά δημιουργήθηκε από kles
Το ερώτημα είναι, πόσο και ποιές είναι αδάβροχες ??
Εμένα οι colori σε μία δυνατή βροχή που έφαγα κάποια στιγμή,(κάνα τρίωρο ταξίδι με βροχή γερή) έμπασαν νερό και τα ρούχα μέσα ήτανε βρεγμένα.Ευτυχώς λίγο.
Και ήταν και κλειστές.Όχι σε όλον τους τον όγκο.
![]()
![]()
![]()
και σε εντονη βροχη δεν πηρε σταγονα,,,,καργα φορτωμενες,χωρις ουτε καν να τις δεσω(vstrom)
παντως για τις colory +1000!!
Eλπιζω η colory να εκτιμησει την προσπαθεια που κανω να διαφημισω τα προιοντα τους και να μου στειλει κανενα δωρακι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μάλλον έχεις δίκιο γιατί κοίταξα στην colori και είδα δύο ειδών σαμάρια 50-80 λίτρων.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
φιλε οι colory βγαζαν 2 μοντελα,,ενα με πλαστικοπποιητη και ενα με cordura(αυτες εχω και εγω)
και σε εντονη βροχη δεν πηρε σταγονα,,,,καργα φορτωμενες,χωρις ουτε καν να τις δεσω(vstrom)
παντως για τις colory +1000!!
Eλπιζω η colory να εκτιμησει την προσπαθεια που κανω να διαφημισω τα προιοντα τους και να μου στειλει κανενα δωρακι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τα δικά μου είναι τα φτηνά άρα τα πιό ακριβά θα είναι τα αδιάβροχα.
Σταγόνα νερό εε ?? Αυτό είναι πολύ βασικό στην αγορά σαμαριών.
Όσο για την colori, ξέρω.Είναι καλή, ποιοτική εταιρία.(Και ακριβή βέβαια έτσι ?)
Άν σου στείλουν δώρο, σφύρα να λέμε κι εμεις καλές κουβέντες.
![]()
![]()
![]()
Τι κάγκελα θα πρέπει να βάλω στο f650??
Για την εξάτμιση?
Τι κόστος περίπου έχουν αυτά??
Κάνα σχετικό λίνκ??![]()
thanku all για τις απάντησεις!!![]()
So in her I do confide
Gives me all I need
Φιλε μπορεις να πεις τιμη γιατι με ενδιαφερουν?Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Και μια φωτο απο τα oxford
Τα velcro που εχει μεταξυ τους ειναι ΠΟΛΥ δυνατα
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Τι κάγκελα θα πρέπει να βάλω στο f650??
Για την εξάτμιση?
Τι κόστος περίπου έχουν αυτά??
Κάνα σχετικό λίνκ??![]()
thanku all για τις απάντησεις!!![]()
Κανά 100άρι πρέπει να πηγαίνουν, ίσως και λίγο λιγότερο. Για τσέκαρε στο site της givi.
![]()