Το ειδατε???
ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!!!
Τρελλοοοοο σεναριο καλτ χαρακτηρες και κορυφαιο σαουντρακ με πρωτο και καλυτερο (κατα την ταπεινη μου γνωμη) ..το κατω8ι...
http://www.youtube.com/watch?v=UqDwn...eature=related
Το ειδατε???
ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!!!
Τρελλοοοοο σεναριο καλτ χαρακτηρες και κορυφαιο σαουντρακ με πρωτο και καλυτερο (κατα την ταπεινη μου γνωμη) ..το κατω8ι...
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
αν μας έλεγες και το όνομα της ταινίας...Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Το ειδατε???
ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=UqDwn...eature=related![]()
![]()
φαντάζομαι για το death proof αναφέρεσαι....
εντάξει σαν ταινία ειναι της πλάκας....απλα ειναι κλασικ Τραντινο για τους φαν του είδους....φυσικά δεν φτάνει στα επίπεδα των καλών ταινιών του Ταραντίνο....
η ταινία ουσιαστικά αποτελεί ενα αφιέρωμα στην cult παρακμιακές ταινίες των 80s με τις οποίες ο Ταραντίνο έχει κόλλημα...
ουσιαστικά αποδεικνύει οτι κάνει σινεμά για την πλάκα του πλέον.....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ....
ΚΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ FUN ΤΟΥ ΤΑΡΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 80s ....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
αν μας έλεγες και το όνομα της ταινίας...![]()
![]()
φαντάζομαι για το death proof αναφέρεσαι....
εντάξει σαν ταινία ειναι της πλάκας....απλα ειναι κλασικ Τραντινο για τους φαν του είδους....φυσικά δεν φτάνει στα επίπεδα των καλών ταινιών του Ταραντίνο....
η ταινία ουσιαστικά αποτελεί ενα αφιέρωμα στην cult παρακμιακές ταινίες των 80s με τις οποίες ο Ταραντίνο έχει κόλλημα...
ουσιαστικά αποδεικνύει οτι κάνει σινεμά για την πλάκα του πλέον.....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ....
ΚΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ FUN ΤΟΥ ΤΑΡΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 80s ....
Ναι στο Death proof αναφερομαι αλλα φανταστηκα 8α το καταλαβαινατε απο το λινκ![]()
Συμφωνω μαζι σου δεν την προτεινω αλλωστε για ταινια επιπεδου ουτε ειπα οτι προσφερεται για βα8υστοχαστες αναλυσεις επειτα....![]()
Αλλωστε ο τυπος (Ταραντινο) ειναι ξεκα8αρος στα νοηματα του...![]()
![]()
![]()
Απλα μετα το Ηostel ειχα χασει πασα ιδεα και αυτο ηταν μια ευχαριστη εκπληξη ...
το hostel δεν το θεωρώ ταινία του Ταραντίνο...απλά ειναι ενας απο τους παραγωγούς....Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Ναι στο Death proof αναφερομαι αλλα φανταστηκα 8α το καταλαβαινατε απο το λινκ![]()
Συμφωνω μαζι σου δεν την προτεινω αλλωστε για ταινια επιπεδου ουτε ειπα οτι προσφερεται για βα8υστοχαστες αναλυσεις επειτα....![]()
Αλλωστε ο τυπος (Ταραντινο) ειναι ξεκα8αρος στα νοηματα του...![]()
![]()
![]()
Απλα μετα το Ηostel ειχα χασει πασα ιδεα και αυτο ηταν μια ευχαριστη εκπληξη ...
η αλήθεια ειναι οτι το HOSTEL δεν το θεωρώ καν ταινια....
![]()
![]()
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
το hostel δεν το θεωρώ ταινία του Ταραντίνο...απλά ειναι ενας απο τους παραγωγούς....
η αλήθεια ειναι οτι το HOSTEL δεν το θεωρώ καν ταινια....
![]()
![]()
![]()
Ασε...το τι σιχτιρισμα εριξα σχεδον σε κα8ε σκηνη...που δεν τις ειδα και ολες αφου εκλεινα τα ματια για να μην ξερασω..
![]()
Ανουσια βια και τιποτα αλλο....
Αλλα το Death proof εχει τη φαση του..Του παει του Κερτ Ρασελ το κακο στυλακι..με το κακο αμαξι...σκηνες που ψιλοκοβονται λες και ειναι χαλασμενη η ταινια...κραξιμο στους μπατσους...φοβερα τραγουδακια...και το ''girl power'' φιναλε στο τελος ...(καλα εκει το καταφχαριστη8ηκα....):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η σκηνή με το κραγμένα κομμένο καρέ στο αυτοκίνητο που χάνετε πριν τη στροφή όλα τα λεφτά , φόρος τιμής στις low budget ταινιες των 80s...Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
με το κακο αμαξι...σκηνες που ψιλοκοβονται λες και ειναι χαλασμενη η ταινια...
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Το ειδατε???
ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!!!
Για την ταινία δε ξέρω...αλλά το τραγουδάκι είναι ΟΛΑ τα λεφτα΄!!!
![]()
![]()
![]()
Ξέρω από βέσπα!
η σκηνή με το κραγμένα κομμένο καρέ στο αυτοκίνητο που χάνετε πριν τη στροφή όλα τα λεφτά , φόρος τιμής στις low budget ταινιες των 80s...
Οντως..!!και νομιζω και ο χορος της κοπελιας κοβεται στο τελος και τους δειχνει ολους μετα εξω απο το μαγαζι...
οοοοοτι να'ναιιιι...:rotflmao: :rotflmao:
Ηταν και λιιιιγο σπλατερ ... (οσο επρεπε..) με τη συγκρουση ..![]()
Ιππονοεις οτι το mustang ειναι ομορφοτερο απ την exige?Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
Αυτό νομίζω πως είναι πιο σχετικό (και πανέμορφο το ρημάδι)!
If you're gonna drown, do it the right way...![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραία αμάξια, ωραίες γκόμενες αλλά σαν ταινία εμένα δεν με άρεσε καθόλου αν και οι παλιές του Ταραντίνο με είχαν αρέσει σχεδόν όλες!!!
Συγκεκριμένα το είδα σε κινηματογράφο και όταν τέλειωσε όλοι γελούσαν γιατί δεν περίμεναν να τελειώσει...
Περίμεναν να γίνει κάτι στην ταινία πριν τελειώσει!!![]()
![]()
Η μόνη σκηνή που με άρεσε ήταν η σύγκρουση που έιχε κλασσικές σκηνές Ταραντίνο!!![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Δεν υπονοώ, ΕΝΝΟΩ!Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
Ιππονοεις οτι το mustang ειναι ομορφοτερο απ την exige?![]()
![]()
![]()
![]()
Κατά τη γνώμη μου, ναι, είναι πιο όμορφο!!
Όσο για την ταινία, αν τη συγκρίνω με το (βλακώδες κατ' εμέ) Planet Terror, είναι καλύτερη!
-Και μιας και αναφέρεται στην ταινία, βρείτε και δείτε το Vanishing Point (το παλιό όμως)-![]()
SARCASM / because beating the shit out of people is illegal
:a29: :a017:Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
Δεν υπονοώ, ΕΝΝΟΩ!![]()
Κατά τη γνώμη μου, ναι, είναι πιο όμορφο!!![]()
μπακ ον τοπικ..![]()
δν εχω δει καμια ταινια απ αυτες που λετε..(Planet Terror,Ηostel,Death Proof)
α κ vanishing point..![]()
ποιες αξιζουν?
παρακαλω να μην ληφθουν υπ οψην οι απαντησεις της ηλεκτρας γιατι δν εχει γουστο..:rotflmao:
αστειακι![]()
αν κ ορισμενοι βλεποντας το ντουλαπι στο αβαταρ θα με παρουν στα σοβαρα..![]()
αστειακι νο2..![]()
![]()
Όντως είναι αρκετά καλή ταινία και σε κάλτ στυλ όπως είπες.Μου θύμισε λίγο Sincity,αξίζει να το δείτε![]()
Fortis Fortuna Adiuvat