Τετάρτη 28/10 δουλειά και σεμινάριο μέχρι το βράδυ…
Και μετά αρχίζει ένα τετραήμερο με άδεια και να κάνω ότι θέλω………
Αφού περνάω ένα πολύ στενάχωρο βράδυ με φίλη και συζήτηση για αυτές τις άθλιες συντροφικές σχέσεις με άσχημα μαντάτα αποφασίζω ότι πρέπει να φύγω από όλα έστω για λίγες ημέρες να ηρεμήσω….
Πέμπτη παρέλαση μαθητική….. η κοράκλα μου μέσα στο άγχος και εγώ στο καμάρι Παρασκευή πρωί σχολείο για τα παιδιά και εγώ πάλι με φίλη να ψειρίζουμε την μαϊμού που είχε και πολλές ψείρες γαμώτο………..
Όχι δεν γίνεται πρέπει να φύγω………………………….
Τηλέφωνο στο Στέφανο στο καταφύγιο Μπάφι στην Πάρνηθα …..ναι έχω στρωματάκια Ρουλάκι έλα
Σακίδιο μαξιλαροθήκη, σεντόνι, υπνόσακο ……………..μερικά ακόμα χρειαζούμενα Παρασκευή απόγευμα φύγαμε……………
Καφεδάκι μέσα στα σύννεφα, σπιτικό φαγητό το βράδυ και κρασάκι δίπλα στο τζάκι όνειρο……..
Δύο καταπληκτικά βράδια με το φεγγάρι εκεί ψηλά να φαίνεται όσο πιο φωτεινό γίνεται.
Περπάτημα μέσα στο δάσος με όλες τις μυρουδιές τις φύσης, ελάφια τόσο κοντά που μένεις ακίνητος μη φοβηθούν και φύγουν και χαθεί η ευκαιρία ……………
Είδα πολλές μηχανές να ανεβαίνουν και μετά τις στροφές της Πάρνηθας να κάθονται στο καταφύγιο για ένα καφεδάκι και να φεύγουν στέλνοντας το κελάηδισμα τους στις ρεματιές.
Τόσο κοντά στην Αθήνα τόσο όμορφα
Να είμαστε καλά
![]()