Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Ντιλιβερας κανενας υπαρχει?

Ντιλιβερας κανενας υπαρχει?

Αν ειναι κανενας ας απαντησει στα παρακατω.

Απο λεφτα τι παιζει?

Ασφαληση υπαρχει η λεω π@π@ριες

Μηχανη δικια σου η σου δινουν οι πιτσαριες κλπ

Γενικα τι πρεπει να προσεχει καποιος ενας νεοπας στο επαγγλεμα ας πουμε.

Δυσκολες εποχες ερχονται καλο ειναι να γνωριζουμε 5 πραγματα.

Ευχαριστω

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it

Re: Ντιλιβερας κανενας υπαρχει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από amatsaka

Απο λεφτα τι παιζει?

Αναλογα τις ωρες που θα δουλευεις γιατι δε ζητανε παντα διανομεα πληρους απασχολησης..

Ασφαλιση θα βρεις στανταρ σε μεγαλες αλυσιδες (βλ. Pizza Hut για παραδειγμα)

Και παλι οι μεγαλες αλυσιδες σου δινουν μηχανακι , σου πληρωνουν τη βενζινη κλπ..υπαρχουν μικρες επιχειρησεις που ζητανε διανομεα με δικο του μηχανακι ομως..(δεν αξιζει καθολου)

Εκτος απο τους ψυχοπαθεις που θα αποφευγεις ολη μερα κοιτα μην εισαι αρρωστος ολο το χειμωνα...ειναι ευκολο αν ιδρωνει το κεφαλι σου μεσα στο κρανος και με το βαλε-βγαλε..καταλαβαινεις..
    Επισης αν το μαγαζι εχει συστημα παραγγελιων με υπολογιστη μερικοι ξυπνιοι παιρνουν τις κοντινες παραγγελιες και σ'αφηνουν εσενα να τρεχεις σαν το μαλακα μακρια..

Ευχαριστω
    - Omnia mea mecum porto -

Banned Το avatar του/της crewdriver
    4-6 ευρω την ωρα με δικη σου μηχανη
    (οπως ειπε το παιδι απο πανω οι μεγαλες αλυσιδες δινουν μηχανη μονο και ασφαλιση)
    ασφαλιση?don't speak japanese
    αυτο με το κομπιουτερ προσεξε(εκει που δουλευα γκαρσον εγω ειχε πληρη αυτοματοποιηση και κωδικους κλπκλπ)
    το χειμωνα κρυο και πολυ νερο,το καλοκαιρι πολυ ζεστη
    αν το κυνηγησεις βγαζεις λεφτα αλλα για μενα πρεπει να εισαι σε πολυ μεγαλη αναγκη...πολυ ρισκο.
    τους δρομους του μαθαινεις με τον καιρο(ειδικα τα σπιτια με συγκεκριμενους πελατες)
    .τωρα για 2-3 δουλεια για ενα εικοσαρικακι +φιλοδωρηματα μια στο τοσο αξιζει...
    βενζινη δε καις πολυ(ειδικα με παπι αλλα εχω δει ντελιβερι με τδμ850!!!),2-5 ευρω οταν εχει πολυυυυυυυυ δουλεια.
    οι πιο πολλοι ειχανε ενα παρταλι παπι,ενας το εκανε επαγγελματικα εδω και 25 χρονια(!!!)και ειχε και παπι καβατζα.αλλος με ενα ιντρουντερ σουζουκι 125 το ειχε και κανονικα,το στουκαρε και δεν μπορουσε να δουλεψει.μερικα μαγαζια εχουνε ενα παπακι η ενα σκουτερακι καβατζα αλλα δυσκολα το δινουν(ειδικα σε καινουργιο διανομεα).
    ρωτα τι αλλες δουλειες θα κανεις(σκουπιδια,λαχανικα,καβες κλπ!!)
    αυτα!!!!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    πακετας εδω στη θεσσαλονικη περνουνε με 3 ευρω την ωρα με δικο τους μηχανακι και βενζινη και με 5 ευρω την ωρα με δικο σου μηχανακι (αξιζει περισσοτερο απο εμπειρια μιλαω)

αν το κυνηγησεις βγαζεις χρημα ,

αν δουλευεις 12 ωρα μπορει να γαλεις και 80 ευρω τη μερα μαζι με τα φιλιδωρηματα ,

στο χαλαρο 50 ευρω τη μερα

εγω ας πουμε το κρυπτον δεν το βαζω πΑκετο επανω γιατι θα γ@μηθει στα χιλιομετρα , οποτε αξιζει για μια τετοιοα περιπτωση να παρεις ενα παπι χαρχαλο με 300-500 ευρω για να το σκιζεις ολη μερα

το χειμωνα ειναι δυσκολα κρυο βροχη

το καλοκαιρι ανυποφορα με καυσωνα και 40-45 βαθμουθς να εισαι ολη μερα στον ηλιο,

+ το οτι ρισκαρεις ολη μερα τη ζωη σου στουθς κολοδρομους

σου ειπα τα + και τα - οποτε αποφασιζεις

πιστευω αξιζει για ενα εξτρα εισοδημα και μια στο τοσο χαλαρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: Ντιλιβερας κανενας υπαρχει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από amatsaka

Απο λεφτα τι παιζει?

Ευχαριστω
    Απο λεφτα αν δουλευεις 10-15 ωρες την μερα δεν θα εχεις παραπονο αλλα δεν θα σου περισσευουν κιολας.

Ασφαλιση συνηθως οι γνωστες αλυσιδες και τα περισσοτερα μικρα και συνοικιακα μαγαζια.τα κανονιζεις με τον εργοδοτη σου,αλλα οπου και αν πας θα εισαι ωρομισθιος με οτι συνεπαγεται αυτο σε ΙΚΑ.Κοιτα να σιγουρευτεις οτι θα παιρνεις τις νομιμες αυξησεις τις Κυριακες τις αργιες τα βραδυα κτλ (ολα αυτα σε αλυσιδες μονο).

Μηχανη οτι σου εγραψε παραπανω ο Μπαντατζιτ.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Απο οτι καταλαβα τα καλα λεφτα ειναι αν δουλευεις απο το πρωι. Δεν μπορει να την κανει καποιος σαν δευτερη δουλεια απο τις 7 τα απογευμα και μετα. Συμφερει?

Παλαιό μέλος
    Από ότι θυμάμαι ισχύουν όσα είπαν τα παιδία παραπάνω

Πρέπει να προσθέσω ότι είναι απαραίτητο να βγάλεις και ένα βιβλιάριο υγείας κάπως έτσι το λένε
    Πας και κανείς κάποιες εξετάσεις αίματος κοπράνων και ακτινογραφία θώρακος
    Είναι υποχρεωτικό για όσους δουλεύουν σε μαγαζιά με τρόφιμα
    Αν σε πιάσουν χωρίς αυτό μπορούν να σε παν αυτόφωρο

Επίσης θα πρέπει να ξέρεις ότι το επάγγελμα από ότι ξέρω είναι σχετικά παράνομο αφού για να μεταφέρεις τρόφιμα με όχημα θα πρέπει το όχημα να έχει εγκριθεί από υγειονομική υπηρεσία από ότι ξέρω και τα μηχανάκια δεν μπορούν να πάρουν τέτοια έγκριση.

Για την ασφάλιση τώρα συνήθως σε ασφαλίζουν αλλά πρέπει να προσέξεις με πια ειδικότητα σε προσλαμβάνουν και για πόσες ώρες σε δηλώνουν

Αν σε δηλώσουν σαν υπάλληλο σερβιτόρο μάγειρα δεν ξέρω τι γίνετε σε περίπτωση ατυχήματος μαθέ το για να μην έχεις μπερδέματα

Αν σε δηλώσουν για κάτω των 5 ωρών έχω την εντύπωση ότι το ένσημο που σου κολλάνε είναι μισό η δεν μετράει στα συντάξιμα δεν είμαι σίγουρος έλεγξε το

Τώρα για της αποδοχές συνήθως παίζει 3 - 5 ευρω την ώρα με δικό σου μηχανάκι + έξτρα.
    Τα έξτρα μπορεί και να γίνουν πολλά αλλά εξαρτάτε από το μαγαζί που θα δουλέψεις και την εμφάνιση σου

Εγώ είχα δουλέψει σε κρέπες και οι παραγγελίες ήταν λίγες και οι παραδόσεις καθυστερούσαν λόγο ιδιομορφίας του φαγητού ( αργός τρόπος παρασκευής και ψησίματος)
    Είχα ένα μέσο όρο 25 ευρω και 20 παραδόσεις 7 – 12

Αν το μηχανάκι είναι δικό σου έχεις την δυνατότητα να το φροντίζεις μόνος σου ( λάστιχα φρένα παρμπρίζ για τα κρύα και άλλα)

Αν είναι του μαγαζιού δεν έχεις κόστος συντήρησης, σε περίπτωση ατυχήματος οδηγάς ξένο μηχανάκι για επαγγελματική χρίση και δεν έχεις και πολλά περιθώρια προσαρμογής του στης ανάγκες σου
    Πρέπει να είναι δηλωμένο στην ασφάλεια του οχήματος νομίζω ότι το όχημα έχει αυτή τη χρήση και στη μια και στην άλλη περίπτωση για να είσαι πλήρως καλυμμένος

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2007, 12:16
  2. Κανένας ροζ πάνθηρας υπάρχει;
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2006, 09:59
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2006, 14:29
  4. Μήπως υπάρχει κανένας ...
    από kapeos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0