Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Ούτε στον εχθρό μου!!!

Lightbulb Ούτε στον εχθρό μου!!!

Σήμερα κατά τις 17:30 το απόγευμα ερχόμουν με τη νταλίκα προς τη Πάτρα από τη Βόνιτσα και στο Αγρίνιο πριν τη διασταύρωση του Παναιτωλίου κάποια καριόλα ψυχανώμαλη γύρω στα 35, αποφάσισε πως ήθελε να αυτοκτονήσει στις δικές μου ρόδες και να κλείσει το δικό μου σπίτι.

Τι δε καταλάβατε;

Δε μιλάω για τροχαίο περιστατικό. Κυριολεκτικά το εννοώ ότι συνέβη!!!!

40 τόνοι, 50km ταχύτητα και στα 4-5 μέτρα με απόλυτη ψυχραιμία, βγήκε από την άκρη του δρόμου και έκατσε ίσια μπροστά μου κοιτάζοντας με μέσα στα μάτια, έχοντας ταυτόχρονα σηκώσει τα χέρια όπως ο Χριστός!

Σας ορκίζομαι ότι τα 170.000€ που κόστισε το αμάξι αυτό, σήμερα τα έβγαλε και με το παραπάνω!!!! To ίδιο και το 5χίλιαρο για τα καινούρια Michelin!
    Ένα παλιό F12 Volvo ακριβώς από πίσω μου μη μπορώντας να σταματήσει το ίδιο γρήγορα και για να μη πέσει επάνω μου, ο οδηγός του το έβγαλε έξω από το δρόμο.

Τα αυτοκίνητα καθώς και συνάδελφοι οδηγοί που περνούσαν εκείνη τη στιγμή από το αντίθετο ρεύμα και είδαν το περιστατικό μαρμάρωσαν διακόπτοντας τη κυκλοφορία.

Ατάραχη σα να μη συμβαίνει το παραμικρό όταν είδε ότι η προσπάθεια της δεν είχε επιτυχία, επέστρεψε στην άκρη του δρόμου πιθανόν περιμένοντας κάποιον άλλο να βασανίσει..!!

Ο συνάδελφος που είχα στο ταξίδι μαζί μου κατ' εξαίρεση σήμερα, δε είναι σίγουρος ακόμα αν αυτό το έζησε στα αλήθεια ή αν το φαντάστηκε..
    Για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω να πω με σιγουριά για το ποιος ήταν πιο κίτρινος από τους δύο μας μετά το συμβάν..

300 μέτρα πιο κάτω η τροχαία είχε μπλόκο. Αμέσως σταμάτησα να τους ενημερώσω και όπως διαπίστωσα είχαν ήδη πέσει τηλέφωνα αφού τους είδα να τρέχουν πανικόβλητοι προς το περιπολικό λέγοντας μας "ξέρουμε-ξέρουμε.."

Μάγκες ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Τα πράγματα γύρω μας έχουν αρχίσει και στραβώνουν πολύ!!

Θέλω να πω, πως δεν είναι καθόλου σίγουρο τελικά πως τα απίθανα του κόσμου τούτου θα συμβούν μόνο στους άλλους..

Fuck..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Πολυ περισσοτερο τυχερος εισαι απο οτι φανταζεσε.......
    Πισω σου ερχοταν ενα f 12 το οποιο κατορθωσε ο οδηγος και το εβγαλε απο τον δρομο προκειμενου να μην πεσει πισω σου και γινει λιωμα.....

Δεν ξερω αν θα ειχες μετανιωσει την ωρα και την στιγμη που φρεναρες αν ερχοταν απο πισω σου μια μοτο η ενα ιχ με αρκετα περισσοτερα χιλμ......

Επρεπε να ειχες κατεβει εκεινη την στιγμη κατω να την εδενες με ιμαντα και να περιμενατε την αστυνομια....

Πιστεψέ με μετά από τέτοια πλάκα δεν έχεις αντοχή να το κάνεις. Κανείς δε το έκανε.
    Αν το κάνεις και κατέβεις, θα κάνεις φόνο.-

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    να πας να πεσεις απ την ταρατσα σου κυρια μου αν θελεις να αυτοκτονησεις, βλαμενη ε βλαμενη τι φταινε οι γυρω σου

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Χαίρομαι αφάνταστα που δεν έγιναν τα χειρότερα...

Έχει δει η μάνα μου άνθρωπο να πηδάει στον ηλεκτρικό..

Γαμώτο, αν θες να αυτοκτονήσεις πάρε ένα μαχαίρι, ένα όπλο κάτι πήγαινε σε ένα βουνό και κάν'το μόνος σου.. μη κλείνεις σπίτια ούτε να δημιουργείς ψυχολογικά σε άλλους!!!
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

ταπαντα μπορουν να συμβουν,αφου δεν εγιναν χειροτερα παλι καλα!
    www.mybike.gr forum , Husaberggggggggggg!!!

πακετο φιλαρακι ..........να την χτυπησεις και να πας και φυλακη ...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect

Αν το κάνεις και κατέβεις, θα κάνεις φόνο.-
    Σε καταλαβαινω απολυτα....

Και με πολυ χειροτερο τροπο απο το να την εκανες αυτοκολητο στην μασκα του αυτοκινητου.....

Τελος καλο ολα καλα........

Εκτος απο τον κακομοιρη τον αλλο επαγγελματια που κλαιει το μαγαζι του εξαιτιας της μαλακισμενης.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

τι γινετε ρπμ στον κοσμο????
    εχουμε λαλησει εντελως???

αφου ολα καλα...μην το λες ουτε του παπα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

Ελεος πια!!Τι αλλο 8α δουμε!!Ευτυχως δεν εγινε τιποτα χειροτερο..Φανταζομαι τι ΣΟΚ 8α επα8ες κι εσυ και ολοι οσοι το ειδαν!!

Η τυπισσα ειναι απαραδεκτη...δεν ξερω τι ψυχολογικα ειχε αλλα στην τελικη δεν ειναι αναγκη να κανει και αλλους να υποφερουν μαζι της!!!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober

Ελεος πια!!Τι αλλο 8α δουμε!!Ευτυχως δεν εγινε τιποτα χειροτερο..Φανταζομαι τι ΣΟΚ 8α επα8ες κι εσυ και ολοι οσοι το ειδαν!!

Η τυπισσα ειναι απαραδεκτη...δεν ξερω τι ψυχολογικα ειχε αλλα στην τελικη δεν ειναι αναγκη να κανει και αλλους να υποφερουν μαζι της!!!

Ότι και να σου πω είναι λίγο. Παρότι που ψυχολογικά είμαι "πάντα" προετοιμασμένος λόγω επαγγέλματος για το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος, αυτό να μη λέω κουταμάρες, σα περίπτωση δε το περίμενα πως θα μου κάτσει. Ούτε καν το είχα φανταστεί!

Και "καλά" να είναι τέλος πάντων γνωστή τρελή την οποία ξέρουν γενικότερα πως είναι τσίου και κάνει μούρλιες.. (αν και σε αυτή τη περίπτωση θα θέλουν τρελές κλοτσιές οι συγγενείς και φίλοι που της επιτρέπουν να κυκλοφορεί ελεύθερη) αλλά αν έστριψε η βίδα εκείνη την ώρα; Διότι η ψυχραιμία με την οποία λειτούργησε και έκανε ότι έκανε ήταν εξωπραγματική.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ΜΛΚ ΕΧΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΛΕΜΕ!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Πηγαινε και παρε αγκαλια το παιδακι σου ρε φιλε!

Πηγαινε και ξεχνα το!

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Όχι ρε φιλαράκι!
    Τι θρίλερ είναι αυτό?

Κάνε αυτό που σου είπε ο DimChios, και σβήσε το απ'το μυαλό σου.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Παλαιό μέλος
    :a53: Πώς να χάσεις 10 χρόνια από την ζωή σου και να αποκτήσεις άσπρα μαλλιά.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στον αγαπημένο μου σύζυγο
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2009, 19:41
  2. Λάδια (όχι για τηγάνισμα) στον δρόμο μου....!@#$%^&*()
    από manhunter στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2009, 10:53
  3. Είδα στον ύπνο μου...
    από MitsosNaked στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2007, 07:05
  4. Εχτες το βραδυ ειδα στον υπνο μου.
    από zephyr1 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2007, 13:02
  5. ουτε στον εχθρο μου