Σήμερα κατά τις 17:30 το απόγευμα ερχόμουν με τη νταλίκα προς τη Πάτρα από τη Βόνιτσα και στο Αγρίνιο πριν τη διασταύρωση του Παναιτωλίου κάποια καριόλα ψυχανώμαλη γύρω στα 35, αποφάσισε πως ήθελε να αυτοκτονήσει στις δικές μου ρόδες και να κλείσει το δικό μου σπίτι.
Τι δε καταλάβατε;
Δε μιλάω για τροχαίο περιστατικό. Κυριολεκτικά το εννοώ ότι συνέβη!!!!
40 τόνοι, 50km ταχύτητα και στα 4-5 μέτρα με απόλυτη ψυχραιμία, βγήκε από την άκρη του δρόμου και έκατσε ίσια μπροστά μου κοιτάζοντας με μέσα στα μάτια, έχοντας ταυτόχρονα σηκώσει τα χέρια όπως ο Χριστός!
Σας ορκίζομαι ότι τα 170.000€ που κόστισε το αμάξι αυτό, σήμερα τα έβγαλε και με το παραπάνω!!!! To ίδιο και το 5χίλιαρο για τα καινούρια Michelin!
Ένα παλιό F12 Volvo ακριβώς από πίσω μου μη μπορώντας να σταματήσει το ίδιο γρήγορα και για να μη πέσει επάνω μου, ο οδηγός του το έβγαλε έξω από το δρόμο.
Τα αυτοκίνητα καθώς και συνάδελφοι οδηγοί που περνούσαν εκείνη τη στιγμή από το αντίθετο ρεύμα και είδαν το περιστατικό μαρμάρωσαν διακόπτοντας τη κυκλοφορία.
Ατάραχη σα να μη συμβαίνει το παραμικρό όταν είδε ότι η προσπάθεια της δεν είχε επιτυχία, επέστρεψε στην άκρη του δρόμου πιθανόν περιμένοντας κάποιον άλλο να βασανίσει..!!
Ο συνάδελφος που είχα στο ταξίδι μαζί μου κατ' εξαίρεση σήμερα, δε είναι σίγουρος ακόμα αν αυτό το έζησε στα αλήθεια ή αν το φαντάστηκε..
Για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω να πω με σιγουριά για το ποιος ήταν πιο κίτρινος από τους δύο μας μετά το συμβάν..
300 μέτρα πιο κάτω η τροχαία είχε μπλόκο. Αμέσως σταμάτησα να τους ενημερώσω και όπως διαπίστωσα είχαν ήδη πέσει τηλέφωνα αφού τους είδα να τρέχουν πανικόβλητοι προς το περιπολικό λέγοντας μας "ξέρουμε-ξέρουμε.."
Μάγκες ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Τα πράγματα γύρω μας έχουν αρχίσει και στραβώνουν πολύ!!
Θέλω να πω, πως δεν είναι καθόλου σίγουρο τελικά πως τα απίθανα του κόσμου τούτου θα συμβούν μόνο στους άλλους..![]()
![]()
![]()
Fuck..![]()