Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: θα παω φυλακη???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas

θα παω φυλακη???

καλήσπερα παιδια. τι καλησπερα.κακη στραβη και αναποδη. καποιοι απο εσας ισως με ξερετε.ειμαι το παιδι που του εκλεψαν την μηχανη μεσα απτο σπιτι και την ξαναβρηκε.. η καλη μου η τυχη ηρθε λοιπον να με βοηθησει ξανα να γινω χαλια. ειμαι φοιτητης στην αγγλια.ειμαι εδω περιπου ενα εξαμηνο. λοιπον ας μην τα πολυλογω. πριν λιγο ελαβα ενα τηλεφωνο απο εναν φιλο μ. σπουδαζα ρεθυμνο.εκει πηρα και την μηχανη.τελος παντων απο ενα συμβαν που ειχε συμβει με ειχαν γραψει για διπλωμα. ειχα διπλωμα ηταν για 34 ιππους παρακαλεσα τον κυριο οργανο να μην με φραψη ειμαι φοιτητης σας παρακαλω αλλα τιποτα. με εγραψε.περιμενα το δικαστηριο περυσι δεν ηρθε. λεω μπορει να το εσβησαν. ο φιλος μ απτο ρεθυμνο ειναι αστυνομικος εκει στην τροχαια οποτε με ειχε βοηθησει πολυ σε οτι προβλημα ειχα. με παιρνει λοιπον τηλεφωνο και μ λεει.ρε συ το ξερεις οτι εχεις προστιμο περιπου 1000 ευρο και 1 μηνα φυλακιση? λεω τι? δεν παιζει? αφου ειμαι 100% νομοταγης και ειμαι και εξωτερικο τωρα.το σπιτι μ στο ρεθυμνο το ξενοιξιασα τον οκτωμβριο.μεχρι τοτε δεν ειχε ερθει καποια ειδοποιηση. του λεω καλα αφου ειχα αλλαξει τοπο διαμονης.μ λεει ηρθε δεν παρουσιαστηκες και δικαστηκες.λεω και τωρα? τι κανω.ενημερωσα γονεις εχω ανχωθει παρα πολυ.δεν ξερω τι να κανω. ο φιλος μ μου ειπε να μην ανησυχω και απλα μπορω να κανω μια ενσταση οτι δεν ειδοποιηθηκαι και να ορισω μια νεα ημερομηνια.παιδια τι κανω.τι γινεται? την δευτερα ταξιδευω απο λονδινο ζυριχη ζυριχη αθηνα
    λετε να εχω κανενα προβλημα? καποια συμβουλη σχετικα με τα παραπανω.ειμαι που ειμαι τοσο αγχωμενος με τα μαθηματα.με εκαναν χαλια..νιωθω..χαλια.. καποια βοηθεια??
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    φιλε μου η ποινη θα ειναι εξαγορασυμη μην τρελενεσε απλως θα δωσετε καποια χρηματα εκει ειναι το γαμωτο αλλα δε νομιζω να γινει τπτ ενας δικηγορος θα σου λυσει καθε σου απορια ολα καλα θα πανε για να μπεις φυλακη στην ελλαδα ειναι πολυ δυσκολο εδω εξαγοραζουν ποινες κλεφτρονια και βαπορακια οχι για μια κληση
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

1.Φοιτητής

2.Φίλος μπάτσος

3.Ρέθυμνο

4 Λονδίνο

5.Μηχανή

Στα κάτεργα σε βλέπω.

Μην αγχώνεσαι τίποτα δεν θα γίνει.Πάρε και μια βεβαίωση από το Πανεπιστήμιο που είσαι ότι τις συγκεκριμένες ημερομηνίες ήσουν στο εξωτερικό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69

Μην αγχώνεσαι τίποτα δεν θα γίνει.Πάρε και μια βεβαίωση από το Πανεπιστήμιο που είσαι ότι τις συγκεκριμένες ημερομηνίες ήσουν στο εξωτερικό
    +636 για την βεβαιωση.

παιζει να μην πληρωσεις και μια αφου ειχες αλλαξει διευθυνση και δεν σε εβρισκαν.

βρες ενα δικηγορο και το πολυ πολυ να τους κανεις ενα πολυ ωραιο Χριστουγενιατικο δωρακι.

Μην αγχώνεσαι και όλα καλά θα πάνε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλιέσαι εκτός απ'την τσέπη που θα σου στεναχωρήσουν ολίγον..

Αν παρόλα αυτά κάτι στραβώσει θα σου φέρνουμε τσιγάρα και τσοντοτράπουλες στην ψειρού, ντοντ γουόρρυ όπως λέτε εσείς στο Λόντον !

Μη μασάς

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    τςςςςς φιλε μου λησταρχε 3 δικαστηρια εχω με το bandit μου

οταν ερθει η πρωτη ειδοποιηση δεν με βλεπω καλα

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Αν παρόλα αυτά κάτι στραβώσει θα σου φέρνουμε τσιγάρα και τσοντοτράπουλες στην ψειρού, ντοντ γουόρρυ όπως λέτε εσείς στο Λόντον !

Μη μασάς

αθανατε μακη:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    αυτο μου ειπε και ο φιλος μου ο γιαννης!!!να ειναι καλα το παλικαρη..αλλα ρε παιδια..ολο κατι μ συμβαινει τελευταια και μ χαλανε τα σχεδια.εχω πει στους γονεις μ οτι θα μεινω αγγλια και εχω κλεισει εισητιρια για ελλαδα να τους κανω εκληξη.αλλα θα ειναι πιο μεγαλη εκληξη να τους πω ελα μαμα ειμαι συγκρου και παιζω σφαλιαρες σε εναν πακιστανο. οπως το βιντεακι. περα απτην πλακα τωρα.το ανχος το εχω.δεν μ φευγει και ενω ειμαι γενικα αναισθητος συμφωνα με τις γυναικες τωρα νιωθω να πνιγομαι..δεν ειναι ωραιο συναισθημα..ασχημο ειναι..ο γιαννης ο φιλος μ μου ειπε οπως προανεφερα οτι θα πρεπει ο μπαμπας μ η καποιος δικος μ να παει στα δικαστηρια..απο εκει θα κανει μια αιτηση για να πουμε οτι λειπω αγγλια και δεν ενημερωθηκα.αυριο θα παω στο πανεπιστημιο να παρω αιτησεις.αλλα αυτο που με καιει δεν ειναι η φυλακη.διπλωμα εχω.για 34 ιππους.και τοτε ειχα.αλλα τεσπα.η μηχανη ειναι 400 αλλα δεν λεει ιπους. το διπλωμα σε κανενα 3 μηνο γινεται απεριοριστο..τι κανω.καταφερνω τιποτα με αυτο??πω...δεν καπνιζω..δεν εχω καν δοκιμασει..αλλα τωρα μαλλον θα τα αρχισω..αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
    αθανατε μακη:rotflmao:
    Από γυναίκα θα πάω εγώ να μου το θυμηθείς

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Από γυναίκα θα πάω εγώ να μου το θυμηθείς

Ή απο φαγητό!!!

Τί αλλο θέλεις!!

:rotflmao: :rotflmao:
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    τςςςςς φιλε μου λησταρχε 3 δικαστηρια εχω με το bandit μου

οταν ερθει η πρωτη ειδοποιηση δεν με βλεπω καλα

Αναμφίβολα Χάμπο στα Διαβατά θα κάνεις πάταγο :rotflmao: :rotflmao:

Πέρα από την πλάκα μην ανησυχείς και τόσο πολύ.Απλά να έχεις λεφτά μαζί σου στο δικαστήριο.

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
    πω...δεν καπνιζω..δεν εχω καν δοκιμασει..αλλα τωρα μαλλον θα τα αρχισω..αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ...

ΟΧΙ!!!
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    ΟΧΙ!!!
    τι οχι?

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun

ΟΧΙ!!!
    εσενα τι σε κοφτει αν θα καπνισει ρε

Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
    Αναμφίβολα Χάμπο στα Διαβατά θα κάνεις πάταγο :rotflmao: :rotflmao:

Πέρα από την πλάκα μην ανησυχείς και τόσο πολύ.Απλά να έχεις λεφτά μαζί σου στο δικαστήριο.

και δεν φευγει το γ@μημενο το τατουαζ μου

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	%ce%a4%ce%91%ce%a4%ce%9f%ce%a5.jpg 
Προβολές:	449 
Μέγεθος:	30,5 KB 
ID:	115032

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
    από power hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2006, 08:08
  2. Θα πάω ρε γαμώτ!! (Πάτρα)
    από johnpan στο forum Off topic