Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: εισαγωγη οχηματος

Banned Το avatar του/της crewdriver

εισαγωγη οχηματος

μολις επικοικωνησα με την υπηρεσια αξιων για να μαθω την εργοστασιακη τιμη του rx-8 challange(18,500 για 2004 μοντελο ειναι).ο φορος ειναι 12%(λογω κυλινδρισμου).οποτε περιπου 2,200 ευρω παει+οσο κανει το αμαξι...μου ειπαν κατι για euro 4(αν καποιος ξερει αν περναει ας μου πει,παντως εγω πιστευω πως ειναι των προδιαγραφων αυτων) και για την νεα οδηγια απο τις αρχες του ετους!οποτε προβλεπω πως οι φοροι θα αλλαξουν πολυ γιατι μου ειπε πως δε με συμφαιρει ακομα να φερω κατι(ισως επειδη ακουσε για 192 ιππους να νομισε πως ειναι και τα κυβικα πολλα...)!ξερει κανεις κατι παραπανω???

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    οτι καιει τα αντερα του απο βενζινη και απο λαδι και οτι η μασκα μπροστα κανει 1000ευρω οταν τρακαρεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    επισης στα 100.000 χιλμ κλανει ο κινητηρας
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

το rx-8 εχει στα 200,000 αλλαγη μοτερ(τα παλιοτερα wankel ειχαν στα 100,000 λογω χειροτερων κραδασμων απο την φυγοκεντρο),καιει το ξερω αλλα εχω αισθηση του τι αμαξι ειναι και γιατι χρηση!!!τωρα για ανταλλακτικα ειναι το θεμα απο τιμη αλλα βλεπουμε...ειναι μεγαλα κομματια γι αυτο ειναι ακριβα...

ξερει καποιος τπτ για το mr2 απο γερμανια με ποσο φορο ερχεται(2003 μοντελο,1800 κυβικα,θελω την εργοστασιακη τιμη)?αξιζει αυτο?

File to rx8 me ta 190 aloga oute ladia kaiei oute poli venzini...Auto simvainei mono me se auto me ta 230 aloga.Kai auta pou lene oti sta 100.000 km theloun petama einai malakies tou kerata!!!Enas filos mou exei to rx8 me ta 190 aloga k einai mia xara efxaristimenos!Min akous oti malakia exei akousei kapoios apo kapoion allo pou eixe akousei kapoion allo kai kai kai...

συγκεκριμενα ο μοτσαρτ εχει συγγενικο προσωπο νομιζω που εχει rx-8 αλλα δε ξεω ποιο...γενικα οτι καιει το λενε πολλοι αλλα μαλλον για το ρεβολουσιον λενε και οχι το τσαλεντζ....

Πραγματι το μεγαλο rx8 καιει τα αντερα του. Για την αξιοπιστια του δεν εχω ακουσει
    κατι κακο. Γιατι δεν κοιτας κατι σε.......

HONDA S 2000.....Αν το θες για συγκεκριμενη δουλεια

υ.γ υπαρχει και λεσχη RX8 εκεινοι θα σΕ διαφωτισουν καλυτερα

Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
    File to rx8 me ta 190 aloga oute ladia kaiei oute poli venzini...Auto simvainei mono me se auto me ta 230 aloga.Kai auta pou lene oti sta 100.000 km theloun petama einai malakies tou kerata!!!Enas filos mou exei to rx8 me ta 190 aloga k einai mia xara efxaristimenos!Min akous oti malakia exei akousei kapoios apo kapoion allo pou eixe akousei kapoion allo kai kai kai...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ρε φιλε μαλλον εσυ ακους για καποιον φιλο που σου ειπε απο εναν αλλο φιλο.εγω το εχω εξω απο το σπιτι μου παντως και το κλειδι το εχω μεσα στο σπιτι μου
    θελει καθε 1000 χιλιομετρα 1 λιτρο λαδι συμπληρωμα και καει τα αντερα του.
    νορμαλ οδηγηση και 15 λιτρα στα 100. Λαρισα-Αθηνα (350 χιλ)μεσω ορο 150+ 60 ευρω
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από CARP

υ.γ υπαρχει και λεσχη RX8 εκεινοι θα σΕ διαφωτισουν καλυτερα

http://www.rx8club.gr/joomla/
    ξεχασα να πω οτι στο forum δεν εχεις προσβαση στις δυσλειτουργιες του αυτοκινητου
    :rotflmao:

να και το σχετικο "Ζητούμε συγγνώμη αλλά μόνο οι χρήστες που είναι μέλη του Σωματείου μπορούν να διαβάσουν τα μηνύματα σ' αυτή την Δ.Συζήτηση."
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

το οτι καιει λαδια το ξερω!δεν τα καιει ομως λογω κακης λειτουργιας η αρρυθμιας του μοτερ!τα καιει επειδη ετσι δουλευει(οπως τα διχρονα ενα πραγμα!)...γενικα ειναι απο τα καλυτερα παντως στην κατηγορια του...τρομερη αναρτηση(δε ξερω αν καποιο αλλο στα λεφτα που δινω εχει διπλα ψαλιδια εμπρος,πολλαπλων συνδεσμων πισω και μπλοκε..)...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2005, 20:14
  2. Εισαγωγή από Γερμανία
    από xaris78 στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2005, 02:12
  3. Εισαγωγή στο μάρκετινγκ για γυναίκες
    από wolfman13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2005, 19:03
  4. Απαντήσεις: 17