Πάει ένας πωλήτης στα media markt (πως σκατά λέγονται τεσπα) κ ζητάει δουλειά από τον διευθυντή
-Κύριε διευθυντά είμαι χρόνια στην πιάτσα,ξέρω να πιάνω το feeling του πελάτη κτλ κτλ δοκιμάστε με κτλ κτλ...
Τέσπα να μην τα πολυλογώ παιδιά τον πείθει κ την επόμενη μέρα πιάνει ο φιλαράκος μας δουλειά.
Τον βλέπει ο διευθυντής να μιλάει με ένας πελάτη-50άρη ανθρωπάκο- κ στήνει αυτί παραδίπλα να τσεκάρει...
Υ:Υπάλληλος-γατόνι.
Π:πελάτης-ανθρωπάκος.
Υ:Αυτά είναι τα καλύτερα καλάμια ψαρέματος!ελαφριά,ευλύγιστα,ό,τι πρέπει για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει τώρα το ψάρεμα!
Π:α ωραία! θα τα πάρω!
Υ:ναι ρε φίλε μου αλλά αφού θα πάρεις το καλάμι, δεν πρέπει να είσαι φουλ εξοπλισμένος? να μην έχεις το καπελάκι σου? το ειδικό γιλέκο? τις σπέσιαλ μπότες?
Π:έχεις δίκιο! πρέπει να ξεκινήσω σωστά!
Υ:κ πες οκ,είσαι φουλ εξοπλισμένος.Πως θα μπεις στα βαθιά? να πιάσεις τη μεγάλη ψαριά? δεν είσαι κ κανά 10χρονο να πας για σαρδέλες...κοίτα εδώ αυτό το φουσκωτό...τελευταίας τεχνολογίας...καλή ευκαιρία!
Π:Σωστά τι είμαι κανά παιδάκι? Θα το πάρω κ το φουσκωτό!
Υ:Ωραία...κ πες το παίρνεις το φουσκωτο...πως θα το κουβαλήσεις?Δες εδώ παραδίπλα το τζιπάκι! Σήμερα έφτασε από την Αμέρική! δυνατός κινητήρας,εξαιρετικές επιδόσεις!
Π:αχ βρε άνθρωπε μου σ'ευχαριστώ! ολα τα σκέφτεσαι για μένα!
Υ:κ τώρα που σε καλοβλέπω, εσύ πρέπει να παίρνεις σε λίγο τα εφάπαξ,έτσι δεν είναι?
ε κ θα θες να ξεκουραστείς! να πεις στον εαυτό σου αυτό ήταν τώρα αράζω κ χαίρομαι τους κόπους της ζωής μου! Δε θες ένα εξοχικό, με την ιδιωτική του παραλία? να αράζεις την καινούρια σου τζιπάρα,το φουσκωτό...να είσαι άρχοντας! να μη σε σκοτίζει κανένας!
Ξετρελαμένος ο πελάτης,πάει στον πάνω όροφο, στο λογιστήριο και ρίχνει τις υπογραφές για όλα αυτά που πήρε....
Τα βλέπει όλα αυτά ο διευθυντής κ δεν πίστευε στ'αυτιά κ τα μάτια του!![]()
Πιάνει τον πωλητή-γατόνι κ του λέει:
Είσαι απίθανος! έχεις ταλεντάρα! πες μου πως τα κατάφερες?
Και του λέει ο πώλητης:
-Τι να σου πω κυρ-διευθυντά αυτός ο ανθρωπάκος έψαχνε ένα βιβλίο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης μπας και....
Ε τον κοιτάζω κ του λέω:
-Δε γαμείς που δε γαμείς...
...δεν πας για ψάρεμα?
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao: